If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Визирах Китай. Там има магистрали и жп линии, които водят наникъде от гледна точка на мащабите си. Добър или лош, но ББ направи необходимите магистрали. Не е грандоманщина. Друго си е до морето за 3 часа и къде-къде по-безопасно.
Трол със трол!!!Монтето предпочита да крачи по туристически пътечки,ама да ни управлява някой ,дето не му дават и стотинка!!!И се храни от слънцето!!!
Световната пазарна капитализация падна под 60 трлн.долара - цифра съпоставима с тази от 2009г.Добре е да балъците да купуват артии за да изпреварят по брой,китайците!И понеже политиката на жълтурите за Едно дете - започната от края на 20-и век- вече дава реални резултати,шансовете на рибоците са твърде големи!
Айде сега, това че от БРИКС сте неудачници си е чисто ваш проблем
Хе-хе: така е, но доколкото зная бойкоборисов още не е господар на светът.
Визирах Китай. Там има магистрали и жп линии, които водят наникъде от гледна точка на мащабите си. Добър или лош, но ББ направи необходимите магистрали. Не е грандоманщина. Друго си е до морето за 3 часа и къде-къде по-безопасно.
Императоре, аз може да съм построил последните 5 години 2 завода от по 100 милиона долара и 3 магистрали за по 300 и тези инвестиции са се водили растеж през тези години. Но ако сега тези заводи не произвеждат и по магистралите не се движат коли, то това вече не е растеж и е нормално това да се отрази от пазара.на цената на акциите ми.
Хе-хе: така е, но доколкото зная бойкоборисов още не е господар на светът.
Апропо: какво мислите за оповестените започнали проверки на още коли от американците - новина на пръва страница - има ли вероятност да горне кожичката на още някой концерн? Всички проверяеми американски такива - казаха: "ние не сме мошшшшшеници", БМВ и Даймлер казаха това още докато костенуркаджийският скандал бе в разгарът си.
Нейде нещо да се чува за?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Според теб: нормално е ли световната пазарна капитализация да е на нивото от Девета година - при положение, че тогава светът се мъчеше да изплува от мегакризата, и че сега сме 15-а година, до която втората по големина икономика на света е нарастнала поне с 50%, а и другите не са спали?
Къде прочете туй: за тия 60 ГБ? Щото ми се вижда малко нереално, но ако е така, значи пазарите са доста подценени.
Императоре, аз може да съм построил последните 5 години 2 завода от по 100 милиона долара и 3 магистрали за по 300 и тези инвестиции са се водили растеж през тези години. Но ако сега тези заводи не произвеждат и по магистралите не се движат коли, то това вече не е растеж и е нормално това да се отрази от пазара.на цената на акциите ми.
П.П. Повече от 30% от икономиката по света е "куха". Имаше едни пари без пари няколко години и се създадоха фирми от нищото, чието място също е в нищото.
Световната пазарна капитализация падна под 60 трлн.долара - цифра съпоставима с тази от 2009г.Добре е да балъците да купуват артии за да изпреварят по брой,китайците!И понеже политиката на жълтурите за Едно дете - започната от края на 20-и век- вече дава реални резултати,шансовете на рибоците са твърде големи!
Според теб: нормално е ли световната пазарна капитализация да е на нивото от Девета година - при положение, че тогава светът се мъчеше да изплува от мегакризата, и че сега сме 15-а година, до която втората по големина икономика на света е нарастнала поне с 50%, а и другите не са спали?
Къде прочете туй: за тия 60 ГБ? Щото ми се вижда малко нереално, но ако е така, значи пазарите са доста подценени.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Гапа от 30.09. е запълнен и стоп-шорт е вече около 9770! Сега да видим фелдмаршал В.Кайтел ще се навие ли на капитулация или ще продължи да се сражава?! ..
Ако американците завършат тази вечер на червено, но по-червено да е. Нещо от сорта на минус 1,5-2%, то в понеделник или още няколко дни и дъното на 9300 ще замине. Обаче с тая безработица, като нищо могат и на зелено да затворят днес. Трябва да се чака.
Гапа от 30.09. е запълнен и стоп-шорт е вече около 9770! Сега да видим фелдмаршал В.Кайтел ще се навие ли на капитулация или ще продължи да се сражава?! ..
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар