IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
    premarket +2.2%
    Short
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• premarket +2.2%
      Short

Коментар

• Дакса не е никак безинтересен.
        Корекция си е нужна и в момента се състои.
        Успешна нова година на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          ДАХ ми и скучен като цяло. Малко дойче банк и комерц банк, за чиста спекула по за няколко дена, но в момента нямам нищо в германия. Сега КБС в Белгия ми е във фокуса направих от нея 50% за три месеца разкарах 2/3 от позицията ми преди няколко дена, и сега гледам как ще и се отразят американските простотии, ако падне ще взема, ако не падне пак ще взема
          И аз съм така за банките ...
          Весели празници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Интересна съпоставка на цените на техните банки и застрахователи и нашите...
            Докато при тях само банките са надолу ,при нас и двете са много ,много надолу...
            Ти къде оперираш при ДАХ...защото Алианц е много добре а и Фолсваген и БМВ...
            ДАХ ми и скучен като цяло. Малко дойче банк и комерц банк, за чиста спекула по за няколко дена, но в момента нямам нищо в германия. Сега КБС в Белгия ми е във фокуса направих от нея 50% за три месеца разкарах 2/3 от позицията ми преди няколко дена, и сега гледам как ще и се отразят американските простотии, ако падне ще взема, ако не падне пак ще взема

Коментар

И аз чакам това, средата на декември намалих с 20% позициите си и сега чакам да видя до къде ще паднат че пак да влеза. Просто при тренд нагоре влизам при корекции Но не бих играл на късо в такава ситуация
              Интересна съпоставка на цените на техните банки и застрахователи и нашите...
              Докато при тях само банките са надолу ,при нас и двете са много ,много надолу...
              Ти къде оперираш при ДАХ...защото Алианц е много добре а и Фолсваген и БМВ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Има ли на борда при количките и банките.....
                Мисля че ако се разберат американците да се направи едно хубаво рали поне до отчетите..
                Ако не се разберат ще е чудесно за влизащите в близката седмица на прилични нива и аз чакам това ....
                Весели празници!
                И аз чакам това, средата на декември намалих с 20% позициите си и сега чакам да видя до къде ще паднат че пак да влеза. Просто при тренд нагоре влизам при корекции Но не бих играл на късо в такава ситуация

Коментар

Мисля че го казах пределно ясно

- ще си загубите парите.

Може да извадите късмет сега, де да знае човек може пък американските политици да са по-безотговорни и от българските. Но в крайна сметка с такива сделки ще се случи това което казвам.
                  Има ли на борда при количките и банките.....
                  Мисля че ако се разберат американците да се направи едно хубаво рали поне до отчетите..
                  Ако не се разберат ще е чудесно за влизащите в близката седмица на прилични нива и аз чакам това ....
                  Весели празници!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    не злорадствай колега
                    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• aaaaaaaaaaaaand action..)

Коментар

• Дакса е на страхотни нива

Коментар

• Да -точно така -никаква корекция-само напред и нагоре

Туй да не ви е комунизъм бре господа?

По повод на питанията по-долу-ами явно по различен начин ги виждаме нещата-лошо няма ,ама не с този тон(обичай ближния си)

Залагаш повече на фундамента(лошо няма)

Ние пък от чисто техническа гледна точка си търсим корекция и така.

Няма пълно щастие ей

Айде успехи желаем на всички!!!

Коментар

• Ка корекция бе господа, MS гони $20.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                                Пич , гледай си пазарите и недей остроумничи. Ако искаш да казваш нещо го кажи , а не да задаваш въпроси. Взими по добре отговори на тях. Остови ни ние простосмъртните да си скъсяваме индекса без стоп.
                                Мисля че го казах пределно ясно

- ще си загубите парите.

Може да извадите късмет сега, де да знае човек може пък американските политици да са по-безотговорни и от българските. Но в крайна сметка с такива сделки ще се случи това което казвам.

Коментар

Working...
                                X