IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
    Първо искам ДЕБЕЛО да подчертая, че не се заяждам. Просто споделям.
    Германците за бита карта. Нито са дисциплинирани нито трудолюбиви. Това са митове.
    Siemens е най-разследвана за подкупи компания в Европа. Спечелят ли търг, мисли за подкуп. Дизелгейт просто няма да го коментирам. Даймлер беше разследван в Русия за подкуп. Те съсипват Европа. Дават подкупи на гръцките чиновници и после им продават нещо. Това е все едно да откраднеш от сестра си. Ако така се прави бизнес да го правят извън ЕС. Не може да прецакваш съюзниците си и съседите си. Между другото цакат и в България. Мотриси за метрото, паспортите. Като не могат да излъжат някого извън ЕС, лъжат в него.и го убиват. Продуктите им изобщо не са конкурентно способни. Оказват сериозна държавана помож на VW и плащат глоби на Брюксел за това, но са преценили, че глобите са много по-малки от ефекта от подпомагането. И други и други. Общо казано Германия сега не е каквото беше 1980г.
    И са пътници и ще завлекат всички (освен Орбан може би). Решенията на Меркел за гръцката криза и бежнаците могат да затрият еврозоната.
    Браво! Подкрепям на 100%!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Аз пък не искам да устискват! Искам да има срив и разпад сега! Защото смятам, че след няколко години може да е късно за определени неща! Пари се губят и се печелят отново, но нормален живот и родина НЕ!
      Внимавай какво си пожелаваш Един месец тотална анархия е по лошо от година сурова диктатура. Докато има доверие в западните валути ще устискат и ще се разминават само с циклични сътресения. Проблема в момента е с геополитиката-

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Пипов - не съм инвестирал в бабишкерата, даумредановадскимъки, но в компаниите изградени от и разчитащи на дисциплинирани и трудолюбиви германци - и не виждам нищо в компаниите, което да ме кара да мисля, че съм сгрешил.
        Първо искам ДЕБЕЛО да подчертая, че не се заяждам. Просто споделям.
        Германците за бита карта. Нито са дисциплинирани нито трудолюбиви. Това са митове.
        Siemens е най-разследвана за подкупи компания в Европа. Спечелят ли търг, мисли за подкуп. Дизелгейт просто няма да го коментирам. Даймлер беше разследван в Русия за подкуп. Те съсипват Европа. Дават подкупи на гръцките чиновници и после им продават нещо. Това е все едно да откраднеш от сестра си. Ако така се прави бизнес да го правят извън ЕС. Не може да прецакваш съюзниците си и съседите си. Между другото цакат и в България. Мотриси за метрото, паспортите. Като не могат да излъжат някого извън ЕС, лъжат в него.и го убиват. Продуктите им изобщо не са конкурентно способни. Оказват сериозна държавана помож на VW и плащат глоби на Брюксел за това, но са преценили, че глобите са много по-малки от ефекта от подпомагането. И други и други. Общо казано Германия сега не е каквото беше 1980г.
        И са пътници и ще завлекат всички (освен Орбан може би). Решенията на Меркел за гръцката криза и бежнаците могат да затрият еврозоната.

Коментар

Така е - само от паниката ме е страх.
          От паниката по добро няма бе. Само кеш да има...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            дам, в момента е пълна паника. не търси логика
            Така е - само от паниката ме е страх.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хльъх - ного нервозна търговия днес - Даксът явно търси посока и се лута като прегладнял котурак в кашон от пералня.

Както казах - ако Вермахтът, френските свини и другите европейци удържат поне горе-долу фронтът, вечерта Щатите най-вероятно ще ни дръпнат нагоре.

Коментар

Стига сте ме коментирали, мишкуняшки пропагандатори.

Данко - защо мислиш, че не инвестирам и в Русия?

Пипов - не съм инвестирал в бабишкерата, даумредановадскимъки, но в компаниите изградени от и разчитащи на дисциплинирани и трудолюбиви германци - и не виждам нищо в компаниите, което да ме кара да мисля, че съм сгрешил.
                дам, в момента е пълна паника. не търси логика
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Стига сте ме коментирали, мишкуняшки пропагандатори.

Данко - защо мислиш, че не инвестирам и в Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                    И въпреки това дано устискат още няколко години. А иначе при ескалация Балканите ще бъдат прекалено гореща точка за пребиваване.
                    Аз пък не искам да устискват! Искам да има срив и разпад сега! Защото смятам, че след няколко години може да е късно за определени неща! Пари се губят и се печелят отново, но нормален живот и родина НЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      Сривът на глобалната икономика според мен няма да може да го отложат! Но мен това не ме и притеснява толкова, за 3-4 години ще има реорганизация и промяна на геополитиката! Едни ще спечелят други ще загубят! Въпреки, че сега имам един проект, който като удари кризата няма да е успешен, но дори и това не ме притеснява!

Притесняват ме само мангалите от Изток, докато не се е разпаднал тоя кенеф ЕС, все още! Защото тогава наистина ще стане страшно в България и ще се превърнем в КЛОАКА! Това дори може и да е по-зле, от трета световна война!
                      И въпреки това дано устискат още няколко години. А иначе при ескалация Балканите ще бъдат прекалено гореща точка за пребиваване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Да се надяваме, че ще отложат поне с няколко години финала.
                        Сривът на глобалната икономика според мен няма да може да го отложат! Но мен това не ме и притеснява толкова, за 3-4 години ще има реорганизация и промяна на геополитиката! Едни ще спечелят други ще загубят! Въпреки, че сега имам един проект, който като удари кризата няма да е успешен, но дори и това не ме притеснява!

Притесняват ме само мангалите от Изток, докато не се е разпаднал тоя кенеф ЕС, все още! Защото тогава наистина ще стане страшно в България и ще се превърнем в КЛОАКА! Това дори може и да е по-зле, от трета световна война!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Ми кой те кара да слагаш пари при бабишкера и любимите и талибанчета...сам си си виновен, няма да мрънкаш сега...
                          Кастро мани ама и аз все ги псувам тея кавалчоци и само им финансирам войните тц тц тц тц .... псувам и долара ама кат пропадне ше го попуша и аз от първа линия .....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Ми кой те кара да слагаш пари при бабишкера и любимите и талибанчета...сам си си виновен, няма да мрънкаш сега...
                            Да купува рубли!..
                            Хем запада му е крив, хем коментира слузта и играе на борсите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Успокой се....
                              Само нерви хабиш....
                              Ето днес се опитаха да вдигнат ДБ с 7 процента но засега не успяват да я стабилизират......и се върна пак на под 14
                              Играта не е за хора със слаби нерви...
                              Участвай си на БФБ и ще имаш сделки по една на час а с твойте компании на два дни....
                              нищо и нема на Deutsche Bank ей са гледах чарта при тея, всичко нормално "малко пропаднала" ама големо важно .....

Коментар

Пак надолу - смрадлив мишкуняшки анален отпадък. Всички германски в платформата ми - червени, всички негермански - зелени.

Коментар

Working...
                                X