If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира се ,ако съм на мястото на Тръмп ще подпукам БМВ че ще прави завод м Мексико за да продава в Щатите....
Немските автомобилостоители толкова са си повервали ,че са забравили 2008/9 г....какво беше.
И никой тогава не искаше скъпи и много харчещи коли и Меркел отпускаше държавна помощ по 5К евро за немска кола......
има ли американски автомобил - евтин и нискоразходен???
а 2008/2009 беше такова НЕ САМО за автомобилната индустрия!!! ДАКСа е чудесно място място за правене на пари, на много пари!
някой има ли от ericsson какво мислите за вход на тези нива от 5,60 следя ги от известно време и ми се струват ок
Аз ги гледам , но чакам две вероятни събития, които да ги докарат до потвърждение на дъното от 4.35 :
- относително лош отчет съвпадащ по време с корекция на пазарите ... Ако съвпаднат двете събития може и да го подминат ...
Мисля, че няма откъде да извадят растящи приходи . В момента имат предимно продажби на 4G , като 5G им носи само разходи R&D .
Има голяма вероятност да греша щото не съм ровил много.....
Имаше един форумец -техен фен, който ми обърна внимание през есента. Надявам се да се появи и да си каже мнението.
Гледам и Нокия , но при тях не ми харесва това , че ще влизат отново в пазара на смартфони ....Струва ми се ,че само ще се вкарат в доста скъпо приключение ...
Разбира се ,ако съм на мястото на Тръмп ще подпукам БМВ че ще прави завод м Мексико за да продава в Щатите....
Немските автомобилостоители толкова са си повервали ,че са забравили 2008/9 г....какво беше.
И никой тогава не искаше скъпи и много харчещи коли и Меркел отпускаше държавна помощ по 5К евро за немска кола......
навсякъде пишат за това увеличение от 13,8 и то от петък....
Даже някакъв анализатор е качил цената на акциите заради увеличението от 20 цента....
Но това е временно според мен...
Един слух че не могат да наберат капитала и ще стане слалом...
То като видиш кои са наредили за увеличението става ясно че пара има бол .но да поизчакаме да видим покрай Тръм какво ще стане .все си мисля че пазарите чакат някой да пални фитила и да направят една корекция
Коментар