Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезлатото ( среброто, платината и тн са синджир марка) трябва да го настъпят...иначе няма как да кажат , че нещата са ок ... хората трябва да си мислят, че металите са 'ШИТ' и ням нищо лошо в отрицателните лихви и безкрайните дефицити
все по-трудно става
мечтая си да го докарат под 1000$, но за целта баба Еленка трябва да вдигне лихвите още поне веднъж, което честно да си кажа не знам как ще стане с тия трилиони дългове и дефицити и отрицателни лихви в японско, а скоро и в ЕС...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНикой ли не се замисля - ако бамките са се набили в деривати - ЗАЩО са го направили? Биха ли сторили това, ако техните експерти бяха очаквали тежък спад? Защо не са го очаквали тогаз? Или вие мислите, че сте по-компетентни от тях?
А тези банкови"експерти" са на заплата и им дреме какви дългосрочни поразии ще направят за инвеститорите на банките. За тях е важен краткосрочния резултат, за да получат коледния си бонус. Не случайно пазарите устискаха до Нова година.
П.П. Ти си подобен "експерт". И при падащи и повишаващи се пазари, ти си прибираш комисиона или такса управление. Защо ти е да разбираш пазарите?Last edited by anon6706; 10.02.2016, 11:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто - и ти казваш, че пазарите са манипулирани.
Ако ли пък си фен на конспирациите и мохабетите за влиятелни семейства, които упрявляват света или кръгове. То за тези хора парите са хартийки. Тях ги интересува властта и активите, а не стоковото позициониране на определени бизнеси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе съм оптимист, но реалист - защото единствената реална заплаха е страхът. Никой няма да остави ДБ да фалира.
виж япония,италия, франция, сащ, са си тотал щета ако погледнем на тях обективнотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен часовници се чуват отвсякъде. Някои чуват и несъществуващите
Специално за DB - напоследък и случайно предимно за нея пишат ...Щото дериватите на GS и JPM са само цветя и рози ...
Както предположих преди два-три дена вече се появиха слухове за интерес за придобиване, както и моментални опровержения ....
Последните години геополитиката измести всичко рационално при търговията - Арабска пролет, дългова криза в ЕС (GS & Гърция), Русия (Украйна) , петрол, VOW, DB ... и все каубоите замесени
И всичко опира до едно - слаб лидер на силна страна...
Някой би опонирал - а балоните. Балони винаги е имало , дори и сега да влезеш в аптеката ще намерищ ..
Преди близо половин час зададох елементарен въпрос, на който никой не ми отговори. Не съм учуден от това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе разбирам от такива картинки. Не мисля да твърдиш, че британската икономика се е свила с 97%.
Така вчера някой твърдеше, че петролът се е сринал заради намалялото търсене, ама аз не знам автомобилният трафик в която и да е държава на света да е намалял с над 70%.
Това е индекса, който следи международната търговия с кораби и танкери в открито море! Разчитането е елементарно!
В момента виждаш много ясно по-ниско дъно, дори от кризисната 2008г. Говорим за международна търговия. Ако оборота на един търговец пада непрекъснато...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезлатото ( среброто, платината и тн са синджир марка) трябва да го настъпят...иначе няма как да кажат , че нещата са ок ... хората трябва да си мислят, че металите са 'ШИТ' и ням нищо лошо в отрицателните лихви и безкрайните дефицити
все по-трудно става
мечтая си да го докарат под 1000$, но за целта баба Еленка трябва да вдигне лихвите още поне веднъж, което честно да си кажа не знам как ще стане с тия трилиони дългове и дефицити и отрицателни лихви в японско, а скоро и в ЕС...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениевчера си мислех, че е за спекула перфектна ДБ и Коба....ама с кратък хоризонт...че бобмата на ЕТФ тиктака според мен ....
Специално за DB - напоследък и случайно предимно за нея пишат ...Щото дериватите на GS и JPM са само цветя и рози ...
Както предположих преди два-три дена вече се появиха слухове за интерес за придобиване, както и моментални опровержения ....
Последните години геополитиката измести всичко рационално при търговията - Арабска пролет, дългова криза в ЕС (GS & Гърция), Русия (Украйна) , петрол, VOW, DB ... и все каубоите замесени
И всичко опира до едно - слаб лидер на силна страна...
Някой би опонирал - а балоните. Балони винаги е имало , дори и сега да влезеш в аптеката ще намерищ ..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеПазарите могат да бъдат обрани по много начини! Не е необходимо, някой да играе игри на дребно да избива стопове или да направи лев за 1-2 месеца с подобни игри! Ако приемем, че има хора с власт над пазарите, то тяхната игра би била много по-голяма от това нещо и нещата, които ще се случват са ясни отдавана за тях!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениене не всички очакват подводница, значи няма да е сега освен това има един мазен гаден гап на златото точно на 1059 това се говорихме с един колега на борсите и се чудим и се маем как са го закривили дали вече е обърнал големия тренд или още не еТа говорихме си, че АКО тоя гап на това злато бива запълнен и има ново генерално дъно то тогава индекса ще излети. Може и да не е това сценария може и да се мотат, но да падат още много сега - едва ли може би малко по-късно сега достатъчно тояги на голо изядохме после като позабрайм малко болките тогава ....
все по-трудно става
мечтая си да го докарат под 1000$, но за целта баба Еленка трябва да вдигне лихвите още поне веднъж, което честно да си кажа не знам как ще стане с тия трилиони дългове и дефицити и отрицателни лихви в японско, а скоро и в ЕС...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеимпе оптимист си...
за голямо съжаление точно спестителите в Застраховки ще го отнесат най-яко в Немско...да знаеш само...
това е доста консервативен инструмент и много трудно човек се решава да кешира...а немските играчори са в дълбоката вода заедно с ДБ и Комерца....
идея си нямам кога, но германците ще бъдат обрани подобно на хамериканските бейбумъри с техните 401К сметки...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениене не всички очакват подводница, значи няма да е сега освен това има един мазен гаден гап на златото точно на 1059 това се говорихме с един колега на борсите и се чудим и се маем как са го закривили дали вече е обърнал големия тренд или още не еТа говорихме си, че АКО тоя гап на това злато бива запълнен и има ново генерално дъно то тогава индекса ще излети. Може и да не е това сценария може и да се мотат, но да падат още много сега - едва ли може би малко по-късно сега достатъчно тояги на голо изядохме после като позабрайм малко болките тогава ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЕЙ ТАЯ!
Така вчера някой твърдеше, че петролът се е сринал заради намалялото търсене, ама аз не знам автомобилният трафик в която и да е държава на света да е намалял с над 70%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар