IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Гледам Дакс се мъчи а Ибекс върви към 10 000 пункта а аз корекция чакам
    Мда... сгреших в прогнозата - и аз чаках да допълня при корекция ... Днес на Ибекс май всичко лети
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Гледам Дакс се мъчи а Ибекс върви към 10 000 пункта а аз корекция чакам

Коментар

• Добре....добре,харесал съм си туй- онуй плюс роснефт,ама кога точно да ги купувам....да не зема да изтърва момента.
        Газпром съм купил на средна цена 3.50 не вярвам да слезе дотам,но и да слезе не ме притеснява,това ми е дългосрочно.
        Last edited by alchen; 09.03.2017, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Мале-мале: що така брутално ни бият в газово-слузестият сектор?

Баси - яд ме е, че допълвах Газпромчета и си пазарувах Мидички на по-високи, макар и все пак нелоши цени.

Е, ако някой сега се нагувичи с Миди - ще си докара 7% и нагоре само от дивидент.
          ами петролчето поевтинява(преди малко тамън с долар и нещо), някои ще се нагувичи с 7 % дивидент, но и неясно колко % капиталова загуба
          аиде докато си пиша и тества как е трасето под 49 $
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Мале-мале: що така брутално ни бият в газово-слузестият сектор?

Баси - яд ме е, че допълвах Газпромчета и си пазарувах Мидички на по-високи, макар и все пак нелоши цени.

Е, ако някой сега се нагувичи с Миди - ще си докара 7% и нагоре само от дивидент.
            Цената на петрола остава на нива около 50, без изгледи за съществено покачване, ШЕЛ конкретно напоследък само продават от находищата си по света, дългове не малки имат. Дивидента е добър, но към момента има очаквания и за по - ниски цени.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Мале-мале: що така брутално ни бият в газово-слузестият сектор?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Да дадеш 175 евро за 2 евро дивидент не е далавера. Ако беше взел Адидас на 56 евро тогава 2 евро дивидент щяха доста да ти се усладят. Пък и те сега вдигнаха дивидента с 20%. Предполагам още ще го вдигат. А те могат да го вдигат - хората са в растежен бизнес със силен моментум, силен бранд и силно мотивиран мениджмънт с дългосрочен поглед и статегия. Според мене пазарът не греши, че има хляб в Адидас.
                George Carlin — 'Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.'

моите почитания Мишо, това не се отнася за теб!

Коментар

Да дадеш 175 евро за 2 евро дивидент не е далавера. Ако беше взел Адидас на 56 евро тогава 2 евро дивидент щяха доста да ти се усладят. Пък и те сега вдигнаха дивидента с 20%. Предполагам още ще го вдигат. А те могат да го вдигат - хората са в растежен бизнес със силен моментум, силен бранд и силно мотивиран мениджмънт с дългосрочен поглед и статегия. Според мене пазарът не греши, че има хляб в Адидас.
                  2 еврака е сега, ама тогава не е бил. Все едно: който се е нагувичил на 56 кинта - е ударил келепирът, сега е късно. Трябва да чакаш 8 години ръстове, та да догони цената, на която си купувал. То е все едно да тичаш презглава след влакът на метрото, с риск да паднеш и да си строшиш глезенът, все едно няма да дойде друг влак след три минути.

Коментар

Да - расте - но за мен това отдавна в цената е отчетено. 15-а година ги гледах-гледах - ама: аз дивидентаджия, а дивидентът е ного кежав. 2 кинта... а акцията е с около десетак по-скъпа от Allianz, дето снася 7.6 кинта.
                    Last edited by Misho ILIEV; 09.03.2017, 00:29.

Коментар

Печалбата от continuous operations расте с 40%, а като ЕРS расте с 47%. 2017 се очаква да се качи с още 20%.

Адидас бяха евтини 2014...
                      Да - расте - но за мен това отдавна в цената е отчетено. 15-а година ги гледах-гледах - ама: аз дивидентаджия, а дивидентът е ного кежав. 2 кинта... а акцията е с около десетак по-скъпа от Allianz, дето снася 7.6 кинта.

Коментар

а Адидас скочи с около 7.7%, хммм... за мен тия обущари са безобразно надценена компания.
                        Печалбата от continuous operations расте с 40%, а като ЕРS расте с 47%. 2017 се очаква да се качи с още 20%.

Адидас бяха евтини 2014...

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

да имам 50 броя адмирал но трябва да знаеш, че от април 2018 tax free дивидента се намалява от 5000 паунда на 2000 паунда годишно
                          Ха-ха: подлеци. Ама нищо - и 2 Б пак е немалко.

Коментар

Благодаря Тия ги следя, ама са ми странни.

Апропо - ако човек сега се нагувичи с Адмиралченца: дивидентна доходност 6.14% - това е сосно... и то при твърде евтино Бабе днес. Ти си ми още колега по Адмиралчета, нали?
                            да имам 50 броя адмирал но трябва да знаеш, че от април 2018 tax free дивидента се намалява от 5000 паунда на 2000 паунда годишно
                            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

EDF правят увеличение на капитала с около 4 милиарда на 6.35 за нова акция 3 нови на 10 стари
                              Благодаря Тия ги следя, ама са ми странни.

Апропо - ако човек сега се нагувичи с Адмиралченца: дивидентна доходност 6.14% - това е сосно... и то при твърде евтино Бабе днес. Ти си ми още колега по Адмиралчета, нали?

Коментар

Нещо почват да ни шамарят един вид... ама какви са тия скоци? Защо електрическата компания на Франция се срина с над 14%... а Адидас скочи с около 7.7%, хммм... за мен тия обущари са безобразно надценена компания.
                                EDF правят увеличение на капитала с около 4 милиарда на 6.35 за нова акция 3 нови на 10 стари
                                бавно и тихо нагоре

Коментар

Working...
                                X