IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

има ли американски автомобил - евтин и нискоразходен???

а 2008/2009 беше такова НЕ САМО за автомобилната индустрия!!! ДАКСа е чудесно място място за правене на пари, на много пари!
    Мъск обещава да направи такъв ...Сега разбирам защо го избра Тръмп - защото си приличат .....по обещанията
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Разбира се ,ако съм на мястото на Тръмп ще подпукам БМВ че ще прави завод м Мексико за да продава в Щатите....
      Немските автомобилостоители толкова са си повервали ,че са забравили 2008/9 г....какво беше.
      И никой тогава не искаше скъпи и много харчещи коли и Меркел отпускаше държавна помощ по 5К евро за немска кола......
      има ли американски автомобил - евтин и нискоразходен???

а 2008/2009 беше такова НЕ САМО за автомобилната индустрия!!! ДАКСа е чудесно място място за правене на пари, на много пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
        някой има ли от ericsson какво мислите за вход на тези нива от 5,60 следя ги от известно време и ми се струват ок
        Аз ги гледам , но чакам две вероятни събития, които да ги докарат до потвърждение на дъното от 4.35 :
        - относително лош отчет съвпадащ по време с корекция на пазарите ... Ако съвпаднат двете събития може и да го подминат ...
        Мисля, че няма откъде да извадят растящи приходи . В момента имат предимно продажби на 4G , като 5G им носи само разходи R&D .
        Има голяма вероятност да греша щото не съм ровил много.....
        Имаше един форумец -техен фен, който ми обърна внимание през есента. Надявам се да се появи и да си каже мнението.
        Гледам и Нокия , но при тях не ми харесва това , че ще влизат отново в пазара на смартфони ....Струва ми се ,че само ще се вкарат в доста скъпо приключение ...
        Last edited by Protokol; 18.01.2017, 10:49.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Разбира се ,ако съм на мястото на Тръмп ще подпукам БМВ че ще прави завод м Мексико за да продава в Щатите....
          Немските автомобилостоители толкова са си повервали ,че са забравили 2008/9 г....какво беше.
          И никой тогава не искаше скъпи и много харчещи коли и Меркел отпускаше държавна помощ по 5К евро за немска кола......
          Аз нещо не му вярвам вече на този ..

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Предполагам ,ще изчакат новата власт .

Коментар

Не знам какво ще отпразнуват ,може и да стане 20К плюс ,но от 20-30 дни борсите по земните кълбета буксуват....
              Предполагам ,ще изчакат новата власт .

Коментар

И аз тъка мислех но Янките май . ще отпразнуват новият президент и ще минат 20 000 тъка че внимавай
                Не знам какво ще отпразнуват ,може и да стане 20К плюс ,но от 20-30 дни борсите по земните кълбета буксуват....

Коментар

И аз тъка мислех но Янките май . ще отпразнуват новият президент и ще минат 20 000 тъка че внимавай
                  Да, ще поизчакам. Анализи сочат, че при Дакс тренда ще се обръща. Но Дакс кой ли го пита, на къде иска да е тренда..
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Време е за нови къси.

Коментар

На коя борса ги гледаш?
                      на Xetra
                      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Време е за нови къси.
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                          някой има ли от ericsson какво мислите за вход на тези нива от 5,60 следя ги от известно време и ми се струват ок
                          На коя борса ги гледаш?

Коментар

• някой има ли от ericsson какво мислите за вход на тези нива от 5,60 следя ги от известно време и ми се струват ок
                            бавно и тихо нагоре

Коментар

• http://www.boerse-frankfurt.de/aktie...nology_6-Aktie
                              Тези мисля да си ги взема тези дни но от NYSE

Коментар

навсякъде пишат за това увеличение от 13,8 и то от петък....
                                Даже някакъв анализатор е качил цената на акциите заради увеличението от 20 цента....
                                Но това е временно според мен...
                                Един слух че не могат да наберат капитала и ще стане слалом...
                                То като видиш кои са наредили за увеличението става ясно че пара има бол .но да поизчакаме да видим покрай Тръм какво ще стане .все си мисля че пазарите чакат някой да пални фитила и да направят една корекция

Коментар

Working...
                                X