IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Лошото е, че много хора само плямпат, но не си стоят реално зад думите с действия!
    Ако си стояха, тогава и говоренето из форума щеше да е доста по-рационално!
    ми аз нито съм спец на тая борса нито разбирам от отчети, планове за 60 години напред на компаниите, колко продали и изпили, но графиката говори съвсем друго. Аз незнам що за бастун тряя да си и да не виждаш месечната дивергенция на XAU/USD а тя е зверски голяма вече XAU Индекса е паднал на нивата от 2000 година това е 15 years multy support и ще ходи надолу ?!? WTF ?!? Но човека dddd явно и той не може да чете графики, аз на петрола също виждам, че ластика е опънат и то доста, незнам какво си въобразяват, но бензина ше скокне на 50$тка минимум а с него и това "смешното RSX" и то доста ше скокне ,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      аз горещо се надявам, че това сега е само за зарибявка и ще се върне да вземе още пътници включая и моя милост. Но после swinga ше си заслужава нема маитап, върне ли се GDX после влизам ALL IN и го остаам за double поне казвам поне
      GDX и RSX са ми в TO BUY LIST-a , ама ще си ги взема под най-големите дънца - демек под 12 долара и двете, дядо попе

Коментар

аз горещо се надявам, че това сега е само за зарибявка и ще се върне да вземе още пътници включая и моя милост. Но после swinga ше си заслужава нема маитап, върне ли се GDX после влизам ALL IN и го остаам за double поне казвам поне
        Ти гледай по някое ти време на електрониката, да не и дадат Shutdown!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
          Лошото е, че много хора само плямпат, но не си стоят реално зад думите с действия!
          Вярно е Майк,но отсяваш плявата и продължаваш
          Плямпалата са ясни кои са не ги четеш и това е,иначе няма да ти стигне цялото време на света.

Та по темата: VW ми изглеждат добре от тези нива за бай,аз съм купил и се изкушавам за още,но ще напазаря ако паднат още.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Щом расте значи шубето е голямо, а щом има шубе ще има и буря рано или късно ...

Коментар

Какво Bullmarket за следващите 15/20 години ли Оффф Ти нали беше с излгедите на Моториста нали златото щеше да пада на 500$ стин ?!? Защо не го шортите с Мезетката златото ммм ?!? А смешните икономики RSX и EZW ще направят double от ей тея нива както ги гледаш .....

Коментар

Офф Импе заеби го тоя DAX и тея камиони и застраховки ей ги ей тва дет ревах за него 2 години ей тука е постата .... нали си падаш по златата ем ей ги GDX
                Щом расте значи шубето е голямо, а щом има шубе ще има и буря рано или късно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  http://wealth.kiplinger.com/reader/k...xt-15-20-years
                  Кризата е факт но е при туземците от емърджинг маркетс. При това не всичките а само за суровинните икономики. Запада е само в началото на дългосрочният си възход. Аз бях от няколко години песимист за суровините и разни смешни икономики като Русия, Бразилия и тем подобни. За сега се движим точно по моя сценарий. Ще изчакаме и ще видим какво ще стане. Все пак ми е интересно каква трябва да е оценката на дивидентни компании в условията на дефлация и отрицателни лихви.
                  Какво Bullmarket за следващите 15/20 години ли Оффф Ти нали беше с излгедите на Моториста нали златото щеше да пада на 500$ стин ?!? Защо не го шортите с Мезетката златото ммм ?!? А смешните икономики RSX и EZW ще направят double от ей тея нива както ги гледаш .....

Коментар

Все пак ми е интересно каква трябва да е оценката на дивидентни компании в условията на дефлация и отрицателни лихви.
                    Според мен абсолютно непроменена. Все пак си вкарал парите си в дадена машина, а не ги държиш в бурканбанк. А дефлацията би могла дори да увеличи дивидента, тъй като купуваш по-евтинджос, а може и да запазиш ценовата си листа непроменена при ниска конкурентност или картел (пример -горивата).

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      А аз да ти задам един въпрос ....ти отричаш ли следващата финансова криза ,която по набрюдатели чука на вратата.....
                      Кризата е факт но е при туземците от емърджинг маркетс. При това не всичките а само за суровинните икономики. Запада е само в началото на дългосрочният си възход. Аз бях от няколко години песимист за суровините и разни смешни икономики като Русия, Бразилия и тем подобни. За сега се движим точно по моя сценарий. Ще изчакаме и ще видим какво ще стане. Все пак ми е интересно каква трябва да е оценката на дивидентни компании в условията на дефлация и отрицателни лихви.

Коментар

В мен напира един глупав въпрос към песимистите. Според вас как трябва да се оценяват дивидентни акции в условия на отрицателни лихви? Определено е неизследвана теритотия. Ако лихвите отново станат положителни то това в среда на рецесия ли ще е?
                        А аз да ти задам един въпрос ....ти отричаш ли следващата финансова криза ,която по набрюдатели чука на вратата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                          Бе направо да забранят продажбите. Кой квото зел на ИПО-то, да си го държи Сега кво става, човек си купи могъщи компании и некви спекуланти идват та му развалят кефа. Ай сиктир
                          Ако се замислите, ще видите, че съм поне отчасти прав.

Да видим днес как ще движи Европа - тук натежават други фактори - скъпото (спрямо зеленото) евро, британският казус и талибанщината, напредваща в Европа.

Засега азиатските хора се държат.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• В мен напира един глупав въпрос към песимистите. Според вас как трябва да се оценяват дивидентни акции в условия на отрицателни лихви? Определено е неизследвана теритотия. Ако лихвите отново станат положителни то това в среда на рецесия ли ще е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Индексите трябва да бъдат забранени със закон. Така всеки ще си гледа акциите, в които е инвестирал и няма да стават такива идиотщини.
                              Бе направо да забранят продажбите. Кой квото зел на ИПО-то, да си го държи Сега кво става, човек си купи могъщи компании и некви спекуланти идват та му развалят кефа. Ай сиктир

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Индексите трябва да бъдат забранени със закон. Така всеки ще си гледа акциите, в които е инвестирал и няма да стават такива идиотщини.

Че аз наполовина в такива бе.
                                Tи нещо изкукурига ли що ли...я се вземи в ръце малко.

Коментар

Working...
                                X