Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
ФАКТ НЕОСПОРИМ Е ТОВА!!!!! само който не се интересува от история, би твърдял противоположна глупост.
+9999999999999999999 много добре синтезирано.еми от Германия идват нещата, просто са най-добрите инженери и аз незнам дали идва от езика им поне цепят думите на 10 части после ги разпиляват в изречението, ходи сглабяй мозайка след тва и са единствените които казват 3 с 20 а не 23 както останалите по света. Незнам що е така, има разни нации които пасват в нещо най-добре, само ние незнам къде сме явно още не сме открили наще български заложби, но в кебабчетата ще да е заровено кучето ....
Коментар
-
VW разбира се, че са в пъти по-мощен концерн от Секирата тая Тесла ако не е на държавна издръжка до са да е подводница и всичко е надуто със спекулации на борсата. Също Немците адаш са единствената техническа нация, която мисли нещо и създава нещо в тоя свят.(в допълнение цялата техническа литература също е на немски) Всичко останало било в САЩ било в Япония било ракети, било атомни бомби в Расия е откраднато от немските инженери, всички паразитират върху Германия за тва и е окупирана и скоро нема да ги пуснат .....
Невъзможно Мерцедес да разработва F-CELL от пантивека и изведнъж се появява Тойота Мирай и Хюндай iX35 водороден серийно производство .... аре ве как го измислят това за два дена там и тука малко малко ЦРУто у Франкфурт е пооткраднало леко разработките и ги е дало на джапанките и корейците щото така се поддържат съюзници за кво иначе Япония и Кореята са верни съюзници на Сашш заради черните им очи ?!?.....
Па ти лежи на тая кълка че Теслата било нещо си ....
Коментар
-
VW разбира се, че са в пъти по-мощен концерн от Секирата тая Тесла ако не е на държавна издръжка до са да е подводница и всичко е надуто със спекулации на борсата. Също Немците адаш са единствената техническа нация, която мисли нещо и създава нещо в тоя свят.(в допълнение цялата техническа литература също е на немски) Всичко останало било в САЩ било в Япония било ракети, било атомни бомби в Расия е откраднато от немските инженери, всички паразитират върху Германия за тва и е окупирана и скоро нема да ги пуснат .....
Невъзможно Мерцедес да разработва F-CELL от пантивека и изведнъж се появява Тойота Мирай и Хюндай iX35 водороден серийно производство .... малко малко ЦРУто у Франкфурт е пооткраднало леко нещата и ги е дало на джапанките и корейците щото така се поддържат съюзници ...
Па ти лежи на тая кълка че Теслата било нещо си ....
+9999999999999999999 много добре синтезирано.
Коментар
-
е то кукловодите са само по градовете и то само големите. пък и да не се заблуждаваме, това е долна нация ръководена от еврейска сган чрез комспирации и сплетни.
пс: подобни запустели места има достатъчно и в бившата източна Германия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Заканата на Тесла е леко глупава. VW се заканват да направят нещо реално, което може би наистина могат да направят и което има значение (за разлика от капитализацията на Тесла).
Не знам до колко VW се изхвърлят.
миналата седмица ФВ обяви за ел.моделите на Шкода, по продажби БМВ засега водят в елколите, но са грозни, дървени и с малък пробег.
ФВ се измъкнаха от проблемите. отново печелят. имат уникални заводи за лукс класата - Порше. Изпипват всеки детайл до влудяване в този сегмент.
и т.н. и т.п. нищо чудно и да успеят да им прекършат реномето на Тесла, но само времето ще покаже.... около 2019-2020г резултатите
Коментар
-
ми видЕхме... кво толкова, нищо ново.
а Тесла се заканва на Епъл да ги задмине по капитализация. надувайте балона братя!
Не знам до колко VW се изхвърлят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАвтомобилистите, видяхте ли VW как се заканват на Тесла:
а Тесла се заканва на Епъл да ги задмине по капитализация. надувайте балона братя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
старай се щот още малко им остана на тия борси преди да пуснат кепенците, виде ли в Америката ква e кочина? пуснах там в NYSE едно клипче поне адаша не ми верваше, че немали една асфалтирана улица..... И тия дърводелци ръководят света и акциите им в небесата леле майко мила ..... ше поджиткаме тука ош малко ше си попишем и после черта ..... отваряме борса за опции на кебапчета .....
пс: подобни запустели места има достатъчно и в бившата източна Германия.Last edited by Ferry; 09.05.2017, 09:34.
Коментар
-
Автомобилистите, видяхте ли VW как се заканват на Тесла:
“Anything Tesla can do, we can surpass,” declared Herbert Diess, head of the VW brand at its Wolfsburg headquarters. Moreover, he said, what Tesla will achieve in the premium market, VW will achieve in the volume market. “We are confident that in this new world we will become a market leader,” he added.
Moreover, he said, what Tesla will achieve in the premium market, VW will achieve in the volume market. “We are confident that in this new world we will become a market leader,” he added.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПак ли нещо се дърляте?
Хора - някой има ли си BHP Billiton или следи ги ли? Изглеждат ми умерено секси, а че са могъщи - неоспоримо е - мисля. Доколкото разбрах, чесали са ги с някакви диви глоби, щото направили някаква авария, рових им в сайтът, не намерих де са отчетите, а аз обичам да чета отчети. Снасяли са сосни дивиденти, миналата година рязък спад, но тая - около почти 33 пенса. На шест месеца снасят, горе-долу по равно. При цена 13 еврака и нещо - прилично ми се вижда...
п.с Напоследък се оглеждам като теб за дивидентни . Започна да ми се услажда да държа такива...
Но още повече обичам да ги купувам еФтинко ...
За мен входът по дадена позиция е 90% от крайния успех...Last edited by Protokol; 09.05.2017, 09:17.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
mnogo blagodarq!dosta she se postaraq
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
пратих ти още 2 книжки на мейла чети за вертикалите и айде ти си ...dosta she se postaraq
Коментар
-
Пак ли нещо се дърляте?
Хора - някой има ли си BHP Billiton или следи ги ли? Изглеждат ми умерено секси, а че са могъщи - неоспоримо е - мисля. Доколкото разбрах, чесали са ги с някакви диви глоби, щото направили някаква авария, рових им в сайтът, не намерих де са отчетите, а аз обичам да чета отчети. Снасяли са сосни дивиденти, миналата година рязък спад, но тая - около почти 33 пенса. На шест месеца снасят, горе-долу по равно. При цена 13 еврака и нещо - прилично ми се вижда...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар