IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Тоя Даймлер ми еВа бойната слава.
    Никакъв фундамент във фрийфола.
    Пълен ташак ....

Сърби ме да усреднявам, ама явно има още надолу ....
    Сегашното пакетче ми е на 77 еврака ... Хваля се, щото никой не споделя колко дебело дърво е изял. Колеги, да бъдем по-конкретни!
    Споко, не си единствен. Даймлер на 77, БМВ на 95 Скъских си ски почивката с 2 дена и готово.На тези нива ще ги чакам след 10 години за внуците.

ПС. LH си ги взех вчера. Там тая надежда все още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      дърва а?

купувах луфтханза на 14.13 и 14.72

сега е 13.10
      А така, конкретика трябва!

Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      Аз вас не моа ви разберем Гледате някви глупости и фОндаменти където те нямат никаква власт над индекса, щом DAX пада взима всичко с него - някои повечко някои по-малко. Гледайте си индекса какво прави и нема да има проблеми ....
      Ето тук се намесва звездобройството наречено "технически анализ", а то помага
      Не бе, тоя даймлер е като някой ULTRA шит. Като пада дакса, даймлер пада х 3 , като расте дакса, даймлер расте х 1
      Иначе си прав, ама бях си харесал скапания даймлер и тъкмо падаше и викам удрии таа мачка не е наЩа, а то какво стана Ще избивам с дивидентите в бъдещето, то се е видяло...

Коментар

Пълен ташак ....

Сегашното пакетче ми е на 77 еврака ... Хваля се, щото никой не споделя колко дебело дърво е изял. Колеги, да бъдем по-конкретни!
        Аз вас не моа ви разберем Гледате някви глупости и фОндаменти където те нямат никаква власт над индекса, щом DAX пада взима всичко с него - някои повечко някои по-малко. Гледайте си индекса какво прави и нема да има проблеми ....
        Ето тук се намесва звездобройството наречено "технически анализ", а то помага

Коментар

Пълен ташак ....

дърва а?

купувах луфтханза на 14.13 и 14.72

сега е 13.10
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Тоя Даймлер ми еВа бойната слава.
            Пълен ташак ....

Коментар

• http://www.varchevbrokers.com/%d0%b1...8%d1%87%d0%b8/

Инвеститорът Бил Милър казва пред CNBC ,че е загубил 20 % в сряда, но според него е добър момент да се купува.

Amazon загуби 18 % през последния месец , а 10 % от акциите се притежават от Милър , който е основател и изпълнителен директор на Baltimore-based LMM. Но той каза , че понижението на акциите не е само при Amazon . „ Всичко се обезценява „

„ Отне на Bill Ackman и David Einhorn една година за да загубят 20 % . Аз ги загубих за 1 месец . Моят фонд е с 20% за месец. Miller казва пред Squawk Box.

Според него ниските цени сега означават само едно – високи бъдещи приходи.

“ The S&P 500 спечели около 2.3 % и дивидентите за миналата година се увеличиха с 9 % . Не разбирам защо някой притежава 10 годишна облигация като може да търгуват на пазара и да имат по-голяма печалба. „

LMM , отчасти притежавана дъщерна компания от Legg Manson , има 2.1 млрд. активи под свое управление. Miller е също портфолио мениджър на Legg Mason Opportunity Trust fund.

С понижението на цената на петрола и забавянето на икономиката на Китай , акциите имат най-лошият Януари от 2009 г. Февруари също започна с волативно начало – въпросите , които възникват сега са : Дали Щатите ще навлязат в рецесия ?

„ Хората мислят,че пазара има някаква специална способност да вижда в бъдещето. НО пазара са просто хората като Вас и мен , които купуват и продават. „ Има разделение на това какво всъщност се случва и как пазара реагира на това.

Да вземем петрола за пример , 85 % от времето цената на петрола пада, а акциите се покачват . А във всяка рецесия от 1970 насам е придружена от висока цена на петрола.

Но на пазара в момента се случва обратното. Намаляващата цена на петрола движи цената на акциите също надолу.

Милър казва ,в това няма логика,защото ниските цени на петрола са недвусмислено добри за Щатите
              .
              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Е какво тогава мрънкаш срещу дългите, просто стой и чакай да видиш какво ще стане. Не съм свикнал някой да приказва срещу посоката която е заел и за това реших че си къс.
                посоката никой не я знае, то сега може да се вдигне малко това онова ама после ше поспадне и то доста, не като 2008 като пирон ама ше послезне

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  Днес гледам Credit Suisse се е сурнала надолу с близо 13%,лампата вече свети май само на червено в банковия сектор..............както 2007-08

Коментар

• destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Защо, неговата кожа розава, Daimler така гнусно тупна надолу?

Това не е честно.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                        Императорът

Неположителен ефект евтината слуз има само за чаршафосаните негодници (и техните съратници по света)........

По-голяма глупост от това няма накъде. Що пари строшиха хората с CFD върху индекса точно заради предсказуемото му движение спрямо петрола.
                        На тази глупост дори и в централата на "Атака" не биха се вързали, явно интелектуално са на далеч по-високо ниво.
                        Не звучиш адекватно и то не заради лигавия изказ, а заради отсъствието на елементарна ориентация в не толкова сложна обстановка.
                        Ти първо въобще не си схванал и 8% от това, което искам да кажа, ама коментираш.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          Равновесов ти български четеш ли Аз нямам къси в момента нали оревах целия форум, че съм единствения с дългите когато падаше там, преди това имах къси но ги затворих рано .... аз не съм като вас да знам точно кога е дъното
                          Е какво тогава мрънкаш срещу дългите, просто стой и чакай да видиш какво ще стане. Не съм свикнал някой да приказва срещу посоката която е заел и за това реших че си къс.

Коментар

Ми кво да става с жилетките почти 5% нагоре Що кво става с твоите къси?
                            Равновесов ти български четеш ли Аз нямам къси в момента нали оревах целия форум, че съм единствения с дългите когато падаше там, преди това имах къси но ги затворих рано .... аз не съм като вас да знам точно кога е дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              оффф я си вземи почивка там и си купи кифла с мармалад ..... предимно и на мене ми е дълъг даже и сега ми е дълъг но когато нещо слиза надолу спира да ти е дълъг ....
                              Сега как е като си предимно дълги ?!? или като слиза нема значка ти пак си напред тъй ли Какво става със Жилетките там нали бяха измислили лекарства на възкресение, мда ама ........
                              Ми кво да става с жилетките почти 5% нагоре Що кво става с твоите къси?

Коментар

Мише, ми то така се играе играта Предимно дълъг но от време на време с достатъчно къси. Не кат тебе само с къси и все на червено повечето хора играем, че да печелим пари, не да цъкаме на ротативка
                                оффф я си вземи почивка там и си купи кифла с мармалад ..... предимно и на мене ми е дълъг даже и сега ми е дълъг но когато нещо слиза надолу спира да ти е дълъг ....
                                Сега как е като си предимно дълги ?!? или като слиза нема значка ти пак си напред тъй ли Какво става със Жилетките там нали бяха измислили лекарства на възкресение, мда ама ........

Коментар

Working...
                                X