IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    аз лично не разчитам на рали, а на нормално движение с леки амплитуди.
    следейки събитията около уса си мисля, че т.н. стари чичковци от швейцарските Алпи подготвят пазара И за един силно радикален и различен президент.
    колко силно/рязко и дали такъв избор ще повлияе на ДАХ, никой не може да определи.
    И аз така мисля. Ще инсталират магната. Толкова е удобен точно в този момент, че никой друг не би бил подходящ за това кресло .
    А дакса изпуска парата, нормално е след толкова години на върхове- Краткосрочно е здравословно да се наблюдава единствено. А златните времена предстоят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      медии, пазари, политици, финансисти, икономисти и т.н. - всички се подготвят ментално за новата президентска алтернатива.
      явно "мача е свирен" отдавна от чичковците с дебелите пури и те сега само гледат цирка и се опитват да тюнват оттук-там обществената нагласа, за да имат поне грам съвест за пред отвъдното, че са проявили внимание и ангажираност да предупредят раЯта, какво ще получат.
      тренировките с индексите поне са добър измерител и предвестник на предстоящата промяна в статуквото.
      ДАУ не може да падне под 18К..... ЕС индексите са кукли на конци....играят както им поръчат...

Коментар

• медии, пазари, политици, финансисти, икономисти и т.н. - всички се подготвят ментално за новата президентска алтернатива.
        явно "мача е свирен" отдавна от чичковците с дебелите пури и те сега само гледат цирка и се опитват да тюнват оттук-там обществената нагласа, за да имат поне грам съвест за пред отвъдното, че са проявили внимание и ангажираност да предупредят раЯта, какво ще получат.
        тренировките с индексите поне са добър измерител и предвестник на предстоящата промяна в статуквото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          мислим по един и същи нестандартен начин , но дали е така.....
          е не мисля, че ше обърне тренда чак да литне на нови върхове, но тая бабиерата ше ги "успокоява, че нема страшно" тва онова, нема лихви нема.... ше видиме аз вече иам време до края Февруарито вчера преместих целия пейзаж за тънка цена, щото са ше има да подскача и да не стане "- не бутайте се" ....

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
            те да земат и еврака да бутнат довечера ще е идеално, че съм му пуснал къса
            мани мъдрите лами беха писали за тоя еврак, че ше потъне доста ми се струва нещо като 1.00 или даже под единичка и после full up нагоре до 1.30 къдет си беше и аз там позиции не пускам само въртя пароците в акаунта у такава валута после у такава ... щото ми беше изяло печалбите тва ебано евро преди 2-3 год. Тука некой май ми се беше смял за тоя currency risk, ако така съм джиткал на борсата незнам си ко незнам си що, и повече тоя не го видех, явно са го занитили с метлата на борсата и минал на демото ......
            Last edited by michaelis12; 02.11.2016, 14:38.

Коментар

Все си мислех че го сменят на Първо число....
              мерси!
              на различни дати го сменят (денят в който се пада неделя) тази година смяната е на 6 ноември
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                охооо то начи за тва падало преди тва, еее то тогава ше обърне за няколко дни там до изборите май. Щом го бутат в едната посока преди нещо си начи винаги е наопаки тва вече са сопорнайсти път с техните цигански номера ....
                мислим по един и същи нестандартен начин , но дали е така.....

Коментар

довечера ФОМК е в 20:00. янките още не са си сменили зимното време
                  Все си мислех че го сменят на Първо число....
                  мерси!

Коментар

охооо то начи за тва падало преди тва, еее то тогава ше обърне за няколко дни там до изборите май. Щом го бутат в едната посока преди нещо си начи винаги е наопаки тва вече са сопорнайсти път с техните цигански номера ....
                    те да земат и еврака да бутнат довечера ще е идеално, че съм му пуснал къса

Коментар

Коментар

За мен е да ударят дългите преди изборите ,гледам тестват паник нивото 17950 на ДАУ и довечера след 21 часа да тръгнат нагоре след някое намекче във FED......

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Радвам се, че не написа за 2983641293тен път, че ще има предизборно рали..
                          Защото е очевадно, че рали няма...
                          това заклинание го казваш от юни....къси ,къси и погром ...
                          А ДАХ от под 10 К е в рейдж леко нагоре до 10800 ...
                          Има двудневна сраща на ФЕД и мноого ги е страх от лихвите....
                          ДАУ ще е нагоре....спада се изконсумира ,ако не днес, утре ....

Коментар

За мен е да ударят дългите преди изборите ,гледам тестват паник нивото 17950 на ДАУ и довечера след 21 часа да тръгнат нагоре след някое намекче във FED......
                            Радвам се, че не написа за 2983641293тен път, че ще има предизборно рали..
                            Защото е очевадно, че рали няма...
                            The strongest stand last.

Коментар

аз вчера не губих мноо мноо време и преместих всичко за Февруари и Края на Януари щото нещо не е както тряя работата .... ше подскочи май ей така колкото да ти изкара акъла ако па не подскочи ми почне да потъва се тая още по-добре ...

P.S. Иначе вече имат нещо като римско наименование P.O.T.U.S. (President Of The United States) после мое се преименуват и на Potus Trumpus vs. Potus Clintonos ....

Коментар

• Затворих късия ДАКС, доволен съм.
                                До петък ще държа къс CAC.
                                Нови позиции - в понеделник, според новите настроения.
                                Само да ви припомня, че и на БФБ е интересно в момента.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X