Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеCAC PME, ама е малко измислен. Там са събрани от кол и въже с цел фискални врътки. Иначе за другите е това CAC Technologie FRTEC - QS0011017827
мерси
Еуротунела са уп 1.05%. rebounda се полу4и. влеzнох в4ера на афтермаркет и ги прибирам сас скромна пе4алба. dalag sam i Renault- 4akama i te da naprwat 1%+
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеzа мен фудаментално са добра акции и са добре поzиционирани, но аz гледам акции кадето о4аквам големи движениа.по добар cash флоу + по голем dividend макар и една стотинка, требва да ти даде супорт
теz zнаес ли ги? днес са номер 1 в европа JERONIMO MARTINS SGPS S
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТам вече и аз не знам, но мисля също, че е техническа корекция. Последните тримесечия публикиваха все добри резултати на увеличение на трафика на хора и товари в тунела и прогнозите са оптимистични и за напред. С Еврокомисията май ще се разберат, така че тук не би трябвало да има проблеми.
Я кажи нещо за Wirecard. Нали ги следиш германските. Взех онзи ден на разпродажбата преди резултатите на 28. На 9 и 10-ти не продадох. Мисля да ги постискам още. Резултатите и перспективите ми харесаха. От техническа гледна точка обаче не знам дали ще се върнат във възходящия каналJA. Скъпо е все пак и след корекцията.
zа мен фудаментално са добра акции и са добре поzиционирани, но аz гледам акции кадето о4аквам големи движениа.по добар cash флоу + по голем dividend макар и една стотинка, требва да ти даде супорт
теz zнаес ли ги? днес са номер 1 в европа JERONIMO MARTINS SGPS S
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекав е indexa za MidCap i Tec vav France
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеGROUPE EUROTUNNEL SA
rebound?
Я кажи нещо за Wirecard. Нали ги следиш германските. Взех онзи ден на разпродажбата преди резултатите на 28. На 9 и 10-ти не продадох. Мисля да ги постискам още. Резултатите и перспективите ми харесаха. От техническа гледна точка обаче не знам дали ще се върнат във възходящия канал. Скъпо е все пак и след корекцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНяма дивиденти там. Техническа корекция най-вероятно. А предполагам, че и някои по-големи осребряват печалби. Акцията качи от 20 и нещо почти до 40 за няма и 2 месеца. Някои просто си взимат парите обратно и връчват хартиите на кандидат милионерите.Същите движения има и в целия биотек сектор на френската борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеднес zа кво го ебеват така, да не са ex dividendСъщите движения има и в целия биотек сектор на френската борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеднес zа кво го ебеват така, да не са ex dividend
rebound?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеFNAC е френска верига магазини за дистрибуция на потребителска електроника, книги, двд, игри, музика и други такива. По-голямата част от бизнеса са им са продажбите във физически магазини. До скоро бяха част от групата PPR ( сега Kering – Gucci, Mucci и т.н.). Миналата година направиха спин-оф. Преди спин-офа бяха малко на червено. Вече не са. Правят малка печалба. Баланса им обаче е много здрав. По спомен имат към 200 милиона кеш. Имаше рекапитализация преди спин-офа, ако си спомням добре.
Last edited by chronos; 14.04.2014, 17:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеTecDAX кото и да драпнес вcе пара.
Nordex, Evotec, Jenoptic closed.
Long Gazprom, Aareal Bank
Short Sudzucker
Europe: Kwi sa tez Group FNAC. nema li nekwo France -6.3% ???). Миналата година направиха спин-оф. Преди спин-офа бяха малко на червено. Вече не са. Правят малка печалба. Баланса им обаче е много здрав. По спомен имат към 200 милиона кеш. Имаше рекапитализация преди спин-офа, ако си спомням добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНикога Украйна не съм си и представял да влиза в Европейския съюс. Откъде го измудриха това нещо. Това си е страна от Съветския съюз
100 години няма да стигнат на Украйна да дойде на стандарта на ЕС , гледано за цялото население (не за определени олигарси).
От друга стана пък ЕС напъва да си разшири пазарите, гледа на народа като на дойна крава, хич ЕС не го интересува обикновения украинец, че е е зле с цървулите и с ушанките и с куп бедняшки проблеми.
100 години няма да стигнат на България да дойде на стандарта на ЕС , гледано за цялото население (не за определени олигарси).
От друга стана пък ЕС напъва да си разшири пазарите, гледа на народа като на дойна крава, хич ЕС не го интересува обикновения българин, че е е зле с цървулите и с ушанките и с куп бедняшки проблеми.
Коментар
Коментар