IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз се чудя за AENA
    Може би ако чукне 90

Коментар

• Какво ще кажете за акциите на Газпром ?
      Според мен са добри за вход...Дългосрочно !

Коментар

• La Federación Mundial de Bolsas critica la prohibición de ventas a corto

https://es.investing.com/news/stock-...k2ziUI0f-HQ0Wc

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

-3% -4%
          Не се сбъдна, също мислех надолу. Тази година усещам посоките, но с известен лаг, лагоритмите бъркат тайминга. Все пак вчера при регистрираните корона случаи имаше спад почти навсякъде по света, а очаквам допълнителна паника, особено в САЩ. Пазарът е твърде оптимистичен, влизаме в следващото тримесечие, а край на карантината преди 30.04. няма да има никъде в света. Не само първото, второто тримесечие също няма да е добро, като приемам към момента, че от юни, икономическата активност ще се възстанови до някакви нива, но тепърва ще има новини за закъсали компании и сектори. С тези половинчати карантини унищожават световната икономика. Или трябва да е строго, както в Китай, или никакви рестрикции.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Криза, криза, ама пазарите не щат да падат, поне днес. Вече са сметнати кога се излиза от епидемията, кога стартират заводите.кога икономиката завърта. Ние не можем го сметна, ама големите инвестиционни банки, с математическите модели, със софтуерите, са го изчислили.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

И все пак добива не може да продължи да се вдига до безкрай. Дори и в момента си мисля че има спад,просто защото търсенето е на точката на замръзване. В момента петрол потребяват само и единствено тежкотоварните камиони. Всичко друго е "замръзнало". Самолети, автомобили, кораби и т.н. Както сам казваш, резервите са пълни, танкерите са пълни. Кой ще тръгне да изпомпва повече нефт, и след това да плаща допълнително за неговото съхранение. При настоящите цени това си е икономическо самоубийство. Така че каквато и сделка да се сключи, не виждам как цената може да мръдне повече от 30-35$ за барел до края на годината. Не знам какъв оптимист трябва да си за да прогнозираш 60$ за барел в настоящата ситуация. По-скоро трябва да се намали наполовина добива, да тръгнат икономиките и потреблението (въпроса е как, при положение че безработицата ще расте), и чак тогава можем да очакваме някакъв по-сериозен ръст в цената на петрола.
              Доскоро си мислех, че петрола дори да падне под 20 $ за малко ще се задържи там ... Ама тая графика леко ме разколебава ...
              OPEX + САРЕХ под 20 $
              Докато банките не направят преоценка на шистите и 30-40% не хвърлят кърпата петролната война няма да свърши.
              Дали Тръмп няма да заплаши СА с мита и Русия със санкции и дали Иран няма да изперкат и да ударят някай танкер или рафинерия ...Ама това няма да повиши потреблението...
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Ехее оптимист пак
                Не,реалист.....Армията и полицията не е засегната
                .В софия медиците са здрави с малко изключение и болниците не са заразени....Иначе екипировката е гола вода но източните раси са по леко засегнати..за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е разбира се ! СОФИЯ ще има пик към Великден...Ти къде си ?
                  В бг дойдох си малко преди да вкарат карантината в мадрид .Имам друг поглед за вируса и начина на действие ,но тук нямат ресурса като в Испания .Само мога да кажа че ББ си няма идея какво говори ,добре че генерала има опит и знае какво прави .

Коментар

Ехее оптимист пак

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Испания е парализирана до 9 април предполагам това чака Франция и Германия .
                      За мен по важно е Испания дори Дакс не ме вълнува много .

Коментар

Жълтите ще са индикатор за утре след това зелено.....гледам всички помагат на италия...това значи че пика в европа наближава...?
                        Испания е парализирана до 9 април предполагам това чака Франция и Германия .
                        За мен по важно е Испания дори Дакс не ме вълнува много .
                        Last edited by lobos; 29.03.2020, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Аз ги виждам до вторник червени след това добри новини от Италия ...
                          Жълтите ще са индикатор за утре след това зелено.....гледам всички помагат на италия...това значи че пика в европа наближава...?

Коментар

• Аз ги виждам до вторник червени след това добри новини от Италия ...

Коментар

• Зелено зелено. Би трябвало да имате зелена седмица. Освен ако Баба Меркел не я прибрат в чувал китайци с емблеми на CCP Въпреки, че ние и пожелаваме дълъг мандат на чело на локомотива на съюза.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Дай прогноза за DAX-а утре, да сме по темата, мен ме влече някой друг % минус?
                                -3% -4%

Коментар

Working...
                                X