Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеЕдин пиян клошар на улицата по-разбираемо "лафи" и се прави на интересен, но поне му ходи. ( а може и повече да разбира от пазари)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАмииии фючърсите, показват лееееко закъснение на "полета"
Кат го гледам май за по пряко ше мине първо през 9250 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеboarding time, DAX take off ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗасега даксът отваря стабилно един вид - ама кой го знае - той и вчера така отвори - да го такова рогоцифка в розавия анус ако пак се спихне, проклетдае.
По-скоро да пъкат отчетите на силните компании, че дано дадат някаква подкрепа, макар мишкуняци отчети да не четат.
Коментар
-
Засега даксът отваря стабилно един вид - ама кой го знае - той и вчера така отвори - да го такова рогоцифка в розавия анус ако пак се спихне, проклетдае.
По-скоро да пъкат отчетите на силните компании, че дано дадат някаква подкрепа, макар мишкуняци отчети да не четат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Спарт - и защо да няма логика? Компаниите печелят добре и е нормално да раздават дивиденти.
Сганов - Япония растеше в последните дни, нормално е да върне - то не може цял свят надолу, а един пазар - само нагоре. Даже за БФБ не е нормално.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Няма нормална логика при отрицателни или нулеви лихви да очаквате високи дивиденти от компаниите, в които сте инвестирали!
Бабата с нейното "изказване"най-вероятно ще продължи срива!Мисля си за сутринта едно отваряне на дакса със 100 пункта гап и после леко нагоре в опит за запълване....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБТВ говорят за криза или за качване ,обикновено след като е свършила/о .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНапротив - всяка втора дума и тук и в изказванията на "анализаторите", е "криза".
Кажи ми една поне развита икономика, която е в криза и има спад... при това ефектът от евтиният петрол още не се е отразил реално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСтига паники,криза или не да му мислят индустриалците,масата тук са спекуланти.
За нас е важно да знаем посоката!!!
Що пара направи народа покрай предната криза. .
Е верно е,масата обедня, ама.....
Ножицата се отваря все повече и няма връщане,луксозните стоки са с рекордни продажби! !!
Коментар
-
Стига паники,криза или не да му мислят индустриалците,масата тук са спекуланти.
За нас е важно да знаем посоката!!!
Що пара направи народа покрай предната криза. .
Е верно е,масата обедня, ама.....
Ножицата се отваря все повече и няма връщане,луксозните стоки са с рекордни продажби! !!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар