IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, защо не си приключите личните дразги и не продължите по същество? Един-два поста офтопик добре, ама вие се надпреварвате кой крив и кой прав страници поред, а от това губим всички.

По темата - скоро може да се включа с един пакет от BMW.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не мисля, че съм така зелен, ако съм тук от 11 години... Твое право е да даваш различни квалификации. Това е и мое право.
      На профила ти друго пише(2016) ,а и не съм те срещал в темите,които посещавам.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Банко Популар стана апетитна

"Стана" би трябвало да означава, че процесът е приключил. Дали не е по-добре, ако използваме "стаВА" /все по-апетитна/?

Единственото ми колебание е поради това, че не съм им чел отчетите от миналата финансова година... Какво ли се казваШЕ в тях?

Не забравям: всички сме в кюпа, но някои мислят, че ще им се размине и раздават квалификации от вида - "моето е добре, а твоето - зле!" /богопомазани били/...

Коментар

• Банко Популар стана апетитна

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Аз разбирам за какво говорят хората.

Зелен си още във форума,ще им научиш манталитета,изказа,какво имат предвид,и друга песен ще запееш.

сполай ти,но полека с рогите,недей така да даваш определения за хора,които не познаваш,като многооважавания ни Император

Това,че са недостъпни за разгадаване мисловните му послания,не значи ,че говори глупости!!!
            Безименен е един от хората във форума от който може доста да се научи.За мен през годините независимо от никовете е бил ценен с мненията си.

Коментар

Зелен си още във форума...

Не мисля, че съм така зелен, ако съм тук от 11 години... Твое право е да даваш различни квалификации. Това е и мое право.

Коментар

Зелен си още във форума,ще им научиш манталитета,изказа,какво имат предвид,и друга песен ще запееш.

сполай ти,но полека с рогите,недей така да даваш определения за хора,които не познаваш,като многооважавания ни Император

Това,че са недостъпни за разгадаване мисловните му послания,не значи ,че говори глупости!!!
                Остави го, Хермилиов: човекът просто обича да си говори. Бльъ-бльъ-бльъ-бльъ - нека се изприкаже, пари не иска, я - чеше езикът, търси си публика. Освен това обича да рисува чертички по графиките и ного се ядосва, когато добросърдечно го бъзикам за туй.

Апропо - отново наблюдаваме познатото ни кекаво пъплене в малки амплитуди нагоре-надолу, познато ни от почти цялото лято и есента - само дето сега се осъществява на малко по-високо ниво. Засега чертичките не действат.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Импе, тия дойчовци много платени бре - да не ти ощавят дивидента
                  http://www.derwesten.de/wirtschaft/d...209476303.html
                  Няма, бе: остава си същият. Е, аз се надявах на малко по-голям, но нищо: не може всяка година сосно да расте. Оня чичо с пухкавите мустаки да не ги печата мегабимбериците?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не се притеснявай: и аз като теб не разбирам всичко, което казват хората тук. Трудно си обяснявам и "логиката" на думите им.

Дали някой е разбрал някого - това няма никакво значение. Важно е, че имаме мнение и тук ни търпят.

Коментар

Каза ли нещо?

Не се притеснявай: и аз като теб не разбирам всичко, което казват хората тук. Трудно си обяснявам и "логиката" на думите им.

Дали някой е разбрал някого - това няма никакво значение. Важно е, че имаме мнение и тук ни търпят.

Коментар

за твоите гапове - императорите сега ще вдигнат джангъра, че вярват САМО на чертичките /под аватара си/... да се мотаеш цял ден във форум - не го разбирам това.

Така е: когато критериите за оценяване са празните приказки, повтаряне на механично преписани мнения и коментари, без никаква собствена мисъл - винаги сме потъвали към дъното... Все тая. Неангажиращо мнение.
                        Каза ли нещо?

Коментар

Дакса иma незапълнен гап на 11 800 на 4h

за твоите гапове - императорите сега ще вдигнат джангъра, че вярват САМО на чертичките /под аватара си/... да се мотаеш цял ден във форум - не го разбирам това.

Така е: когато критериите за оценяване са празните приказки, повтаряне на механично преписани мнения и коментари, без никаква собствена мисъл - винаги сме потъвали към дъното... Все тая. Неангажиращо мнение.

Коментар

• Дакса иma незапълнен гап на 11 800 на 4h

Коментар

• Защо не можеш да останеш само с права /ако си продадеш досегашните акции/ - защото пак там - на ОСА - СТЕ решили /ПАРДОН - все греша - МАЖО Е РЕШИЛ със своя кворум/, че който от акционерите не запише от новите акции, то същите /вероятно!/ се разпределят ПРОПОРЦИОНАЛНО между досегашните акционери... и ето: целта на мажо е изпълнена - разводни пазара и си увеличи пакета!!!

Оффф - що не ги четете тия неща, бе хора? Предварително! Кой ще ме почерпи сега с едно Амстелче? ))) /нямам нищо против модераторите с подобни никове!/ Чест и почитания за цялата модерация и за моята любимка - Амсел-дамм! Обяснявам: любимка ми е, защото ми удари 6 месечен бан! Всички, които ме обичат - ме цакат!..., с топъл Амстел... /времето е студено и това си е грижа отвсякъде!/

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Пиша от тел. и ми е кошмар ... Продадох ги моите , но още ги заглеждам ...
                                Относно увеличението уж четох ама ми се струва, че ще кажа някоя глупост ... Май от днес разделиха цената акциа от права... т.е. 12.3+10 (за права)= 22.3 , при цена в петък от 26.1 ,.. по тия сметки реалния спад на акция е около 13-15%....
                                Неясно ми следното :
                                ​​​​1. Излиза, че ако искам да си купя от тия акции , новите на 8.09 трябва да си купя права по около 10 ???
                                2. Ако си купя права , как ще ги пазарувам новите, на фиксиранаъа цена или на аукцион ???
                                3. Мога ли да си остана с права , но без акции и накрая да трябва да ги продавам на търг .... на банките гаранти
                                4. Сегашните акции които сега въвят по 12.2 кпй ги купуеа и ьа чий ...???
                                Моля, ако има някой , който е наясно да пише
                                Дали на фиксирана или на аукцион - това СТЕ решили на ОСА, т.е /между нас казано/ - решил е мажо със своя кворум. Не вярвам да е толкова /спестявам определението/, че да прецака миноритарите /СИ/... И за какво са му те, ако не ги прецаква периодично? Всички ли имат "сухо", за да си купуват от новите акции? Съмнявам се! Все пак мисля, че трябва да купувате на фиксирана..., но ще е много хитър ход, ако отидете на аукцион - така може да се качи цената на новата акция /АКО ИМА КУПУВАЧИ, а те не вярвам да се втурнат на високото.../

Как ще останеш с права, ако нямаш акции??? Човече, ама ти искаш да еДеш дявола, беееее! Само си за мажоритар!!!

Успех!

Коментар

Working...
                                X