IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазарите последната седмица просто бяха в ужас от възможността за водене на валутна война с все по отрицателни лихви.

Коментар

• Освен това, обърни внимание и на друго.
      Големите щатски банки са с по 6-7% нагоре, а СиП е с 1.5%. И това при нефт от +10%.

Има нещо гнило....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Цялата работа днес тръгна нагоре от Дойче банк, която изкупи обратно unsecured bonds за около 3 млрд. долара. Друг е въпросът, дали не прави услуга на някого с това изкупуване. Засега пазарът прегърна идеята и акцията й се вдигна с 10-на процента, оттам и на повечето банки, но според мен е временно.
        Нищо подобно. Цялата работа тръгна от това че Курода е в паника за последствията от отрицателните лихви. това на Дойче банк помогна, но не бе основното. След това Дъдли каза че САЩ дори не обмислят въвеждане на отрицателни лихви. А и отчета на комерц банк помогна като показа че проблемите в банкит евсъщност не са особено разпространени.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Интуиция

Цялата работа днес тръгна нагоре от Дойче банк, която изкупи обратно unsecured bonds за около 3 млрд. долара. Друг е въпросът, дали не прави услуга на някого с това изкупуване. Засега пазарът прегърна идеята и акцията й се вдигна с 10-на процента, оттам и на повечето банки, но според мен е временно.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Видяхте малко зелено и ви дойде кураж
            Ма кажете какво дърво ядохте от началото на годината
            9800-9900 ми е средната на ДАКС, така че дървото е бая, но все е по-добре от на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              И това как точно го разбра?

Днешните продажби на дребно в САЩ бяха по-добри, но първо те са преди големите свличания на борсата и второ, днес се покачиха шансовете за вдигане на лихви. Дори и за март.

Пазарът си търсеше макар и малко извинение, за да позатвори къси. А и не се знае как ще завърши сесията.

Къде виждаш причини за обръщане на тренда?
              Интуиция

Коментар

Не говоря за дей трейдинг - може в понеделник и да са на червено, но според мен тренда надолу свърши.
                И това как точно го разбра?

Днешните продажби на дребно в САЩ бяха по-добри, но първо те са преди големите свличания на борсата и второ, днес се покачиха шансовете за вдигане на лихви. Дори и за март.

Пазарът си търсеше макар и малко извинение, за да позатвори къси. А и не се знае как ще завърши сесията.

Къде виждаш причини за обръщане на тренда?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Исках да разбера от какви нива започват шортскуиза.
                  Той мина още онзи ден. Поне при банките. За това за мен бе важно след минуса след шорт скуиза, отново да направят рязък ръст нагоре. И исках да видя панирани политици и отричащи централни банкери - днес имаше и от двете. Очевидно няма да има валутна война с все по спадащи отрицателни лихви. Така че и средата за банките няма все повече да се влошава. По голямата част от отчетите излязоха - и са между добри и отлични. Пак като се изключат Дойче банк и Креди Сюис.

Така че според мен наистина пътя се отвори. Може и да има още някой да стиска къси, но според мен умните пари които са скъсявали вече са затворили.

Коментар

Е сега. Волатилността създава и възможности. Иначе как човек ще купува на цени от преди две - три години.

Коментар

Поне има движение не като на БФБ днес напазарувах малко Сантандер

Коментар

Не говоря за дей трейдинг - може в понеделник и да са на червено, но според мен тренда надолу свърши.

Коментар

• Исках да разбера от какви нива започват шортскуиза.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpmuk Разгледай мнение
                            Зависи как ще отвори Китай в понеделник мисля.

Коментар

• Видяхте малко зелено и ви дойде кураж

Коментар

Разминаха се нещата - мисля че пътя нагоре се отвори
                                Зависи как ще отвори Китай в понеделник мисля.

Коментар

Working...
                                X