IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• човекът с СМА Солар и големите надежди от прогнозните анализи дали успя да се освободи от акциите си? до към 17-15 евро като нищо ще слезне цената!

ей го и Инвестора гледа да е в час с материала (последно време почна Инвестора по-адекватно и своевременно да предоставя преведени новини на български, въпреки че често с много закъснение):

През 2015 г. са монтирани по 2 нови вятърни турбини на час в Китай. За първи път ВЕИ изместват въглищата като най-голям източник на инсталиран енергиен капацитет
    Last edited by Ferry; 25.10.2016, 15:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      То може да им трябва война, ама да тръгнат да се е.ават с Ба`а Меца - значи им трябва самоубийство.

Как се връзва теорията ти с туй, че старата Полужива издаде направо на диспутът с Доналдът ядреният протокол на САЩ?
      щом дотам се стигна, значи протокола отдавна е сменен.
      жива-мъртва....никой не го интересува, тези дето им дърпат конците.
      както казах, въпроса не е дали? а кога?

ако пита дядя Володя, той е в постоянна подготовка за това!
      как беше: "Ако искаш мир, готви се за война!" Руснаците живеят с това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        само да не стане като със самонадъхването за нон-брекзит...

аз се опасявам само за едно: колко скоро ще се пристъпи към целенасочена военна активност с/у Русия!? и дали целият цирк около уса през.избори, не наподобява играната пиеса за брекзит и в същност да изстрелят тръмп за президент, като това би бил най-удобният вариант за отприщване на военни действия в и с/у европа.
        америка иска(и и трябва) война, това вече и децата го знаят.
        То може да им трябва война, ама да тръгнат да се е.ават с Ба`а Меца - значи им трябва самоубийство.

Как се връзва теорията ти с туй, че старата Полужива издаде направо на диспутът с Доналдът ядреният протокол на САЩ?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не знам ,но всеки един ден излизам по нещо.....
          До Щатските избори требва да съм чист от акции...
          Смятам че точно преди изборите няколко дни ще има рали на финансите ....
          Требва да покажат на оФците че Килъри е печелившия билет....
          само да не стане като със самонадъхването за нон-брекзит...

аз се опасявам само за едно: колко скоро ще се пристъпи към целенасочена военна активност с/у Русия!? и дали целият цирк около уса през.избори, не наподобява играната пиеса за брекзит и в същност да изстрелят тръмп за президент, като това би бил най-удобният вариант за отприщване на военни действия в и с/у европа.
          америка иска(и и трябва) война, това вече и децата го знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Какво следващо покачване, следва ли такова?

Не знам ,но всеки един ден излизам по нещо.....
            До Щатските избори требва да съм чист от акции...
            Смятам че точно преди изборите няколко дни ще има рали на финансите ....
            Требва да покажат на оФците че Килъри е печелившия билет....

Коментар

Банките /коба имам само/ ми връща преди следващото покачване....
              Така че ..
              Какво следващо покачване, следва ли такова?
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Кво става, бе - съвсем се спихнахте и не пишете туканка?

Уффф - ного ме сърбят рачички за ВР - като гледам - за тая година дивидентът може да стигне и до 33 евроцента, което си е супер и на настоящата цена от 5.53... ама няма ли малко да поспадне, баси - чувствам се като борсов Хамлет - да си зема ли да си не зема ли и да почакам още ли...
                Банките /коба имам само/ ми връща преди следващото покачване....
                Така че ..

Коментар

• Кво става, бе - съвсем се спихнахте и не пишете туканка?

Уффф - ного ме сърбят рачички за ВР - като гледам - за тая година дивидентът може да стигне и до 33 евроцента, което си е супер и на настоящата цена от 5.53... ама няма ли малко да поспадне, баси - чувствам се като борсов Хамлет - да си зема ли да си не зема ли и да почакам още ли...

Коментар

сега по адрес на коба ще се изсипят отново змии и гущери от тези, които нямаха топки да си накупят(имам пред вид големите анализатори в чужбина), но откакто се махна мАртин блесинг, започнаха да се случват промени. поне така мисля.
                    6,28 в момента ..

Коментар

• сега по адрес на коба ще се изсипят отново змии и гущери от тези, които нямаха топки да си накупят(имам пред вид големите анализатори в чужбина), но откакто се махна мАртин блесинг, започнаха да се случват промени. поне така мисля.

Коментар

• предупреждавах за СМА. дано инвестиралият там (беше някой писал по-долу) да се измъкнал навреме.
                        примери за подобни случаи: Алео Солар(тотална загуба за Бош), Солар Фабрик (не успя да устои на натиска в цените).

дано СМА не я сполети тази участ, но соларите си изживяха апогея.... уви.
                        сега ветровете са на мода.

Коментар

И аз ...
                          След малко ще затворя Фолсвагена ,толкова съм му дал лимит окооло 125...
                          коба е на 6,2 но първия ми лимит е на 6,5....
                          Фолсваген на 125 ,20, продадено......

Коментар

хубав старт днес аз съм доволен. а вие?
                            Твърде могъщо - и това не е честно - не може чуек да се налапа, `начи...

Впрочем аз не ща да пада сега докъм нива за плюскане - че пръво трябва да кеширам жабешките си облизвации... средата на декемврий, или януарий да пада...

Коментар

мисля, че това вече е изядено от пазара. така мисля аз.
                              Дано си прав за калкулирането в цената .....

Коментар

За сега е така ,но от другата седмица ще почнат да излизат отчетите на европейските банки и може да има лоши данни.....или не много добри........
                                За коба става въпрос , там имам доста.....
                                мисля, че това вече е изядено от пазара. така мисля аз.

Коментар

Working...
                                X