Това е старо и вече го чухме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСмешно е, че днес комай единствената зелена даксова акция е... костенурковата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Ето и официалното опровержение на БМВ - VW не са опровергавали
http://www.reuters.com/article/2015/...0RO17T20150924
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЯсно значи даймлер и БМВ ще продухат конкуренцията
.......
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...B0_562378.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеВажно е да се види как ще се отрази това на бъдещите продажби на предлаганите модели към момента и от там на финансовия резултат. Друг важен момент е дали ще могат да произведат нов качествен и покриващ нормите двигател за да запазят реномето си,Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЯсно значи даймлер и БМВ ще продухат конкуренцията
Пазарът според мен е тотално изкуфял. Или по-скоро са се панирали от страх. Когато нещо ти удря конкурента, но не удря теб ти печелиш. Когато нещо прави евтините коли по-скъпи, но ти продаваш така и така по-скъпи коли, ти печелиш.
Сега почнаха някакви спекулации кой колко щял да бъде засегнат. Пък то си има ясен и недвусмислен доклад къде всъщност е проблема. Ама нали всякакви панирани псевдо спекуланти трябва да имат оправдание да се отдадат на страховете си.
А за мастъра - аз си увеличих рязко БМВ и Мерцедес на цени около тези от вчера. Така че отгоре ми идва само днешното доказателство че германските спекуланти са идиотиИ то не за друго ми нямам повече свободед кеш да допълня още и да се възползвам от паниката им-
Проклетидаса костенуркаджиите, проклетидасапроклетидасапроклетидаса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Важно е да се види как ще се отрази това на бъдещите продажби на предлаганите модели към момента и от там на финансовия резултат. Друг важен момент е дали ще могат да произведат нов качествен и покриващ нормите двигател за да запазят реномето си,Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗнаем ги твоите резки увеличения, равновесков. Довчера си имал две акции, а днес си купил още една...Реалността е просто илюзия, но доста настойчива такава. Поне за нормалните хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА за мастъра - аз си увеличих рязко БМВ и Мерцедес на цени около тези от вчера.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеВ лабораторият наклон няма. Автомобилът се качва на равен стенд и се симулира движение в градски и извънградски условия. Така се правят тестове в Европа и САЩ. Ако има нещо гнило, това са Мики-Маус-резултатите от такъв тест. Затова и от 2017 се въвежда по-стриктен и реалистичен метод, при който се кара наистина по пътища, а не в стая с компютри.
Пазарът според мен е тотално изкуфял. Или по-скоро са се панирали от страх. Когато нещо ти удря конкурента, но не удря теб ти печелиш. Когато нещо прави евтините коли по-скъпи, но ти продаваш така и така по-скъпи коли, ти печелиш.
Сега почнаха някакви спекулации кой колко щял да бъде засегнат. Пък то си има ясен и недвусмислен доклад къде всъщност е проблема. Ама нали всякакви панирани псевдо спекуланти трябва да имат оправдание да се отдадат на страховете си.
А за мастъра - аз си увеличих рязко БМВ и Мерцедес на цени около тези от вчера. Така че отгоре ми идва само днешното доказателство че германските спекуланти са идиотиИ то не за друго ми нямам повече свободед кеш да допълня още и да се възползвам от паниката им-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОк. На колко биткойна е баса? Аз сключвам басове само в биткойни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДо колкото разбирам от тези тестове основните различия се получават при натоварване на двигателя като наклон, скорост на движение и така нататък. Ако теста се прави при спряло превозно средство например - нямам идея как се прави всъщност, но да кажем че е при спряло и в лаборатория, то ако при минимално по-високо натоварване дава в пъти по-високи емисии значи определено има нещо гнило и може да се задълбае в това.Last edited by fantasy_gt; 24.09.2015, 14:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПразни приказки няма, след 2-3 часа се надявам да захлебя на 21.5 тук.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде на 1 бас че ще направи по бързо 30% профит от истинските ти пари под формата на тенекийки - ОК ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://finviz.com/quote.ashx?t=DBGR&ty=c&ta=1&p=d
Празни приказки няма, след 2-3 часа се надявам да захлебя на 21.5 тук.
Айде на 1 бас че ще направи по бързо 30% профит от истинските ти пари под формата на тенекийки - ОК ?С него е възможно състезание само на тема кой ще загуби повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМииии... Кажи като започнеш!... Стига само си се заканвал.
Празни приказки няма, след 2-3 часа се надявам да захлебя на 21.5 тук.
Айде на 1 бас че ще направи по бързо 30% профит от истинските ти пари под формата на тенекийки - ОК ?
Коментар
Коментар