If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И по тази причина със 100 милиарда долара на месец им се топи резерва.
Падне ли под 2.5 трилиона, пиши ги бегали. Т.е. с това темпо им остава не повече от година, а аз имам съмнения, че темпото ще се увеличи.
Само дето може би доста преди това де факто всички компании ще са станали държавни.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Що така мислиш? Като думне кризата и всичко намалее наполовина ще се търси повече петрол?
Или производителите ще кътнат 80% от помпането?
Тая криза е нещо като Торбалан.
Всички дечица се страхуват от Торбаланът, ама никой не го е виждал.
Въпреки че никой не го е виждал обаче, всички дечица се страхуват, затова се и напишкват в креватченцата си, пък ти върви им обяснявай, че няма Торбалан, щом Баба им вече ги е подплашила.
Криза в реалната икономика НЯМА. Евтиният петрол ще бъде като допинг за.
А ти нали знаеш какво значат тия държавни намеси? - Масова национализация през борсата. Самите китайски компании пък изкупуват чужди все по-често.
А регулации вече няма, няма стопове и т.н.
И по тази причина със 100 милиарда долара на месец им се топи резерва.
Падне ли под 2.5 трилиона, пиши ги бегали. Т.е. с това темпо им остава не повече от година, а аз имам съмнения, че темпото ще се увеличи.
При китайските индекси има една комунистическа особеност - когато се качват - не са регулирани, но когато падат - започват огромни държавни намеси, подкрепи и регулации.
Седи и гледай мача там....
А ти нали знаеш какво значат тия държавни намеси? - Масова национализация през борсата. Самите китайски компании пък изкупуват чужди все по-често.
А регулации вече няма, няма стопове и т.н.
При китайските индекси има една комунистическа особеност - когато се качват - не са регулирани, но когато падат - започват огромни държавни намеси, подкрепи и регулации.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
може да звучи странно, но мисля че с една световна криза можем да ги стигнем западняците - те имат далеч повече какво да губят. тук си имаме собствени жилища, ниска задлъжнялост (ипотечни заеми, студентски заеми и тн), евтина работна ръка. нямаме високия държавен дълг или супер модерните деривати
Ъъъъ, като 2007- 2008 ли?
Виж къде беше, през какво мина и къде е сега СиП-а и виж БФБ-ту ...
Ние сме гейм оувър при криза.
Коментар