If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това с ЕМА на месечна база е така, от 2 години не я е стигал, ма сега гледам че примерно от 1996 да 2002 все си е било над ЕМА на месечна та ако е голям балона може да не я стигне още 3-4 годинки от друга страна ЕМА на седмична е на 8888 цирк пълен
Много падна Дакс-а тази Украйна ще го съсипе.
Днес пак стана перфектната Буря.
1. Украйна
2. Китай
3. НАСДАК-а да не дава господ този балон да се спука че ще ни отнесе всичките, това е такъв балон че не знам как може повече да расте.
И като капак ЕЦБ-то се бавят със стимулите.
Иначе е близо до дъното днес върна 100 точки стана волатилен, което е знак че сме близо до дъното.
Успех на всички
За повчето неща си прав,само не ми стана ясно до кое дъно сме близо?
Някое локално-на малките фреймове,или генерално-на големите фреймове?
Нека не забравяме че на голямата графика -ема200 не е посещавана 2 години вече!
Трети по нисък връх от предходните вече влиза в сила!!!
Там таргета е 8900 ерията,направи ли по-ниско дъно,следваща спирка 7500 ерията.
Фундамента също го подкрепя!
Умната,и успехи!!!
Много падна Дакс-а тази Украйна ще го съсипе.
Днес пак стана перфектната Буря.
1. Украйна
2. Китай
3. НАСДАК-а да не дава господ този балон да се спука че ще ни отнесе всичките, това е такъв балон че не знам как може повече да расте.
И като капак ЕЦБ-то се бавят със стимулите.
Иначе е близо до дъното днес върна 100 точки стана волатилен, което е знак че сме близо до дъното.
Успех на всички
Goldman Sachs setzt Wirecard und ProSiebenSat.1 auf die „Focus List“.
so buy: GS will move Wirecard
То хубаво, ама аз като никога реших да сложа един стоп и то ми го удари след има няма 5 минути. Нищо, прибирам малка печалба и чакам по-надолу. Пазара разпродава. Явно ще се тества излизане от възходящия канал.
Иначе Голдманите хубаво, ама те на мен ми действат малко като анти-индикатор. Щом Годман казва, че "купува", значи е стронг сел. И обратно. Спомням си една камара случаи, като най-пресните които ми идват на ума са от средата и края на 2013. Peugeot и Solocal. Цената тръгна точно наобратно след тяхната "препоръка".
Коментар