IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Нема да се плашите!

Настават такива времена, че едни от малкото полезни неща ще са златна стинка и патлак в джоба!
    Да се надяваме, че ще отложат поне с няколко години финала.

Коментар

• Нема да се плашите!

Настават такива времена, че едни от малкото полезни неща ще са златна стинка и патлак в джоба!

Коментар

• Забелязах интересна връзка между DB и CS
        http://finance.yahoo.com/echarts?s=CS+Interactive#{"range":"3mo","allowChar tStacking":true}
        . Освен големите отчетени загуби и начина по който са ги реализирали не виждам причина да се движат в такъв синхрон ...
        Каква е вероятността някоя щатска банка да иска да си купи европейска ...
        тъкмо ще си вложат излишния кеш.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Що така мислиш? Като думне кризата и всичко намалее наполовина ще се търси повече петрол?
          Или производителите ще кътнат 80% от помпането?
          Ще спрат помпането кординирано. Ще създадат паника и ще избият всичките си пропуснати ползи от предходното кординирано спадане на цената. Всички имат интерес от това. Сега играят играта от преди разпада на съюза. Смъкват колкото се може цената, за да създадат напрежение в Руска Федерация. Когато това приключи по една или друга причина всички кординирано ще дигнат цената в небето. Не изключвай и вероятността от мащабна война в Близкия Изток. В момента все още няма такава, но такава опция не изключвам, а напротив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Пак надолу - смрадлив мишкуняшки анален отпадък. Всички германски в платформата ми - червени, всички негермански - зелени.
            Успокой се....
            Само нерви хабиш....
            Ето днес се опитаха да вдигнат ДБ с 7 процента но засега не успяват да я стабилизират......и се върна пак на под 14
            Играта не е за хора със слаби нерви...
            Участвай си на БФБ и ще имаш сделки по една на час а с твойте компании на два дни....

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              дреме ми за дакс, в 14 часа луфтханза пускат данните за януари
              Te са лечна плячка...думат конкурентите...

http://www.bloomberg.com/news/articl...=yhoo.headline

Коментар

Пак надолу - смрадлив мишкуняшки анален отпадък. Всички германски в платформата ми - червени, всички негермански - зелени.
                Мите,
                АкциЙте, не само растат, но и падат...
                Не се ядосвай.
                Защото, веселото предстои...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

стига рева ве, чакай малко хората искат да си купят на тънко остай го да се върне .....
                  Ето шаманството е точно, затваря си дупката там стига ЕМА50 на 15 мин. и се връща после ше се разходи до ЕМА50 на 1h и жми градо

Коментар

Що бе, Данко - кое не разбра от?
                    Голям си ми лигавоч, а си и в голямо междучасие..

Коментар

• Пак надолу - смрадлив мишкуняшки анален отпадък. Всички германски в платформата ми - червени, всички негермански - зелени.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Надеждата ми е Европа днес да остиска ако не на плюс, то поне без големи загуби до 17 часът - тогава Стария джадай отвъд океанът ще ни дръпне нагоре.
                        ми като го гледам стигна ЕМА50 на 1h и се връща да взима още пътници .... най-вероятния цигански номер, който въртят е днес да се мотат уж ше падне и утре с гаден гап нагоре ходи го гони ....

Коментар

ае гледай DAX зарежи ги тея данни за януарий .... литне ли DAXa а го гледам, че ич не му се седи мирно, твойте излитат с него независимо дали данните са им ок или не

Коментар

Само за януарий ли? - Да видим колко са изкярили от евтино горивце.
                            това ще го видим на 17 март
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Само за януарий ли? - Да видим колко са изкярили от евтино горивце.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                сега ше се върне да вземе още пътници че е ЕМА50 на 1h после на 9250 направо отива у Франкфурт на майната си ....
                                Кат го гледам май за по пряко ше мине първо през 9250 ....
                                Надеждата ми е Европа днес да остиска ако не на плюс, то поне без големи загуби до 17 часът - тогава Стария джадай отвъд океанът ще ни дръпне нагоре.

Коментар

Working...
                                X