IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    А защо ДБ трябва да фалира? Това са само някакви слухове - няма нищо черно на бяло.
    Що да не фалира, много искат да напазаруват евтино акцийки, питай Сорос.
    Леман преди да фалира , нямаше и слухове даже, плюс имаше ААА+ рейтинг
    „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Техническият ми анализ ми говори, че ще върнем до 5500 - 6000

Лошото е, че по време на кризата 2008г. срина едни 4000 пункта, сега на 3000 ....
      Last edited by andy2000; 08.02.2016, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        То ако стане черно на бяло ще потънем сите
        Не знам Шойбле що дреме, а не ги почва
        Шойбле е куц, докато допъпли до бамката с парите и тя вярно ще изгърми.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          ми според мен дойче банк може да фалира до дни, но ще видим
          Ми да шефа е англичанин, кой го знае на чия хранилка е.
          Иначе ще е перфектно за САЩ, удар право в сърцето на Европа, и ще я върне 3-5 години назад.
          Не че Драги няма да я спаси/продаде, но резултата ще е зле за ЕС
          „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Ами като има 6.8 МБ загуба, да и отпуснат държавна помощ малко... значи за издръжката на някакви талибански маймуни могат да дадат 50 МБ безвъзмездно, ама за да подпомогнат бамка №1 няма 7 МБ?

Коментар

А защо ДБ трябва да фалира? Това са само някакви слухове - няма нищо черно на бяло.

Коментар

• А защо ДБ трябва да фалира? Това са само някакви слухове - няма нищо черно на бяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Боли ги уя "пенсиите", те си получават %-ите. Да го дуааат пенсиите, без кавички
                  Абе има логика,щото и аз се чудя на кого е нужна тази падаща кама Дакса ,за
                  една седмица може да ти издуха мангизите като прахосмукачка "Тайфун"

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    еее стига бе ... ако фалира Deutsche Bank това не е Lehmana бе тея са много по-грамадни ....
                    Ще печатат и ще ги спасят. Но стигне ли се до спасителна програма цунамито ще е невъобразимо. Индекса само се е разкихал, а цената на акцията на банката е под ниво от кризата с Лемън Брадърс. Ужасно лош индикатор. Дойче банк е не само Германия, а и един от стълбовете на цялата западна финансова система.

Коментар

Какво ти БФБ - целият свят е скала - някакви незначителни колебания нагоре и надолу - само Европа пропада - да ги питаш тия измекяри, дето продават: ЗАЩО го правят, само ще се чешат като маймуни и ще мучат като телета.

Няма да питам дали има някакви негативни новини, безмислено е.
                      Скала е викаш
                      Стабилна работа, направо по бойкоборисовски - СТАБИЛНОСТ!
                      Целият свят е стабилно с по 10% и отгоре на червено от началото на годината.
                      Е верно има нЕкои шампЕони, като жабарите и жътурите, ама който не играИ не пИчели!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        бфб е скала направо
                        Какво ти БФБ - целият свят е скала - някакви незначителни колебания нагоре и надолу - само Европа пропада - да ги питаш тия измекяри, дето продават: ЗАЩО го правят, само ще се чешат като маймуни и ще мучат като телета.

Няма да питам дали има някакви негативни новини, безмислено е.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Пенсиите не виждам друг начин как ще компенсират трагичната си доходност от началото на годината
                          Боли ги уя "пенсиите", те си получават %-ите. Да го дуааат пенсиите, без кавички

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Ти гледай как на майтап ще го надърви до тавана.
                            Пенсиите не виждам друг начин как ще компенсират трагичната си доходност от началото на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              Хахах верно Кастро това БФБ в такива моменти цепи мрака .... егати контра индикатора
                              Ти гледай как на майтап ще го надърви до тавана.

Коментар

• Абе тия просто ни счупиха главата бе - то бива идиотизъм, ама това бие всякакви граници - ЗАЩО пада сега и то така брутално - сутринта тръгна добре !!!

СЕГА каква причина ще си измислят?

Коментар

Working...
                                X