Пазарите последната седмица просто бяха в ужас от възможността за водене на валутна война с все по отрицателни лихви.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Цялата работа днес тръгна нагоре от Дойче банк, която изкупи обратно unsecured bonds за около 3 млрд. долара. Друг е въпросът, дали не прави услуга на някого с това изкупуване. Засега пазарът прегърна идеята и акцията й се вдигна с 10-на процента, оттам и на повечето банки, но според мен е временно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтуиция
Цялата работа днес тръгна нагоре от Дойче банк, която изкупи обратно unsecured bonds за около 3 млрд. долара. Друг е въпросът, дали не прави услуга на някого с това изкупуване. Засега пазарът прегърна идеята и акцията й се вдигна с 10-на процента, оттам и на повечето банки, но според мен е временно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВидяхте малко зелено и ви дойде кураж
Ма кажете какво дърво ядохте от началото на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ това как точно го разбра?
Днешните продажби на дребно в САЩ бяха по-добри, но първо те са преди големите свличания на борсата и второ, днес се покачиха шансовете за вдигане на лихви. Дори и за март.
Пазарът си търсеше макар и малко извинение, за да позатвори къси. А и не се знае как ще завърши сесията.
Къде виждаш причини за обръщане на тренда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе говоря за дей трейдинг - може в понеделник и да са на червено, но според мен тренда надолу свърши.
Днешните продажби на дребно в САЩ бяха по-добри, но първо те са преди големите свличания на борсата и второ, днес се покачиха шансовете за вдигане на лихви. Дори и за март.
Пазарът си търсеше макар и малко извинение, за да позатвори къси. А и не се знае как ще завърши сесията.
Къде виждаш причини за обръщане на тренда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИсках да разбера от какви нива започват шортскуиза.
Така че според мен наистина пътя се отвори. Може и да има още някой да стиска къси, но според мен умните пари които са скъсявали вече са затворили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВидяхте малко зелено и ви дойде кураж
Ма кажете какво дърво ядохте от началото на годинатаИначе как човек ще купува на цени от преди две - три години.
Коментар
-
Ма кажете какво дърво ядохте от началото на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе говоря за дей трейдинг - може в понеделник и да са на червено, но според мен тренда надолу свърши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpmuk Разгледай мнениеЗависи как ще отвори Китай в понеделник мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазминаха се нещата - мисля че пътя нагоре се отвори
Коментар
Коментар