IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Така и не разбарх кои са тези подценени висококачествени Европейски компании, за които толкова се говори. Виждам само скъпи компании. Почти толкова скъпи колкото и американските от съответните браншове.
    Е, колкото щатските: не, но побалонираха немалко. Не следя всички пазари в Европа, но във Франция и Германия не виждам какво бих си взел... и то (като дивидентаджия) щом ме чешат с 26% в Германия и 30% във Франция данък дивидент.
    Британия само става - защото не те чешат. А има и друг така да се каже: детайл - който прави допълнителна сгода - там повечето компании снасят на тримесечие, тоест дори да играеш основно спекулативно - държиш ли компаниите по около например 5-6 месеца, имаш възможност да позабърсваш по някое дивидентченце.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Така и не разбарх кои са тези подценени висококачествени Европейски компании, за които толкова се говори. Виждам само скъпи компании. Почти толкова скъпи колкото и американските от съответните браншове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

След Уникредит ,ДБ е много интересна за отиграване ,....

За мен спада до 10 евро , вече е пак възможен или поне до 13 евра....

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...pitala-235042/

Вярно в момента на маркета е за 18 евра от затварянето на 19 + вчера ,но въпросите тепърва престоят ....
        Коба ,ще бъде в момента в по добра позиция ..?
        Вчера за късмет не ми се изпълни поръчката купува на 18,3 ....
        Някакъв коментар...?!
        Кои са въпросите за Дойче?

Коментар

• Това което се разбира, ...
          687,5 милиона акции до 6 април....и 8 милиарда капитал.
          за утре се вижда цени към 16,5 евро ,за мен спускането ще е поне за 15 ,5 дали ще има запълване на част от гапа...
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Моят скромен опит подсказва друг сценарий... Очаквай сериозен натиск при всички банки, Ако си мечтаеш за допълване ще видиш приятни цени. Май ще видим повторение на ситуацията от миналата пролет, но в по мек вариант...което не е сигуно. Разликата - италианския сценарий се заменя с немски ... режисьорите остават същите Подозирам, че Сорос и компания ще пробват да си избият набутването с късите през есента... Не ми е желания сценарий, но съм се подготвил за подобен. Съветвам те и ти да помислиш за друга възможност освен ръст при Коба
            Аз също в началото на новината бях до твоето спад на банките в ЕС ,но като се помисли малко на Запад никога не повтарят един сценарии два пъти поне с успех....
            Италианските банки бяха на по лошо положение но това не направи погроми при маркетите ..
            Утре ще има малък/среден/ спад при основните банки ,но ще бъде париран ,колко ще е при ДБ....?
            сега следват изборите в Холандия и Франция ,няма да докуснат Апокалипсис на 90% съм сигурен....
            Трябва да затворят ЕС ако се получи голяма финансова криза....
            След изборите във Франция сигурно ще има или корекция или сриФ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Моят скромен опит подсказва друг сценарий... Очаквай сериозен натиск при всички банки, Ако си мечтаеш за допълване ще видиш приятни цени. Май ще видим повторение на ситуацията от миналата пролет, но в по мек вариант...което не е сигуно. Разликата - италианския сценарий се заменя с немски ... режисьорите остават същите Подозирам, че Сорос и компания ще пробват да си избият набутването с късите през есента... Не ми е желания сценарий, но съм се подготвил за подобен. Съветвам те и ти да помислиш за друга възможност освен ръст при Коба
              дали наистина ще има софт повторение на миналата пролет? ситуацията е различна спрямо тогава при коба.
              нали очаквания се търгуват, дано Q1-Q2 да подскажат плюсове за коба.
              аз се доверявам на техничарите специалисти от немско

​​​​​
              Last edited by Ferry; 05.03.2017, 18:20.

Коментар

След проблемите на ДБ за 8,5 милиарда ,стана ясно петъчното изстрелвани на КОБА и там в Дойчланд има вътрешняри.....
                Според мен ,докато върху ДБ има проблем ,то Коба ще цепи нови върхове за сметка на конкурента ,другата седмица сме над Осмицата и гоним деветката...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  монти, комерца оформя една солидна формация "обърнати рамо-глава-рамо". с още малко търпение току виж се реализират шаманствата на разбирачите за 2-цифрен курс на акцията
                  След проблемите на ДБ за 8,5 милиарда ,стана ясно петъчното изстрелвани на КОБА и там в Дойчланд има вътрешняри.....
                  Според мен ,докато върху ДБ има проблем ,то Коба ще цепи нови върхове за сметка на конкурента ,другата седмица сме над Осмицата и гоним деветката...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Март-Април. Дойче Банк ще цъфне и върже по случай настъпването на пролетта. Ще настане в този период един празник на празниците, а маршируващи пионерчета и чавдарчета екипирани с пурпурни сини и червени вратовръзки ще отдават чест на ръководството по случай настъпването на великото събитие. Ликуващи тълпи ще приветстват настъпването на пролетта организирайки манифестации на територията на съюза. Радостта ще бъде всеобща, такава каквато не са си я представяли дори и Маркс и Енгелс.ТОЧКА.
                    то цъфтенето и връзването е ясно....
                    Проблема че ЕС не може да си го позволи в този момент пред изборите във Франция и Германия ....
                    За мен проблема на италианските банки е много по голям отколкото на немските.
                    А желанието на ЕС да изкараме некое евро е ясно....
                    Зависи от какви стоиности ще се класираме...
                    Маржа върви от 30-45% при увеличението в полза на записалите и рискувалите новите акции ...
                    за мен цена на акция от 10- 13 евро от новите е възможен.....?
                    сигурен съм че ще ги запишат....
                    Там е възможно да вървят разистванията и помощ от по запознатите....
                    Може и да изберат и друг път с продажба на авоари и ПБ....

Коментар

Март-Април. Дойче Банк ще цъфне и върже по случай настъпването на пролетта. Ще настане в този период един празник на празниците, а маршируващи пионерчета и чавдарчета екипирани с пурпурни сини и червени вратовръзки ще отдават чест на ръководството по случай настъпването на великото събитие. Ликуващи тълпи ще приветстват настъпването на пролетта организирайки манифестации на територията на съюза. Радостта ще бъде всеобща, такава каквато не са си я представяли дори и Маркс и Енгелс.ТОЧКА.

Коментар

Не става въпрос да го разбираш а какво мислиш за ситуацията ,щом купуваш бани ,значи имаш идея защо го правиш...
                        Има спад ,има уплаха ,има недоверие ,после надежда , морковче за записалите и накрая хепиенд...
                        При всичките тези стадии има огромни спадове или скокове на цената....
                        И никакво дивиденче не може да ти даде такава печалба ако си на вярната страна и си с посокато на вятъра ...
                        Преди няколко месеца ДБ беше на 10 евра а сега е на 20 евра

В момента почва някаква турболенция ,въпроса слаломче ли е или пропаст и колко дълбока е и ако е пропаст там в дълбините има ли спасители ....?
                        Да, при Дойче бамк беше ясно, че или ще се мре, или ще се печели Аз имам идея що купих моето бамка - щото е твърде могъща и снася сосни дивидентчета. От спекулантство не разбирам ного-ного - нямам тоя талант - следователно правя каквото мога - цоцам си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Нямам нужното компетентство да коментирам това, защото не ме кефят бамките и не ги следя - правя изключение само за HSBC, която си имам и не съжалявам нито за миг за туй. Разбира се, зная, че ДБ има огромно влияние върху немският пазар (Уникредит тоже е важна), затова и повърхностно следя, включително и вашите коментари туканка.
                          Не става въпрос да го разбираш а какво мислиш за ситуацията ,щом купуваш бани ,значи имаш идея защо го правиш...
                          Има спад ,има уплаха ,има недоверие ,после надежда , морковче за записалите и накрая хепиенд...
                          При всичките тези стадии има огромни спадове или скокове на цената....
                          И никакво дивиденче не може да ти даде такава печалба ако си на вярната страна и си с посокато на вятъра ...
                          Преди няколко месеца ДБ беше на 10 евра а сега е на 20 евра

В момента почва някаква турболенция ,въпроса слаломче ли е или пропаст и колко дълбока е и ако е пропаст там в дълбините има ли спасители ....?

Коментар

• Нямам нужното компетентство да коментирам това, защото не ме кефят бамките и не ги следя - правя изключение само за HSBC, която си имам и не съжалявам нито за миг за туй. Разбира се, зная, че ДБ има огромно влияние върху немският пазар (Уникредит тоже е важна), затова и повърхностно следя, включително и вашите коментари туканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              А, скачени: не съвсем напълно скачени. Вярно - като гледаш дори 5-годишните графики на Франция и на Германия, ще видиш зор да кажеш коя е коя, но пък британците са си на своя глава - често нищо общо с другите. Да не говорим, че напримерно различията в данъчното облагане сериозно променят стратегията и целите на човекът... и аз почнах с немски работи, ама вече предпочитам британските, щото мразя да ме чешат.

Руските работи са съвсем друга манджа, азиатските - пък още един куп други манджи и т.н.

Ама както кажете де, щом не щете - мене ми не пречи.

Лобосов - май вярно беше измислил тема за Испания преди време...

Вярно в момента на маркета е за 18 евра от затварянето на 19 + вчера ,но въпросите тепърва престоят ....
                              Коба ,ще бъде в момента в по добра позиция ..?
                              Вчера за късмет не ми се изпълни поръчката купува на 18,3 ....
                              Някакъв коментар...?!

Коментар

• А, скачени: не съвсем напълно скачени. Вярно - като гледаш дори 5-годишните графики на Франция и на Германия, ще видиш зор да кажеш коя е коя, но пък британците са си на своя глава - често нищо общо с другите. Да не говорим, че напримерно различията в данъчното облагане сериозно променят стратегията и целите на човекът... и аз почнах с немски работи, ама вече предпочитам британските, щото мразя да ме чешат.

Руските работи са съвсем друга манджа, азиатските - пък още един куп други манджи и т.н.

Ама както кажете де, щом не щете - мене ми не пречи.

Лобосов - май вярно беше измислил тема за Испания преди време...

Коментар

Working...
                                X