If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дакса така предизборно ще го докарат ли до 9500-9300?
Когато почнат да се задават тези въпроси ,почва да се катери....
Мен ме притеснява не ДАХ а утрешния отчет.....ако падне до ,5,5 пак ще си купя ама нема май да стане....
предполагам, че е точно така.
кой от тука пишештите познава/знае или се занимава с алгоритмите, използвани за търговия и как действат?
когато се нагнетяваше напрежението около брексит, малцинство от търгуващите разсъждаваха в/у въпроса "... и какво толкова като юк напусне еу?"
аз все си мисля, че и тук се преекспонират в определена степен предстоящите събития. Ясно е, че на дебелите пури им през...., и целта им е посяване на смут, страх и недоумение, водещи до програмирани сътресения от ден за ден на пазарите.
пс: д.п. се кефят на театрото..... стадото мучи и кърви само!
ДАУ не може да падне под 18К..... ЕС индексите са кукли на конци....играят както им поръчат...
предполагам, че е точно така.
кой от тука пишештите познава/знае или се занимава с алгоритмите, използвани за търговия и как действат?
когато се нагнетяваше напрежението около брексит, малцинство от търгуващите разсъждаваха в/у въпроса "... и какво толкова като юк напусне еу?"
аз все си мисля, че и тук се преекспонират в определена степен предстоящите събития. Ясно е, че на дебелите пури им през...., и целта им е посяване на смут, страх и недоумение, водещи до програмирани сътресения от ден за ден на пазарите.
пс: д.п. се кефят на театрото..... стадото мучи и кърви само!
Хайде някой да поръча едно банково рали моля,че нещо портмонето ми заскача много надолу в последните няколко сесии....и да побърза ако може...Хилари да дръпне няколко мултивитамина и да и отрежем пощата че гледай сега заради това каква несигурност се оформи(аз си бях казал че няма да влизам по позиции преди окончателно да приключи Предизборната надпревара ама спекуланският мерак и лакомия понякога нямат граници)
Хайде някой да поръча едно банково рали моля,че нещо портмонето ми заскача много надолу в последните няколко сесии....и да побърза ако може...Хилари да дръпне няколко мултивитамина и да и отрежем пощата че гледай сега заради това каква несигурност се оформи(аз си бях казал че няма да влизам по позиции преди окончателно да приключи Предизборната надпревара ама спекуланският мерак и лакомия понякога нямат граници)
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Е, преувеличаваш. Не може нито 1000, нито 100 000, защото това не е компютърна игра, но търговия с реални активи. Как виждаш J&J (напримерно) на 6.50 зеленички? Или на 650 зеленички? При пръвия вариант аз и кръвчичката ще си продавам, за да си купя... при втория кой ще си купи?
И стига с тия чичовци с пури, че и аз ще взема да си запаля една пура с коняк.
Акциите са много надценени,особенно американските така че нема да е никаква изненада банкстерите да оберат стадото както през 1929-32 година
Защо да не може да падне.
Може и 1000 пункта да стане може и 100,000.
В този бизнес на ценни книжа думичката не може не съществува.
А пък ако някой мисли че не може и не е възможно значи парите са му в дълбока опасност.
Е, преувеличаваш. Не може нито 1000, нито 100 000, защото това не е компютърна игра, но търговия с реални активи. Как виждаш J&J (напримерно) на 6.50 зеленички? Или на 650 зеленички? При пръвия вариант аз и кръвчичката ще си продавам, за да си купя... при втория кой ще си купи?
И стига с тия чичовци с пури, че и аз ще взема да си запаля една пура с коняк.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
А пък ако някой мисли че не може и не е възможно значи парите са му в дълбока опасност.
Има една граница в момента 17950-18К под която много рядко е завършвал последните месеци....
Ако го пуснат няма спирка нодолЕ....ще го пуснат ли...
Там е въпроса...
ДАУ не може да падне под 18К..... ЕС индексите са кукли на конци....играят както им поръчат...
Коментар