Първоначално изпратено от Bobacho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз пък не искам да устискват! Искам да има срив и разпад сега! Защото смятам, че след няколко години може да е късно за определени неща! Пари се губят и се печелят отново, но нормален живот и родина НЕ!Един месец тотална анархия е по лошо от година сурова диктатура. Докато има доверие в западните валути ще устискат и ще се разминават само с циклични сътресения. Проблема в момента е с геополитиката-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПипов - не съм инвестирал в бабишкерата, даумредановадскимъки, но в компаниите изградени от и разчитащи на дисциплинирани и трудолюбиви германци - и не виждам нищо в компаниите, което да ме кара да мисля, че съм сгрешил.
Германците за бита карта. Нито са дисциплинирани нито трудолюбиви. Това са митове.
Siemens е най-разследвана за подкупи компания в Европа. Спечелят ли търг, мисли за подкуп. Дизелгейт просто няма да го коментирам. Даймлер беше разследван в Русия за подкуп. Те съсипват Европа. Дават подкупи на гръцките чиновници и после им продават нещо. Това е все едно да откраднеш от сестра си. Ако така се прави бизнес да го правят извън ЕС. Не може да прецакваш съюзниците си и съседите си. Между другото цакат и в България. Мотриси за метрото, паспортите. Като не могат да излъжат някого извън ЕС, лъжат в него.и го убиват. Продуктите им изобщо не са конкурентно способни. Оказват сериозна държавана помож на VW и плащат глоби на Брюксел за това, но са преценили, че глобите са много по-малки от ефекта от подпомагането. И други и други. Общо казано Германия сега не е каквото беше 1980г.
И са пътници и ще завлекат всички (освен Орбан може би). Решенията на Меркел за гръцката криза и бежнаците могат да затрият еврозоната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е - само от паниката ме е страх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедам, в момента е пълна паника. не търси логикаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Хльъх - ного нервозна търговия днес - Даксът явно търси посока и се лута като прегладнял котурак в кашон от пералня.
Както казах - ако Вермахтът, френските свини и другите европейци удържат поне горе-долу фронтът, вечерта Щатите най-вероятно ще ни дръпнат нагоре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига сте ме коментирали, мишкуняшки пропагандатори.
Данко - защо мислиш, че не инвестирам и в Русия?
Пипов - не съм инвестирал в бабишкерата, даумредановадскимъки, но в компаниите изградени от и разчитащи на дисциплинирани и трудолюбиви германци - и не виждам нищо в компаниите, което да ме кара да мисля, че съм сгрешил.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Стига сте ме коментирали, мишкуняшки пропагандатори.
Данко - защо мислиш, че не инвестирам и в Русия?
Пипов - не съм инвестирал в бабишкерата, даумредановадскимъки, но в компаниите изградени от и разчитащи на дисциплинирани и трудолюбиви германци - и не виждам нищо в компаниите, което да ме кара да мисля, че съм сгрешил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеИ въпреки това дано устискат още няколко години. А иначе при ескалация Балканите ще бъдат прекалено гореща точка за пребиваване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеСривът на глобалната икономика според мен няма да може да го отложат! Но мен това не ме и притеснява толкова, за 3-4 години ще има реорганизация и промяна на геополитиката! Едни ще спечелят други ще загубят! Въпреки, че сега имам един проект, който като удари кризата няма да е успешен, но дори и това не ме притеснява!
Притесняват ме само мангалите от Изток, докато не се е разпаднал тоя кенеф ЕС, все още! Защото тогава наистина ще стане страшно в България и ще се превърнем в КЛОАКА! Това дори може и да е по-зле, от трета световна война!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДа се надяваме, че ще отложат поне с няколко години финала.
Притесняват ме само мангалите от Изток, докато не се е разпаднал тоя кенеф ЕС, все още! Защото тогава наистина ще стане страшно в България и ще се превърнем в КЛОАКА! Това дори може и да е по-зле, от трета световна война!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи кой те кара да слагаш пари при бабишкера и любимите и талибанчета...сам си си виновен, няма да мрънкаш сега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи кой те кара да слагаш пари при бабишкера и любимите и талибанчета...сам си си виновен, няма да мрънкаш сега...
Хем запада му е крив, хем коментира слузта и играе на борсите му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУспокой се....
Само нерви хабиш....
Ето днес се опитаха да вдигнат ДБ с 7 процента но засега не успяват да я стабилизират......и се върна пак на под 14
Играта не е за хора със слаби нерви...
Участвай си на БФБ и ще имаш сделки по една на час а с твойте компании на два дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПак надолу - смрадлив мишкуняшки анален отпадък. Всички германски в платформата ми - червени, всички негермански - зелени.
Коментар
Коментар