Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕх тия мишкуни, разпориха му на даксов разпорялника..
А бфб-ту дет вика наш Боко направо си е остров на стабилност.егати контра индикатора
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеае продължавай да се движиш остай новината кат стане -5% ше те известим и без тва по-добре е да не се гледа в такива моменти, че се получават нервни конвулсии ....Сега ги разбирам жените като им дойде за кво става въпрос ....
Аре бе, ако няма новина - да ги еВа у фендерасите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение-2.82%
айде спирам да го гледам, че ме депресира това нещо
А бфб-ту дет вика наш Боко направо си е остров на стабилност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАй кажете каква е новината, която предизвика това, че в момента съм в движение и не мога да цъкамСега ги разбирам жените като им дойде за кво става въпрос ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе може да фалира ,защото държавния фонд ще я подкрепи но ще стане много тегаво на ДАУ и ДАХ...
Аз не вярвам да стигнат до там.....
Да се чува за увеличение на капитала ,тава е първото което се прави при ....От къде толкоз ... незнам напрао незнам ако се стигне до там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедам, леман х10и не само него да го ева ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееее стига бе ... ако фалира Deutsche Bank това не е Lehmana бе тея са много по-грамадни ....
Аз не вярвам да стигнат до там.....
Да се чува за увеличение на капитала ,тава е първото което се прави при ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееее стига бе ... ако фалира Deutsche Bank това не е Lehmana бе тея са много по-грамадни ....destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеми според мен дойче банк може да фалира до дни, но ще видим
Коментар
Коментар