IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Кленов: не ме интересуват тия пущиняци, ако ще и на нула да отидат: аз такива нямам.
    Това че някакви са се спихнали, не означава, че цялата икономика е въздух под налягане.
    Еми ти може да немаш от тея ама бая народ сигур имат и са пили една студена вода .... Таков е живота, ами американската икономика е бая въздушна ето това беше нагледен пример как виртуализацията ше слезне на земята .....
    И ти писах там по статията за Даймлер че и да се мусиш и да не се мусиш, пазара като пада и всичко пада. Ти кво си мислиш, че аз не съм назад ли сега ли кво ? Мъча се да огранича погрома и каквото пише на котировката тва е ние нямаме власт и влияние над пазара. Ако имаш 100/200 млн. може и да повлияеш на Даймлера, но в общи линии тва е палажението ....

P.S. казах ви също за малка защита с Covered Call как стоят нещата, но вие не чувате аз какво да напраа в случая
    Last edited by michaelis12; 06.02.2016, 09:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Така е, в това спор няма, аз навремето като листнаха Фейсбука такава сопа изядох с та я Зинга,че и аз IT не пипам вече.
      Слава богу единственият ми контакт със Зинга бе една фермичка и Градченцето - на които си играех.

Впрочем Градченцето - супер яка игричка - кефи ли те? Зарязах го само защото отнема ного време.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Така е, в това спор няма, аз навремето като листнаха Фейсбука такава сопа изядох с та я Зинга,че и аз IT не пипам вече.
        Е тя си беше добре, докато ти не влезе в нея Златото и то така

Коментар

Просто не харесвам интернет секторът, там нещата са твърде променливи и несигурни.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Импа стои само зад реални работи,а не там някакви въздухарски интернет дитижабли.!!!
            Просто не харесвам интернет секторът, там нещата са твърде променливи и несигурни.

Коментар

• Импа стои само зад реални работи,а не там някакви въздухарски интернет дитижабли.!!!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Кленов: не ме интересуват тия пущиняци, ако ще и на нула да отидат: аз такива нямам.
                Това че някакви са се спихнали, не означава, че цялата икономика е въздух под налягане.

Коментар

• Импе на тея погледнал ли си им отчетите ..... Ето това е американската икономика съставена от въздух под налягане и същото ще се случи и с фейсбоклука и онова врабчето ....

Коментар

То и аз нямам - освен по отношение на зелените. Има някаква магия в тия зелени хартийки - не зная каква - ама има.

Зяпай и не се изприщвай - че пак ни биха, мрррръсни мишкуняци.

Проклетидаса.
                    Не се оплаквай,от жълтото си спечелил днес

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Дискусията с теб е борба между противоположностите и винаги е от полза! Успех!
                      Every hand's a winner and every hand's a loser

Добрият стар Кени.

Успех и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Успех на дългите и на късите!
                        Дискусията с теб е борба между противоположностите и винаги е от полза! Успех!
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Тя случайно попадна при мен. Нямам колекционерски наклонности.

Аз затварям кепенците/позициите. Ще пропусна последния половин час, т.е. само ще зяпам.

То и аз нямам - освен по отношение на зелените. Има някаква магия в тия зелени хартийки - не зная каква - ама има.

Зяпай и не се изприщвай - че пак ни биха, мрррръсни мишкуняци.

Проклетидаса.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Жалко,но нищо не струва щом не е с печата на Кенеди!

https://upload.wikimedia.org/wikiped...centennial.jpg
                            Тя случайно попадна при мен. Нямам колекционерски наклонности.

Аз затварям кепенците/позициите. Ще пропусна последния половин час, т.е. само ще зяпам.

Коментар

За да няма неясноти, цитирам твоя пост. Кажи ми сега, с какво Колосът (по твои думи), върти и суче и не се отказва от печатането на пари?

Моето мнение е, че той се отказа от печатането към края на миналата година и затова хора като Императора все още не разбират какво им се случва и ще им се случи.

И те питам: Кое те кара да мислиш, че САЩ продължава да печата пари?
                              Ми, фактът че печатат, при това урголашката! Какво друго да ме кара?!
                              Апропо, имам напечатани от считаните за редки за теб двудоларови, освен от постнатата серия и от доста по-късни, примерно 2003 г.

Коментар

• За да не се самоцитирам и редактирам - но на тази с печата на JFK липсва надписа "Федерален резерв" и е точно този който би трябвало да е според "договора" от 1913 (че фед няма да печата купюри под 10 долара номинал),т.е ако Dj беше жив към 1976 г. сега състоянието на сащ (вероятно) нямаше да е Катастрофално
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X