If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да не би да са се уплашили някои, че днес вместо желаният полет гледат приземяване!?
още миналата седмицата разбирачите предупредиха, че тази и другата седмица ще има солидно прибиране на големите бързи печалби.
то боваше помпане на индексите, че и спирка нямаше. и въпреки това има достаъчно акции, които си действат идвижат нагоре без да се влияят от тези, чрез които определят индксите.
пратих ти още 2 книжки на мейла чети за вертикалите и айде ти си ...
Според мен трябва да си турбо аматьор за да очакваш интрига от вота във Франция, на втори тур. Може би е имало някакви дребни пари в това дали ще спазят протокола да посрещнат новия президент с ръст или не, но предвид че щатите решават, към 70% беше за не
да не би да са се уплашили някои, че днес вместо желаният полет гледат приземяване!?
още миналата седмицата разбирачите предупредиха, че тази и другата седмица ще има солидно прибиране на големите бързи печалби.
то боваше помпане на индексите, че и спирка нямаше. и въпреки това има достаъчно акции, които си действат идвижат нагоре без да се влияят от тези, чрез които определят индксите.
по-късно есента или до година евентуално са да послезне малко да се поклати след тва треа ретест на върхара ... бавно стаат тия раоти много бавно да му се невиди
Ти с кво си ?! CFD шорт на 10 000 на фашагата ли кво си ?! Ако е така то лошом с тия CFDта да го ева ..... не слушате да ги остаяте тея CFDейски боклуци майка му стара, аз що пари съм загубил на тоя тъп DAX с CFD дет луд ме праеше 2.5г. деева неговата мама .....
ми не щото преди тва има съпорт и е висяло сумай ти време и там ше напрай почивка и аз искам Сипот да се изсипе на 2150 ей са за две седмици ама нема .... ше се мота там да ни дразни
Като махнат поръчките купува на съпорта и вече нема да е съпорт
ми не щото преди тва има съпорт и е висяло сумай ти време и там ше напрай почивка и аз искам Сипот да се изсипе на 2150 ей са за две седмици ама нема .... ше се мота там да ни дразни
ае стига с тия тъпотии ве мой ... остай ги тия отчети у лево и не се занимавай с тех повече. Какво значи "страх от спад или корекция" ?! Е то треа да слезне се по някое време не може да си лети вовеки я го глей какво е вертикално, като слезне наполовина голема работа, нема да пропадне на 0 или да се срине света не се стегай.
И за ко се занимавате с тия смръдливи банки пак ве да му се невиди тц тц тц ....... ?!?
Спад спад колко да е спад, фашагата в тоя периметър 11500/10800 а Американския в тоя 2300/2250 нема да пада отвесно като камик не се плаши ....
P.S. и мен ме беше страх кат си лети без причина а съм в обратната посока ама никой не ме пита дали ме е шубе и дали ми е готино да плащам за Rollover нон стоп ....
Какво правиме сега , корекция ,спад или напред...
Индексите са свръх високи , резултатите и отчетитене са толкова добри за тези цени ,но има страх от дерижьорите ,че ако отпуснат духа от бутилката не зная къде ще се спре .... Има го във всеки един анализ в последно време ,страх от спад или корекция...
някой да гледа Парибас за анализ...?
ае стига с тия тъпотии ве мой ... остай ги тия отчети у лево и не се занимавай с тех повече. Какво значи "страх от спад или корекция" ?! Е то треа да слезне се по някое време не може да си лети вовеки я го глей какво е вертикално, като слезне наполовина голема работа, нема да пропадне на 0 или да се срине света не се стегай.
И за ко се занимавате с тия смръдливи банки пак ве да му се невиди тц тц тц ....... ?!?
Спад спад колко да е спад, фашагата в тоя периметър 11500/10800 а Американския в тоя 2300/2250 нема да пада отвесно като камик не се плаши ....
P.S. и мен ме беше страх кат си лети без причина а съм в обратната посока ама никой не ме пита дали ме е шубе и дали ми е готино да плащам за Rollover нон стоп ....
Голямата джамия в Париж приветства положително победата на центристкия кандидат Еманюел Макрон на президентските избори в страната, съобщи Анадолската агенция.
Мюсюлманите във френската столица са щастливи, че кандидатката на крайната десница в лицето на Марин льо Пен не успя да се пребори с неговата конкуренция. Близо две-трети от гласоподавателите гласуваха за Макрон.
„Това е ясен знак на надежда за френските мюсюлмани, че могат да живеят в хармония и уважение с демократичните и патриотични републикански ценности“, се казва в изявление на джамията, публикувано след победата на Макрон.
След първия тур от Голямата джамия в Париж призоваха всички мюсюлмани да гласуват масово за Еманюел Макрон на балотажа.
Индексите са свръх високи , резултатите и отчетите не са толкова добри за тези цени ,но има страх от дерижьорите ,че ако отпуснат духа от бутилката не зная къде ще се спре ....
Има го във всеки един анализ в последно време ,страх от спад или корекция...
leider неам .... ми прати ми на лично някой мейл ли кво там и да ти ги засиля или ако има нещо публично където да се качат файлове та да могат и другите кой го интересува да си ги свали .... иначе време има колко искаш ...
Индексите са свръх високи , резултатите и отчетите не са толкова добри за тези цени ,но има страх от дерижьорите ,че ако отпуснат духа от бутилката не зная къде ще се спре ....
Има го във всеки един анализ в последно време ,страх от спад или корекция...
ако имаш дропбокс или бокс, може там да качиш и вернеш линк към папката. може през лично, ако имаш време
leider неам .... ми прати ми на лично някой мейл ли кво там и да ти ги засиля или ако има нещо публично където да се качат файлове та да могат и другите кой го интересува да си ги свали .... иначе време има колко искаш ...
аз имам и едни книжки за тия неща ама как да го кача няколко 4/5 MB тука да му се невиди ? пробвах ама в тоя кух сайт повече от 2 МБ не можело иначе в тоя сайт
са описани стратегиите кое какво и за кво е, а в книжките са описани и как да се ползват защото на теория е едно ама на практика малко излиза съвсем друго защото волатилността играе много важна роля при опциите
P.S. книжките са тези в нета ги има нема нужда да даваш 200 евра залудо ...
The Complete Book of Option Spreads and Combinations, + Website: Strategies for Income Generation, Directional Moves, and Risk Reduction (Wiley Trading) by Scott Nations (2014-10-13) https://www.amazon.de/Complete-Optio...option+spreads
Коментар