IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

навсякъде пишат за това увеличение от 13,8 и то от петък....
    Даже някакъв анализатор е качил цената на акциите заради увеличението от 20 цента....
    Но това е временно според мен...
    Един слух че не могат да наберат капитала и ще стане слалом...
    За увеличението не се притеснявам, че няма да мине - ангажирали са 20 банки с това ...Почти всички настоящи акционери са заявили участие ...
    Пък и ако се затруднят, банките зад океана ще им помогнат - за какво са "приятелите" ако не си помагат
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Аз ги търгувам в Милано,
      http://finance.yahoo.com/quote/UCG.MI?ltr=1
      но ги гледам в реално време тук
      http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
      навсякъде пишат за това увеличение от 13,8 и то от петък....
      Даже някакъв анализатор е качил цената на акциите заради увеличението от 20 цента....
      Но това е временно според мен...
      Един слух че не могат да наберат капитала и ще стане слалом...

Коментар

Не знам защо през телефона не мога да видя Уникредит на немската борса ,камо ли кода за правата...
        Кои е той....?
        Аз ги търгувам в Милано,
        http://finance.yahoo.com/quote/UCG.MI?ltr=1
        но ги гледам в реално време тук
        http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm

Коментар

И аз мисля да търгувам права , че и без това си престарах при покупките ...
          Не знам защо през телефона не мога да видя Уникредит на немската борса ,камо ли кода за правата...
          Кои е той....?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Аз не бих затворил пари сега .мисля че маркета ще предложи доста по добри възможности
            И аз мисля да търгувам права , че и без това си престарах при покупките ...

Коментар

В момента 2.6..днес върнаха заради понижаване рейтинга на Италия от някаква агенцийка
              Не се вързва с твоята логика - защо след новината се качи с 4% ?
              Може и да си прав ,но предишното увеличение на ДБ на 33 също изстреля акцията над 36 - 37 ,но после маркета помисли и реши що да се прецаква и стана 33 е в по късен етап като беше успешно се качи до 40 плюс.. ....

Коментар

За Уникредит :
                Имате ли мнение по въпроса - дали си струва офертата
                http://www.fondsprofessionell.de/new...dritte-130478/
                С google превод
                "Съветът на директорите на УниКредит окончателно решен, че емисионната стойност на новите акции по € 1,589 за акция. Това представлява намаление от около 29% над цената на затваряне в сряда вечерта. Съществуващите акционери могат да се купят за 20 съществуващи акции три нови. "
                Странно, че не намирам подобна информация на друго място - дори на официалния им сайт
                Аз не бих затворил пари сега .мисля че маркета ще предложи доста по добри възможности

Коментар

За мен е яко разводняване.....
                  Смятам че маркета ще падне поне до 1,40-1,50...най малко ...
                  Колко е в момента Уникредит...
                  В момента 2.6..днес върнаха заради понижаване рейтинга на Италия от някаква агенцийка
                  Не се вързва с твоята логика - защо след новината се качи с 4% ?

Коментар

За Уникредит :
                    С google превод
                    "Съветът на директорите на УниКредит окончателно решен, че емисионната стойност на новите акции по € 1,589 за акция. Това представлява намаление от около 29% над цената на затваряне в сряда вечерта. Съществуващите акционери могат да се купят за 20 съществуващи акции три нови. "
                    Странно, че не намирам подобна информация на друго място - дори на официалния им сайт
                    За мен е яко разводняване.....
                    Смятам че маркета ще падне поне до 1,40-1,50...най малко ...
                    Колко е в момента Уникредит...

Коментар

• Sigmar Gabriel bringt es auf den Punkt: Baut doch einfach bessere Autos, wenn ihr mehr davon auf deutschen Straßen sehen wollt! Und BMW zeigt, anders als die US-Autobauer, keinen vorauseilendem Gehorsam..

Коментар

• За Уникредит :
                        С google превод

Коментар

• време е франсетата и италианците да гризат дрЪвото с техните боклучави дизели

Коментар

• Amper и него го затворих днес почти 3 цента на акция печалба

Коментар

• Днес затворих Sniace да видим дали ще върне 1-2 цента да си взема пак бройките .че с Ampera се полакомих и сега пуснах котва

Коментар

• " binnen weniger Tage haben zwei Analysehäuser ihre Kursziele für BYD deutlich abgesenkt.
                                Hintergrund sind die angekündigten Subventionskürzungen der chinesischen Regierung im Hinblick auf Elektroautos." --- внимателно тук

Коментар

Working...
                                X