IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хльъх: засега не ни бият ного.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Интересно , Протокол ти като специалист по италианските дела и банки ,какво мислиш ..
      Аз ще купувам немски банки на минус 10 % ако се провали референдума....а италиански ...
      Уникредит ...
      ГолЕм съм разбирач, няма що – другите си банки изкарах яко на + , само Уникредит ми е на – ….

Моето аматьорско мнение е следното :
      • Противно на повечето очаквания днес-утре ще видим най-ниските нива за Уникредит до края на годината … Предполагам до 7% надолу, но много бързо ще ги върне .
      • Ще започнат да изкачат и хубави новини и ще направи 20% -30% up следващия месец, два
      Не е препоръка и нямам намерения да допълвам щото и тези които имам са ми множко ...

Малки банки не бих барал . Като нищо в Италия ще направят сценарий БГ 2 … събаряме и спасяваме … после ни избирате
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Лобосов - това полезно за дивидентите

В Жабария: какво сега? Жабарите казали: "Нъцки" ли? Това е лошо ли, или е хубаво ли?
        За мен е добре мисля да по накупя някои неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Лобосов - това полезно за дивидентите

В Жабария: какво сега? Жабарите казали: "Нъцки" ли? Това е лошо ли, или е хубаво ли?
          Утре може и паритет да видим

Коментар

• Много му здраве на Ренци,в Австрия не стана но Италия отхвърли толерастите

Коментар

• Лобосов - това полезно за дивидентите

Коментар

• REFERÉNDUM ITALIA

El "No" ganaría en Italia (55% sobre 45%), según los sondeos

Коментар

• Дивиденти от Ибекс
                  Grifols -A- 05/12/2016 A Cuenta 2014 0,18 0,1458
                  Grifols-B- 05/12/2016 A Cuenta 2014 0,18 0,1458
                  Clinica Baviera 08/12/2016 A Cuenta 2014 0,31 0,2511
                  Mapfre 13/12/2016 A Cuenta 2014 0,0606 0,049086
                  Atresmedia 13/12/2016 A Cuenta 2014 0,22 0,1782
                  Miquel y Costas 13/12/2016 A Cuenta 2014 0,12106538 0,09806295
                  Faes Farma 16/12/2016 A Cuenta 2014 0,09 0,0729
                  REPSOL 19/12/2016 A Cuenta 2014 0,35 0
                  Enagas 20/12/2016 A Cuenta 2014 0,556 0,45036
                  Mapfre 21/12/2016 A Cuenta 2014 0,0606 0,049086
                  Banco Sabadell 28/12/2016 A Cuenta 2014 0,02 0,0162
                  Endesa 29/12/2016 A Cuenta 2014 0,7 0,567
                  Elecnor 09/01/2017 A Cuenta 2014 0,0515 0,041715
                  Euskaltel 30/01/2017 A Cuenta 2014 0,15 0,1215
                  В последната колона е нето а преди него е бруто
                  Last edited by lobos; 04.12.2016, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
                    за информация: Какво трябва да знаем за референдума в Италия?

Интересно , Протокол ти като специалист по италианските дела и банки ,какво мислиш ..
                    Аз ще купувам немски банки на минус 10 % ако се провали референдума....а италиански ...
                    Уникредит ...

Коментар

• за информация: Какво трябва да знаем за референдума в Италия?
                      Ще се отразят ли резултатите от референдума в Италия върху финансовите пазари и какво трябва да имат предвид инвеститорите - анализира Цветослав Цачев.

Коментар

• Мойта кожа, трябваше да си взема повече ВР Яко Яхо-о-о-о-о.

Коментар

• Днес Banco Popular кърти мивки направо

Коментар

• Впрочем видях: имате и вие статия по въпросът - извинявам се

Коментар

• Инвесторът: събудете !!! Срам и позор да научаваме новини не от вас, но от Блиц:

Шефчето на ОПЕК твърди, че споразумение ще има. Слузта - вече над 6% нагоре:

Фючърсите на американския лек суров петрол с доставка през януари 2017-а година вече поскъпват с 5,28%

Коментар

• Яко скок на слузта - да не би чаршафосаните да се се разбрали нещо?

Коментар

Working...
                                X