IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Здравей,
    Пусни и на други от ДАХ-30 ако имат дивидент със срокове...
    Мен ме интересуват банките , баер , фолсваген /и другите коли коли/
    За Коба писаха ама се изгубих в превода за шефовете ли ставаше въпрос или за всички....
    Мерси предварително...
    Що никой не го интересува тоя SAP AG, BASF SE, или Swatch и некой швайцерски шоколад незнам, какво сте се втурачили в тея фригидни банки и коли като те са най-челави като се заспуска това надолу .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      http://www.dividendenchecker.com/dividend-dax.php

Тук има някакво инфо обобщено, не знам ще ти върши ли работа
      Супер ,благодаря!
      Колите печалба ,ама никс дивидент...
      Не е розова ...

Коментар

• http://www.dividendenchecker.com/dividend-dax.php

Тук има някакво инфо обобщено, не знам ще ти върши ли работа

Коментар

Да, ако одобри и ОСА
          Здравей,
          Пусни и на други от ДАХ-30 ако имат дивидент със срокове...
          Мен ме интересуват банките , баер , фолсваген /и другите коли коли/
          За Коба писаха ама се изгубих в превода за шефовете ли ставаше въпрос или за всички....
          Мерси предварително...

Коментар

Да, ако одобри и ОСА
            Осата ще одобри - няма да ходя на - ама нищо - става дума за датата, благодаря
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ми аз не разбирам котешки езици, ама както ми го превежда, няма спад, но има връх - 125 МБ приходи, 10.7 МБ печалбица - аферим.
              чек да видиш лятото колко ше са добре и отчетите и Umsatz-a и Ergebnis-a нема им помогне като се юрне фашагата на ски пистата....

Коментар

Това означава, драги - какво:

Че който купи Allianz до 4 май, ще клъвне дивидентец сосен ли?

Ъх, защо нямам дарба за езици
                Да, ако одобри и ОСА

Коментар

Dividend for fiscal 2015 - timetable

02/19/2016
                  Dividend proposal (to be announced at the Financial Press Conference)
                  05/04/2016
                  Dividend resolution by Annual General Meeting
                  05/04/2016
                  Record date
                  05/05/2016
                  Ex-dividend quotation
                  05/06/2016
                  Dividend pay-out (valuta)
                  Това означава, драги - какво:

Че който купи Allianz до 4 май, ще клъвне дивидентец сосен ли?

Ъх, защо нямам дарба за езици

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                    https://www.allianz.com/de/presse/ne...konferenz-2016

Umsatz erreicht neuen Höchststand von 125,2 Milliarden Euro; Anstieg um 2,4 Prozent
                    Operatives Ergebnis in 2015 erhöht sich um 3,2 Prozent auf 10,7 Milliarden Euro
                    Operatives Ergebnis in 4Q steigt um 14,5 Prozent auf 2,6 Milliarden Euro
                    Solvency II Kapitalisierung mit 200 Prozent weiterhin stark
                    Dividendenvorschlag des Vorstands: 7,30 Euro je Aktie
                    Vorstand zuversichtlich für 2016 – Ausblick für operatives Ergebnis: 10,5 Milliarden Euro, plus/minus 500 Millionen Euro

Импе - was sagst du Bruder???

Ми аз не разбирам котешки езици, ама както ми го превежда, няма спад, но има връх - 125 МБ приходи, 10.7 МБ печалбица - аферим.

Коментар

• Dividend for fiscal 2015 - timetable

02/19/2016
                      Dividend proposal (to be announced at the Financial Press Conference)
                      05/04/2016
                      Dividend resolution by Annual General Meeting
                      05/04/2016
                      Record date
                      05/05/2016
                      Ex-dividend quotation
                      05/06/2016
                      Dividend pay-out (valuta)

Коментар

• Я - пъкнал отчетът вече ли? Не зная, Монти - кога точно трябва да проимаш акции, за да клъвнеш дивидентец - някъде може би пише туй.

Коментар

Няма да.

Хермесов - знаем че ного държави са затънали в борчове, но това не означава, че икономиката е спряла да работи.

Елементарен пример: и туканка говедото с тимберица като компир изтегли 16 МБ дълг, ама не зная туй да се е отразило по някакъв начин на Софарма Трейдинг напримерно.

Иначе - да - не е хубаво туй - днес чета: всеки "бежанец" струва на Германия 1 Б месечно. Цялата пасмина - 1 МБ месечно, 12 МБ годишно.. и това е само началото, щото и жилища щели да им строят и т.н. - и това само за да може изродът меркел да си прави кокетни селфита с анонимни талибанци.
                          Алианц -дивидент 7,3 ...
                          но по слаби резултати .....в момента акцията връща няколко процента.....
                          Какъв е редът за право на дивидент при алианц ...

Коментар

Няма да.

Хермесов - знаем че ного държави са затънали в борчове, но това не означава, че икономиката е спряла да работи.

Елементарен пример: и туканка говедото с тимберица като компир изтегли 16 МБ дълг, ама не зная туй да се е отразило по някакъв начин на Софарма Трейдинг напримерно.

Иначе - да - не е хубаво туй - днес чета: всеки "бежанец" струва на Германия 1 Б месечно. Цялата пасмина - 1 МБ месечно, 12 МБ годишно.. и това е само началото, щото и жилища щели да им строят и т.н. - и това само за да може изродът меркел да си прави кокетни селфита с анонимни талибанци.
                            Махни борчовете и консумацията умира ,модела е създаден и може да работи само с още и ощe борчове ,те са фундамента на този модел на икономиката

Коментар

• Allianz вече снасят!!! няма коментари..

https://www.allianz.com/de/presse/ne...konferenz-2016

Umsatz erreicht neuen Höchststand von 125,2 Milliarden Euro; Anstieg um 2,4 Prozent
                              Operatives Ergebnis in 2015 erhöht sich um 3,2 Prozent auf 10,7 Milliarden Euro
                              Operatives Ergebnis in 4Q steigt um 14,5 Prozent auf 2,6 Milliarden Euro
                              Solvency II Kapitalisierung mit 200 Prozent weiterhin stark
                              Dividendenvorschlag des Vorstands: 7,30 Euro je Aktie
                              Vorstand zuversichtlich für 2016 – Ausblick für operatives Ergebnis: 10,5 Milliarden Euro, plus/minus 500 Millionen Euro

Импе - was sagst du Bruder???

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                                Сакън, как ти мина през акъла такова кощунство. DAX-а ще иде в девета глуха (заедно с останалите индекси) и портфолиото на императорът ще стигне трицифрена сума
                                Няма да.

Коментар

Working...
                                X