IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/analizi/91/a/...nakyde-203037/

това може би ще доведе до допълнително потапяне на дакса идната седмица отново в зоната на подкрепа..аз очаквам когато се изпълни технически шорта да следват само положителни новини или на отрицателните да не се обръща внимание
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Технически анализ: хубаво, но все пак зависи от конкретните събития - видяхме какво направиха проклетите костенуркаджии.
      прави впечатление че за всеки по значителен фрагмент от рисунката на графиката има предварително потготвено събитие което да движи которовките в желаната от големците посока
      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнение
        Анон кажи за еврака мнение моля ! ... За паритета, кога ще го видим ?
        Към Нова година ще стане ли долара 2,20 лефа ?

Язе ако мога да изджасам една прогноза тука. Индексите от тука нейде нагоре...така Коледно ралинце... по-раничко да почнем, че да се успокоят клиентите на Императора ... еврака паритет за Нова година и ефтина нафта
        ЕФтина нафта - чекай GS да ти кажат колко точно
        Като нищо ще излезе някой черен лебед от сорта на :
        - ОПЕК ревизира производството ...
        - ОПЕК се разширява ...
        - Саудитска арабия залага в бюджета за 2016 цени на петрола от 70 $
        - "технически инцидент" с руски самолет в Сирия ...или американски , което ще има същия ефект ... А всички знаем , че самолетите се развалят
        За тривиалните причини бутащи цените нагоре всички знаят...
        http://www.zerohedge.com/news/2015-1...-may-2002-lows

To investor Jim Rogers, oil holding near $45 a barrel in the face of bearish news is a sign that prices are poised to recover.
        Last edited by Protokol; 03.10.2015, 14:24.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Технически анализ: хубаво, но все пак зависи от конкретните събития - видяхме какво направиха проклетите костенуркаджии.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнение

Язе ако мога да изджасам една прогноза тука. Индексите от тука нейде нагоре...така Коледно ралинце... по-раничко да почнем, че да се успокоят клиентите на Императора ... еврака паритет за Нова година и ефтина нафта
            Аз викам дакса да иде до около 8900 и от там да качи защото технически там има няколко подкрепи който ще го обърнат има фибо ниво и пълзящи средни и болинджер канал
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Не. По-скоро надолу.

Обърни внимание чии акции падат днес. На банките! Това лоби е много силно и би спечелило много пари, ако лихвите се вдигнат. Време е да събират реколтата от дадените пари уж за без пари.
              Бамките поспаднаха напоследък - да - но не успяха да увлекат грозно индексите надолу, което е хубаво. Това не означава, че те са в тежка криза или са вече немогъщи - ще паднат донякъде, ще спрат и сигурно ще обърнат.

Опасявам се само от разрастване на Дизелгей и увличане в него на нови автомобилни концерни.

Въпреки всичко от пролетта досега пазарите показаха ного голяма устойчивост и сила - въпреки гръцката, китайската, ейпълската, костенуркаджийската и ФЕД-овата кризи пазарите далеч не паднаха толкова ного - а Осма година само една тъпашка льохманска бамка ги събори.

Коментар

Не. По-скоро надолу.

Обърни внимание чии акции падат днес. На банките! Това лоби е много силно и би спечелило много пари, ако лихвите се вдигнат. Време е да събират реколтата от дадените пари уж за без пари.

Коментар

Тоест искаш да кажеш: както последните дни: Яхо-о-о-о-о - нагоре ли?
                  Не. По-скоро надолу.

Коментар

Императоре, гледай малко по-отдалече картинката. Днес станахме свидетели на поредния опит за натиск върху ЧАСТНИЯ ФЕД и той дойде от правителството. Вчера беше от Световната банка. До голяма степен съм уверен, че администрацията на Обама е "сготвила" данните за безработицата в посока надолу, защото искат розово бъдеще и да не се осере борсата преди изборите. Другата седмица ще има 1-2 изказвания от членове на ФЕД, че това е само "блип" надолу, както преди малко Булард и борсите ще поемат по познатата пътечка от последните дни. А и тази вечер все още не е свършила.

П.П.
                    FED'S BULLARD SEES SUB-200,000 MONTHLY JOB GROWTH AS THE NEW NORMAL IN THE NEAR FUTURE
                    Тоест искаш да кажеш: както последните дни: Яхо-о-о-о-о - нагоре ли?

Коментар

• Само да допълня,че съм фен на Вагините(мотота - иначе на класическите,да и завинаги!...),но ако сега сме 1933 г.,а не 2015....И във връзка с долните две картинки - особено Втората, ситуацията е красноречиво надолу за балонизираните сток-маркети!Особено бфб-то,където продажбите на две артии сриват позиции с 20%...
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Иначе ето: с могъща атака индексите на зелено излязоха, само дано не гръмне пак някой Дизелгей, нещата полека-лека нагоре пак ще тръгнат - ето - биотехнологическите тоже обръщат в Америка: да.
                        Императоре, гледай малко по-отдалече картинката. Днес станахме свидетели на поредния опит за натиск върху ЧАСТНИЯ ФЕД и той дойде от правителството. Вчера беше от Световната банка. До голяма степен съм уверен, че администрацията на Обама е "сготвила" данните за безработицата в посока надолу, защото искат розово бъдеще и да не се осере борсата преди изборите. Другата седмица ще има 1-2 изказвания от членове на ФЕД, че това е само "блип" надолу, както преди малко Булард и борсите ще поемат по познатата пътечка от последните дни. А и тази вечер все още не е свършила.

П.П.
                        FED'S BULLARD SEES SUB-200,000 MONTHLY JOB GROWTH AS THE NEW NORMAL IN THE NEAR FUTURE
                        Last edited by anon6706; 02.10.2015, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                          Импе, ако разбираш какво правят централните банки от 2009 до сега, приравняването на пазарните капитализации е най нормалното нещо лично за мен . Глобализация и макроикономика -жестоко а?

И още императоре:

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Иначе ето: с могъща атака индексите на зелено излязоха, само дано не гръмне пак някой Дизелгей, нещата полека-лека нагоре пак ще тръгнат - ето - биотехнологическите тоже обръщат в Америка: да.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Бе не те питам за Вова - за 60-те ГБ кажи.

Коментар

Според теб: нормално е ли световната пазарна капитализация да е на нивото от Девета година - при положение, че тогава светът се мъчеше да изплува от мегакризата, и че сега сме 15-а година, до която втората по големина икономика на света е нарастнала поне с 50%, а и другите не са спали?

Къде прочете туй: за тия 60 ГБ? Щото ми се вижда малко нереално, но ако е така, значи пазарите са доста подценени.
                                Импе, ако разбираш какво правят централните банки от 2009 до сега, приравняването на пазарните капитализации е най нормалното нещо лично за мен . Глобализация и макроикономика -жестоко а?

Коментар

Working...
                                X