IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

http://www.estrategiasdeinversion.co...-draghi-348746
    Банките тръгнаха на горе моите боклуци седят и даже са на долу от вчера но какво да правим комар
    Мда, полезно и поучително
    Благодаря !
    п.с. нещо се превъзбудиха купувачите в Сантандер ...сериозен обем - 5х среднодневния досега
    Относно твоите хартийки - често ти се чудя на куража да играеш на джънк
    Last edited by Protokol; 19.01.2017, 16:50.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Драги пак се е проявил нещо ... банките тръгнаха нагоре
      красиво се движат, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Драги пак се е проявил нещо ... банките тръгнаха нагоре
        http://www.estrategiasdeinversion.co...-draghi-348746
        Банките тръгнаха на горе моите боклуци седят и даже са на долу от вчера но какво да правим комар
        Last edited by lobos; 19.01.2017, 15:55.

Коментар

• Драги пак се е проявил нещо ... банките тръгнаха нагоре
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• то от тръмп за първите 6 месеца не очаквам големи промени в политиката
            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Защо не поизчака Тръм да встъпи да видиш пазарите как ще тръгнат .не че аз изчаках ама сега ако имах кеш бих изчакал
              да, ще е интересната следващата седмица. да видим как ще отреагира пазара.
              някои фирам пуснаха предварителни данни за Q4, но за годините отчети за даксовите ще поизчакаме още

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                купих 100 RWE на 12,68 да видим до къде сте я докараме
                Защо не поизчака Тръм да встъпи да видиш пазарите как ще тръгнат .не че аз изчаках ама сега ако имах кеш бих изчакал

Коментар

• купих 100 RWE на 12,68 да видим до къде сте я докараме
                  бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Как така..
                    Мексиканците като работна ръка са ефтини ,а произведените коли отиват в щатите и ще конкурират америнските в нпо ниския клас ...
                    Той има цел да намери работа на работниците от средния запад и да подобри резултатите на американските автопроизводители... ,а БМВ му изяжда целта...
                    Беемвенцата трудно могат да бъдат евтини коли. А и друго: аз не съм чул Доналдът като предприемач да взриви небостъргачът на някой друг предприемач, та неговият да остане най-висок, дори по-скоро напротив - той уважава силните конкуренти, защото те правят и него по-силен. Има кой да купува и BMW, има кой да купува и Ford... а аз обичам дивидентченцата и от двенките
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Аз пък продадох половината на 7,32, ама ги стискам от 6,3. Няма да бързам с остатъка.
                      аз пък дебна един вятър за още едно кило

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                        купих 200 e.on на 7,267 и 200 byd.co на 5,160 за сега
                        Аз пък продадох половината на 7,32, ама ги стискам от 6,3. Няма да бързам с остатъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ха-ха-ха: и какво му влиза на Доналд това в работата? - Той иска ЩАТСКИТЕ компании да не изнасят бизнесът си - дреме му на Боингът дали Германия ще позволява на нейните компании да я цакат кат` тако`а.
                          Аз - като акционерин в BMW - доволен от - само се безпокоя дали чушкаджиите ще работят качествено - щото едно е да садиш чушляци - люти и нелюти, друго е да фабрикуваш Беемвенца.
                          Как така..
                          Мексиканците като работна ръка са ефтини ,а произведените коли отиват в щатите и ще конкурират америнските в нпо ниския клас ...
                          Той има цел да намери работа на работниците от средния запад и да подобри резултатите на американските автопроизводители... ,а БМВ му изяжда целта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Разбира се ,ако съм на мястото на Тръмп ще подпукам БМВ че ще прави завод м Мексико за да продава в Щатите....
                            Немските автомобилостоители толкова са си повервали ,че са забравили 2008/9 г....какво беше.
                            И никой тогава не искаше скъпи и много харчещи коли и Меркел отпускаше държавна помощ по 5К евро за немска кола......
                            Ха-ха-ха: и какво му влиза на Доналд това в работата? - Той иска ЩАТСКИТЕ компании да не изнасят бизнесът си - дреме му на Боингът дали Германия ще позволява на нейните компании да я цакат кат` тако`а.
                            Аз - като акционерин в BMW - доволен от - само се безпокоя дали чушкаджиите ще работят качествено - щото едно е да садиш чушляци - люти и нелюти, друго е да фабрикуваш Беемвенца.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз днес нищо .вчера взех Amper Sniace ,XGTI и добавих DCTH

Коментар

• купих 200 e.on на 7,267 и 200 byd.co на 5,160 за сега
                                бавно и тихо нагоре

Коментар

Working...
                                X