IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е старо и вече го чухме.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Смешно е, че днес комай единствената зелена даксова акция е... костенурковата.
      Мишкува.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Точно това коментирах по долу. И бях дал линк към оригиналния доклад, който всъщност открива че VW са лъгали. В него изрично си се казва че БМВ всъщност прави едни от най-екологичните коли.

Ето и официалното опровержение на БМВ - VW не са опровергавали

http://www.reuters.com/article/2015/...0RO17T20150924

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ясно значи даймлер и БМВ ще продухат конкуренцията
          .......

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...B0_562378.html

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
            Важно е да се види как ще се отрази това на бъдещите продажби на предлаганите модели към момента и от там на финансовия резултат. Друг важен момент е дали ще могат да произведат нов качествен и покриващ нормите двигател за да запазят реномето си,
            Смешно е, че днес комай единствената зелена даксова акция е... костенурковата.

Коментар

Пазарът според мен е тотално изкуфял. Или по-скоро са се панирали от страх. Когато нещо ти удря конкурента, но не удря теб ти печелиш. Когато нещо прави евтините коли по-скъпи, но ти продаваш така и така по-скъпи коли, ти печелиш.

Сега почнаха някакви спекулации кой колко щял да бъде засегнат. Пък то си има ясен и недвусмислен доклад къде всъщност е проблема. Ама нали всякакви панирани псевдо спекуланти трябва да имат оправдание да се отдадат на страховете си.

А за мастъра - аз си увеличих рязко БМВ и Мерцедес на цени около тези от вчера. Така че отгоре ми идва само днешното доказателство че германските спекуланти са идиоти И то не за друго ми нямам повече свободед кеш да допълня още и да се възползвам от паниката им-
              И аз тоже мисля така: че Daimler и BMW ще се измъкнат от - и аз тоже като тебе вчера си купих - ама подцених мишещината - иначе щях да изчакам до днес.

Проклетидаса костенуркаджиите, проклетидасапроклетидасапроклетидаса.

Коментар

• Важно е да се види как ще се отрази това на бъдещите продажби на предлаганите модели към момента и от там на финансовия резултат. Друг важен момент е дали ще могат да произведат нов качествен и покриващ нормите двигател за да запазят реномето си,
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Знаем ги твоите резки увеличения, равновесков. Довчера си имал две акции, а днес си купил още една...
                  Не е баш така, ама ако това те кара да се чувстваш по-добре Реалността е просто илюзия, но доста настойчива такава. Поне за нормалните хора

Коментар

А за мастъра - аз си увеличих рязко БМВ и Мерцедес на цени около тези от вчера.
                    Знаем ги твоите резки увеличения, равновесков. Довчера си имал две акции, а днес си купил още една...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      В лабораторият наклон няма. Автомобилът се качва на равен стенд и се симулира движение в градски и извънградски условия. Така се правят тестове в Европа и САЩ. Ако има нещо гнило, това са Мики-Маус-резултатите от такъв тест. Затова и от 2017 се въвежда по-стриктен и реалистичен метод, при който се кара наистина по пътища, а не в стая с компютри.

Пазарът според мен е тотално изкуфял. Или по-скоро са се панирали от страх. Когато нещо ти удря конкурента, но не удря теб ти печелиш. Когато нещо прави евтините коли по-скъпи, но ти продаваш така и така по-скъпи коли, ти печелиш.

Сега почнаха някакви спекулации кой колко щял да бъде засегнат. Пък то си има ясен и недвусмислен доклад къде всъщност е проблема. Ама нали всякакви панирани псевдо спекуланти трябва да имат оправдание да се отдадат на страховете си.

А за мастъра - аз си увеличих рязко БМВ и Мерцедес на цени около тези от вчера. Така че отгоре ми идва само днешното доказателство че германските спекуланти са идиоти И то не за друго ми нямам повече свободед кеш да допълня още и да се възползвам от паниката им-

Коментар

Ок. На колко биткойна е баса? Аз сключвам басове само в биткойни!
                        ти па са и с претенции кажи му на 2 мастики, половинка салам един хлеб и да се почваме

Коментар

До колкото разбирам от тези тестове основните различия се получават при натоварване на двигателя като наклон, скорост на движение и така нататък. Ако теста се прави при спряло превозно средство например - нямам идея как се прави всъщност, но да кажем че е при спряло и в лаборатория, то ако при минимално по-високо натоварване дава в пъти по-високи емисии значи определено има нещо гнило и може да се задълбае в това.
                          В лабораторията наклон няма. Автомобилът се качва на равен стенд и се симулира движение в градски и извънградски условия. Така се правят тестове в Европа (NEDC) и САЩ (FTP). Ако има нещо гнило, това са Мики-Маус-резултатите от такъв тест. Затова и от 2017 се въвежда по-стриктен и реалистичен метод (WLTC), при който се кара наистина по пътища, а не в стая с компютри.
                          Last edited by fantasy_gt; 24.09.2015, 14:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Празни приказки няма, след 2-3 часа се надявам да захлебя на 21.5 тук.
                            Миии.... хайде де, действай. Стига само си се заканвал. Като захлебиш, кажи!

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Айде на 1 бас че ще направи по бързо 30% профит от истинските ти пари под формата на тенекийки - ОК ?
                            Ок. На колко биткойна е баса? Аз сключвам басове само в биткойни!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              http://finviz.com/quote.ashx?t=DBGR&ty=c&ta=1&p=d

Айде на 1 бас че ще направи по бързо 30% профит от истинските ти пари под формата на тенекийки - ОК ?
                              То ще направиш повече профит от мастъра ако и просто държиш хартиени пари. С него е възможно състезание само на тема кой ще загуби повече

Коментар

Мииии... Кажи като започнеш!... Стига само си се заканвал.
                                http://finviz.com/quote.ashx?t=DBGR&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

Working...
                                X