If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лошото е, че много хора само плямпат, но не си стоят реално зад думите с действия!
Ако си стояха, тогава и говоренето из форума щеше да е доста по-рационално!
ми аз нито съм спец на тая борса нито разбирам от отчети, планове за 60 години напред на компаниите, колко продали и изпили, но графиката говори съвсем друго. Аз незнам що за бастун тряя да си и да не виждаш месечната дивергенция на XAU/USD а тя е зверски голяма вече XAU Индекса е паднал на нивата от 2000 година това е 15 years multy support и ще ходи надолу ?!? WTF ?!? Но човека dddd явно и той не може да чете графики, аз на петрола също виждам, че ластика е опънат и то доста, незнам какво си въобразяват, но бензина ше скокне на 50$тка минимум а с него и това "смешното RSX" и то доста ше скокне ,,,,,
аз горещо се надявам, че това сега е само за зарибявка и ще се върне да вземе още пътници включая и моя милост. Но после swinga ше си заслужава нема маитап, върне ли се GDX после влизам ALL IN и го остаам за double поне казвам поне
GDX и RSX са ми в TO BUY LIST-a , ама ще си ги взема под най-големите дънца - демек под 12 долара и двете, дядо попе
аз горещо се надявам, че това сега е само за зарибявка и ще се върне да вземе още пътници включая и моя милост. Но после swinga ше си заслужава нема маитап, върне ли се GDX после влизам ALL IN и го остаам за double поне казвам поне
Ти гледай по някое ти време на електрониката, да не и дадат Shutdown!
Лошото е, че много хора само плямпат, но не си стоят реално зад думите с действия!
Вярно е Майк,но отсяваш плявата и продължаваш
Плямпалата са ясни кои са не ги четеш и това е,иначе няма да ти стигне цялото време на света.
Та по темата: VW ми изглеждат добре от тези нива за бай,аз съм купил и се изкушавам за още,но ще напазаря ако паднат още.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Щом расте значи шубето е голямо, а щом има шубе ще има и буря рано или късно ...
Какво Bullmarket за следващите 15/20 години ли Оффф Ти нали беше с излгедите на Моториста нали златото щеше да пада на 500$ стин ?!? Защо не го шортите с Мезетката златото ммм ?!? А смешните икономики RSX и EZW ще направят double от ей тея нива както ги гледаш .....
Офф Импе заеби го тоя DAX и тея камиони и застраховки ей ги ей тва дет ревах за него 2 години ей тука е постата .... нали си падаш по златата ем ей ги GDX
Щом расте значи шубето е голямо, а щом има шубе ще има и буря рано или късно ...
http://wealth.kiplinger.com/reader/k...xt-15-20-years
Кризата е факт но е при туземците от емърджинг маркетс. При това не всичките а само за суровинните икономики. Запада е само в началото на дългосрочният си възход. Аз бях от няколко години песимист за суровините и разни смешни икономики като Русия, Бразилия и тем подобни. За сега се движим точно по моя сценарий. Ще изчакаме и ще видим какво ще стане. Все пак ми е интересно каква трябва да е оценката на дивидентни компании в условията на дефлация и отрицателни лихви.
Какво Bullmarket за следващите 15/20 години ли Оффф Ти нали беше с излгедите на Моториста нали златото щеше да пада на 500$ стин ?!? Защо не го шортите с Мезетката златото ммм ?!? А смешните икономики RSX и EZW ще направят double от ей тея нива както ги гледаш .....
Според мен абсолютно непроменена. Все пак си вкарал парите си в дадена машина, а не ги държиш в бурканбанк. А дефлацията би могла дори да увеличи дивидента, тъй като купуваш по-евтинджос, а може и да запазиш ценовата си листа непроменена при ниска конкурентност или картел (пример -горивата).
А аз да ти задам един въпрос ....ти отричаш ли следващата финансова криза ,която по набрюдатели чука на вратата.....
http://wealth.kiplinger.com/reader/k...xt-15-20-years
Кризата е факт но е при туземците от емърджинг маркетс. При това не всичките а само за суровинните икономики. Запада е само в началото на дългосрочният си възход. Аз бях от няколко години песимист за суровините и разни смешни икономики като Русия, Бразилия и тем подобни. За сега се движим точно по моя сценарий. Ще изчакаме и ще видим какво ще стане. Все пак ми е интересно каква трябва да е оценката на дивидентни компании в условията на дефлация и отрицателни лихви.
В мен напира един глупав въпрос към песимистите. Според вас как трябва да се оценяват дивидентни акции в условия на отрицателни лихви? Определено е неизследвана теритотия. Ако лихвите отново станат положителни то това в среда на рецесия ли ще е?
А аз да ти задам един въпрос ....ти отричаш ли следващата финансова криза ,която по набрюдатели чука на вратата.....
Бе направо да забранят продажбите. Кой квото зел на ИПО-то, да си го държи Сега кво става, човек си купи могъщи компании и некви спекуланти идват та му развалят кефа. Ай сиктир
Ако се замислите, ще видите, че съм поне отчасти прав.
Да видим днес как ще движи Европа - тук натежават други фактори - скъпото (спрямо зеленото) евро, британският казус и талибанщината, напредваща в Европа.
Засега азиатските хора се държат.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
В мен напира един глупав въпрос към песимистите. Според вас как трябва да се оценяват дивидентни акции в условия на отрицателни лихви? Определено е неизследвана теритотия. Ако лихвите отново станат положителни то това в среда на рецесия ли ще е?
Индексите трябва да бъдат забранени със закон. Така всеки ще си гледа акциите, в които е инвестирал и няма да стават такива идиотщини.
Бе направо да забранят продажбите. Кой квото зел на ИПО-то, да си го държи Сега кво става, човек си купи могъщи компании и некви спекуланти идват та му развалят кефа. Ай сиктир
Коментар