IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    не бързам за никъде засега. наслаждавам се
    ако мога да споделя, то моят лимит е на портфейла. стигна ли го, бЕгам
    За сега е така ,но от другата седмица ще почнат да излизат отчетите на европейските банки и може да има лоши данни.....или не много добри........
    За коба става въпрос , там имам доста.....

Коментар

И аз съм доволен и не бързам

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        И аз ...
        След малко ще затворя Фолсвагена ,толкова съм му дал лимит окооло 125...
        коба е на 6,2 но първия ми лимит е на 6,5....

Коментар

хубав старт днес аз съм доволен. а вие?
          И аз ...
          След малко ще затворя Фолсвагена ,толкова съм му дал лимит окооло 125...
          коба е на 6,2 но първия ми лимит е на 6,5....

Коментар

• хубав старт днес аз съм доволен. а вие?

Коментар

• Безплатен курс

Привет!

За Ваша информация - Курс „Пет печеливши стратегии за търговия на финансовите пазари“ на 26 октомври

Коментар

вчера само 250 бр на Хетрата и то около 21,3....
                Това 24 ще стане ли или ако купя там ще съм втория.....
                МАДРИД, 19 (Еуропа Прес)

Gamesa проведе на 25 октомври в Zamudio и очаква второ повикване, на извънредно общо събрание на акционерите да одобрят сливането с вятърни активи от Siemens, което ще доведе до световен лидер във вятърната енергия с приходи от 9,300 милиона евро и изоставане от 20,000 милиона,.

По време на срещата ще гласува за одобряване на различните споразумения, необходими за извършване на операцията, която беше договорено през юни миналата година и което ще означава, че Gamesa ще абсорбира холдинговата компания на вятърни активи Siemens, чрез замяна на акции от новата издаване на испанския производител на вятърни турбини, след което Siemens ще има 59% от компанията и Iberdrola 8%.

В допълнение, акционерите ще вземат решение за разпределението на извънредно паричен дивидент от 3.59 евро бруто на акция, съответстваща на обяви дивидент от 3,75 евро след приспадане на обикновен дивидент от 0.1524 евро, която вече е била изплатени на 4 юли. Този дивидент ще бъдат разпределени от Gamesa на своите акционери, с изключение на Siemens, след като сливането е завършен.

В допълнение, компанията ще представи на борда на разширяването на борда на дванадесет до тринадесет директорите и назначаването на нови членове, които ще бъдат включени след сливането влиза в сила, насрочено за първото тримесечие на 2017.

По този начин, на Съвета на директорите на Gamesa в резултат от сливането ще се състои от 13 членове, от които пет се назначават от Siemens, две Iberdrola, четири ще бъдат независими и двама изпълнителни (съветник и секретар на съвета).

По-конкретно, на пет без изпълнителни номинални директори, които назначават Siemens за член на борда на компанията ще бъдат президентът на Siemens Испания, Rosa Garcia, Мариел фон Шуман, Лиза Дейвис, Klaus Helmrich и Ralf Томас.

Siemens назначен впоследствие за неизпълнителен председател на Gamesa, който пост заема предсказуемо Rosa Гарсия.

На срещата ще представи назначаването на независими директори на Клаус Розенфелд и Swantje Конрад и ратификация като член на управителния орган на Херардо кодове на Калатрава, представляващи Iberdrola.

Аз я имам на 20 .800 и не бързам за излизам
                Last edited by lobos; 22.10.2016, 13:37.

Коментар

Ние сме на ДАХ и имаме дълги банки и коли поне от два месеца.....
                  Почнах да ги затварям тук и там....
                  В момента чакам Фолсваген на 125.....
                  коба на 6,5- 7..... ще стигне ли...
                  Ареал банк го затворих на 100% ,просто стигна положението 31,90 на ралито преди референдума зз последните ми останали бройки ...
                  ДАХ го затворих ,дългия дах на 10700 и пуснах къс от там за баланс на късите си акции...
                  Всички казват че килъри ще стане и рали ще има още , но имам предчувствие че няма да стане точно така...
                  Тръмп не е актуален и предполагам много избиратели не го афишират а са съгласни с промяна на системата...
                  Та май може и да позатворя още позиции....
                  може да стане като с брекзита... няма да има яснота до приключването.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Аз заредих Гамеса вчера

вчера само 250 бр на Хетрата и то около 21,3....
                    Това 24 ще стане ли или ако купя там ще съм втория.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Хора, тая тема - бая шарена - админите се сърдят с право понякога - защо не си измислим теми за другите пазари и техните компании? Как да ги разпределим, ърм?

1. Франция + Британия
                      2. Италия + Испания
                      3. Малки европейци (Швейцария, Холандия, Белгия и т.н.)
                      4. ЦИЕ (Русия и други)
                      5. Азиатски тигри (Източна Азия+Австралия+Индия)
                      6. Екзотически пазари (Латинска Америка, Негрия, Средна Азия, Арапия)

Тъй де - да има ред. Дежурен админ - добре тоже да вземе становище за.
                      Ние сме на ДАХ и имаме дълги банки и коли поне от два месеца.....
                      Почнах да ги затварям тук и там....
                      В момента чакам Фолсваген на 125.....
                      коба на 6,5- 7..... ще стигне ли...
                      Ареал банк го затворих на 100% ,просто стигна положението 31,90 на ралито преди референдума зз последните ми останали бройки ...
                      ДАХ го затворих ,дългия дах на 10700 и пуснах къс от там за баланс на късите си акции...
                      Всички казват че килъри ще стане и рали ще има още , но имам предчувствие че няма да стане точно така...
                      Тръмп не е актуален и предполагам много избиратели не го афишират а са съгласни с промяна на системата...
                      Та май може и да позатворя още позиции....

Коментар

• Впрочем - да си има тема за щатски пазари и отделна тема за спекулантство.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хора, тая тема - бая шарена - админите се сърдят с право понякога - защо не си измислим теми за другите пазари и техните компании? Как да ги разпределим, ърм?

1. Франция + Британия
                          2. Италия + Испания
                          3. Малки европейци (Швейцария, Холандия, Белгия и т.н.)
                          4. ЦИЕ (Русия и други)
                          5. Азиатски тигри (Източна Азия+Австралия+Индия)
                          6. Екзотически пазари (Латинска Америка, Негрия, Средна Азия, Арапия)

Тъй де - да има ред. Дежурен админ - добре тоже да вземе становище за.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• михаелис 12, вече си мисля, че дакса корелува с насдак..
                            не ще да пада пустия хамерикански..
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              луфтханза излетя в буквалния смисъл....който се е усетил навреме направи добър профит
                              7% сладко
                              сега ако и AF се стегнат няма да е зле

Коментар

• луфтханза излетя в буквалния смисъл....който се е усетил навреме направи добър профит
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X