IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Гледай Дойче Банк,падне ли под 10 отървавай се от всичко що е хартия
    Ще падне там някъде .. ама когато златото стане 20 К ... или колкото го сънуват феновете
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Императорът

Неположителен ефект евтината слуз има само за чаршафосаните негодници (и техните съратници по света)........

По-голяма глупост от това няма накъде. Що пари строшиха хората с CFD върху индекса точно заради предсказуемото му движение спрямо петрола.
      На тази глупост дори и в централата на "Атака" не биха се вързали, явно интелектуално са на далеч по-високо ниво.
      Не звучиш адекватно и то не заради лигавия изказ, а заради отсъствието на елементарна ориентация в не толкова сложна обстановка.
      Last edited by 8ball; 04.02.2016, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        За масираните разпродажби разбирам ако има природен катаклизъм,война сблъсък с друга планета ...спадовете са чиста спекула някой да ми обясни как референдума лятото на гърция се отрази на пазарната капитализация на листваните компаний по световните борси щото аз не схващам този механизъм....сега продължава програмата на д аги за милиардите всеки месец и би било по логично някакъв спад да видим след приключване на програмата но дори след това трилионите пак ще останат в обръщение..китаи продължава да е локомотива на планетата със 10 или 7% бвп..аз виждам повече положителни страни на ефтиния петрол отколко на скъпия и другото казват има свръх производство ами това производство къде отива?някой го изгаря всичкия този петрол не артисва значи има потребление
        Неположителен ефект евтината слуз има само за чаршафосаните негодници (и техните съратници по света), които поне известно време няма да ограбват честно работещите хора.

Това с Гърция бе по-скоро дългова криза - а сега не такава: наблюдавам фондът на Allianz в който инвестирам - Euro Bond - лятото падна повече от чувствително като за консервативен фонд - в моментът нивото му е 11.4523 кинта, а на 18 декември е бил 11.4584 - което е съвсем незначителен и незабележим спад.

Съгласен съм с твоите изводи - чисто манипулаторство - в дъното на което - поне отчасти - подозирам, че стои античовекът и изверг сорос и неговите клакьори. Не че нямаше негативни неща, предпоставящи спад - но техният ефект бе ногократно преекспониран.

Проблемът е, че пазарът се натиска надолу от два типа продаващи - спекуланти, които бягат, с идеята да се върнат на по-ниски нива и мишкуняци, които бягат чисто и просто: от страх. Пръвите може и да са наясно, че реално нищо страшно не се е случило, за да пропадат пазарите, просто осъзнават, че страхът е голямо шубе. Вторите... те просто ще бъдат очесани - както обикновено се случва.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За масираните разпродажби разбирам ако има природен катаклизъм,война сблъсък с друга планета ...спадовете са чиста спекула някой да ми обясни как референдума лятото на гърция се отрази на пазарната капитализация на листваните компаний по световните борси щото аз не схващам този механизъм....сега продължава програмата на д аги за милиардите всеки месец и би било по логично някакъв спад да видим след приключване на програмата но дори след това трилионите пак ще останат в обръщение..китаи продължава да е локомотива на планетата със 10 или 7% бвп..аз виждам повече положителни страни на ефтиния петрол отколко на скъпия и другото казват има свръх производство ами това производство къде отива?някой го изгаря всичкия този петрол не артисва значи има потребление
          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            Импе да не каеш, че после не съм ти казал и аз иам дълги и аз съм преебан в момента ше ходи нагоре да, но после ще слезне малко по-нисичко от сегашното дъно. Рзбираш ли ме правилно или ньет ?!?

А и човекоподобното Рзвновесов и други подовбни на него не ми давай за пример, с такива някви където винаги си имат дълги ама под ръка и къси в удобния случай ... и нема никога загуби с тея лафове там в elmaz.com да зарибяват кифлите на мене ньет
            Мише, ми то така се играе играта Предимно дълъг но от време на време с достатъчно къси. Не кат тебе само с къси и все на червено повечето хора играем, че да печелим пари, не да цъкаме на ротативка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Всички тук (ок - повечето) сте доказателство защо пазарите падат... просто защото инвеститорите така са "решили".
              Когато аз, Равновесиев и други някои казваме защо пазарите или някои компании трябва да вървят нагоре, обясняваме конкретно защо. Вие обяснявате спада на пазарите със спада на пазарите и прогнозирате, че ще продължат да падат, просто защото падат.

Като оня пияница, дето пиел защото пиел и накраят умрял от цироза.

Ако нямаше мислене като вашето - покрай китайско-петролната криза пазарите просто нямаше начин да слязат с повече от 5%.

Апропо - като почнат да излизат тримесечните - пак ще си говорим.
              Импе да не каеш, че после не съм ти казал и аз иам дълги и аз съм преебан в момента ше ходи нагоре да, но после ще слезне малко по-нисичко от сегашното дъно. Рзбираш ли ме правилно или ньет ?!?

А и Рзвновесов и други подовбни на него не ми давай за пример, с такива някви където винаги си имат дълги ама под ръка и къси в удобния случай ... и нема никога загуби с тея лафове там в elmaz.com да зарибяват кифлите на мене ньет
              Last edited by mibova; 04.02.2016, 09:09. Причина: без обиди

Коментар

Всички тук (ок - повечето) сте доказателство защо пазарите падат... просто защото инвеститорите така са "решили".
                Когато аз, Равновесиев и други някои казваме защо пазарите или някои компании трябва да вървят нагоре, обясняваме конкретно защо. Вие обяснявате спада на пазарите със спада на пазарите и прогнозирате, че ще продължат да падат, просто защото падат.

Ако нямаше мислене като вашето - покрай китайско-петролната криза пазарите просто нямаше начин да слязат с повече от 5%.

Гледай Дойче Банк,падне ли под 10 отървавай се от всичко що е хартия

Коментар

• Всички тук (ок - повечето) сте доказателство защо пазарите падат... просто защото инвеститорите така са "решили".

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                    От това което е дал като разбивка на вложенията си не би трябвало лично той да се безпокои,има доста физическо жълто
                    е той е "още спокоен" щото не е паднало както трябва, после ше стане неспокоен

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      @Импе сега пазара може да ни пожали "тоя път" може би ще ни даде шанс да излезнем овреме до Март/Април после до изборите сме на кънки за тва ако имаш възможност излизай и им каи на твойте инвеститори да мирясат малко да няма мяу ......
                      От това което е дал като разбивка на вложенията си не би трябвало лично той да се безпокои,има доста физическо жълто

Коментар

• @Импе сега пазара може да ни пожали "тоя път" може би ще ни даде шанс да излезнем овреме до Март/Април после до изборите сме на кънки за тва ако имаш възможност излизай и им каи на твойте инвеститори да мирясат малко да няма мяу ......

Коментар

Не помня да съм казал конкретно на теб: "мишкуняк".

Кои са тия сериозни причини за? С удоволствие ще ги изкоментирам с теб.

И не казвам от година: "ъп-ъп" - аз по принцип не казвам това - но смятам за нормално - когато масово могъщите компании вадят добри отчети, а разходите им да намаляват заради ниската цена на слузта, пазарите да вървят нагоре, а не надолу.
                          Ми всички които са на къси за теб са мишкуняци и идиоти. Аз съм така от една година. Следователно и аз съм мишкуняк и идиот ) Защо съм на къси съм обяснявал много пъти но ти отказваш да приемеш аргументите ми Няма смисъл да повтарям и потретям. Ще ти задам няколко въпроса с които се надявам да ти просветне:
                          1. Как бяха отчетите на компаниите през 2007-мата година?
                          2. Кое доведе до срива тогава?
                          3. Каква е разликата между сега и тогава?
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

За пазаруване е защото ниските цени на горивата са медец с масло за поне половината бизнеси директно и за още около 40% от - индиректно. Например за авиокомпаниите - които колегите обсъждат - нали се сещаш, че като излязат първите тримесечни за тая година, тия кретени, дето сега ги разпродават на ниски цени, ще си скубят чутурите? Пандов бе сметнал, че Луфтвафе ще спестят само от горива над 1 МБ, което директно ще се отрази в печалбата.
                            http://www.bloomberg.com/gadfly/arti...=yhoo.headline

Не и ако са към края на цикъла си....

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                              Jim Cramer -- Why Are Airlines Stocks Falling With Oil Prices?

http://www.thestreet.com/story/13437...il-prices.html

Lower oil is "so fabulous" for the airlines, but investors aren't recognizing that. Cramer drew a broader market conclusion that stocks will likely remain under pressure until the "hatred" for well-managed, strong companies "decouples" from commodities and the stock prices stop declining simply because oil prices are declining.
                              Нема индекса падне ли, всичко с него нема отчети глупости на търкалета P/E ratio ала бализми нема такива работи, всичко дълдисва и после при движение нагоре тея дет за заслужили хвърчат най-много това е .....

Коментар

Проблемът е в пазарът, драги. Пазарът не е мечешки - мечката е тегаво, но силно и мъдро животно. Пазарът е МИШКУНЯШКИ - мишкунякът е отреперан и глупав.

Ако питаш тия, дето сега продават авиационни акции ЗАЩО го правят, те само ще се чешат по кухавиците като маймуняци и ще те гледат като телета и е съмнително дали въобще ще могат да ти дадат не разумен, но въобще членоразделен отговор. Вчера в Щатите същото - нефтодобивната компания пада 5%, авиокомпанията и тя пада 5%.

На пазарът в моментът властват дебилите. Единствената надежда е, че надали има дебили с толкова ного акции... проблемът е, че самите те - дебилите - са ного.
                                Да така е пазара още не е мечешки ама падне ли под ЕМА50 на месечна ше скиваш за какво става въпрос, а тя не е далече даже се подпре веднъж на нея и сега отива да я тества и дано теста да е успешен,че ше стане тя какват ше стане, това което го чакаме от 3 години вече .....
                                А Импе дебилите сме ние айде аз нямам акции но имам long позиции не излезнах преди Нова Година от алчнотия и Господ ме наказа ..... акциите в момента са на въздушни нива разбираш ли го ти тоя филм .... на въздушни нива брате, нема ташак нема измама ако знаеш още колко въздух има да изпуснат ..... лудница

Коментар

Working...
                                X