If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей,
Пусни и на други от ДАХ-30 ако имат дивидент със срокове...
Мен ме интересуват банките , баер , фолсваген /и другите коли коли/
За Коба писаха ама се изгубих в превода за шефовете ли ставаше въпрос или за всички....
Мерси предварително...
Що никой не го интересува тоя SAP AG, BASF SE, или Swatch и некой швайцерски шоколад незнам, какво сте се втурачили в тея фригидни банки и коли като те са най-челави като се заспуска това надолу .....
Здравей,
Пусни и на други от ДАХ-30 ако имат дивидент със срокове...
Мен ме интересуват банките , баер , фолсваген /и другите коли коли/
За Коба писаха ама се изгубих в превода за шефовете ли ставаше въпрос или за всички....
Мерси предварително...
02/19/2016
Dividend proposal (to be announced at the Financial Press Conference)
05/04/2016
Dividend resolution by Annual General Meeting
05/04/2016
Record date
05/05/2016
Ex-dividend quotation
05/06/2016
Dividend pay-out (valuta)
Това означава, драги - какво:
Че който купи Allianz до 4 май, ще клъвне дивидентец сосен ли?
Ъх, защо нямам дарба за езици
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Umsatz erreicht neuen Höchststand von 125,2 Milliarden Euro; Anstieg um 2,4 Prozent
Operatives Ergebnis in 2015 erhöht sich um 3,2 Prozent auf 10,7 Milliarden Euro
Operatives Ergebnis in 4Q steigt um 14,5 Prozent auf 2,6 Milliarden Euro
Solvency II Kapitalisierung mit 200 Prozent weiterhin stark
Dividendenvorschlag des Vorstands: 7,30 Euro je Aktie
Vorstand zuversichtlich für 2016 – Ausblick für operatives Ergebnis: 10,5 Milliarden Euro, plus/minus 500 Millionen Euro
Импе - was sagst du Bruder???
Ми аз не разбирам котешки езици, ама както ми го превежда, няма спад, но има връх - 125 МБ приходи, 10.7 МБ печалбица - аферим.
02/19/2016
Dividend proposal (to be announced at the Financial Press Conference)
05/04/2016
Dividend resolution by Annual General Meeting
05/04/2016
Record date
05/05/2016
Ex-dividend quotation
05/06/2016
Dividend pay-out (valuta)
Хермесов - знаем че ного държави са затънали в борчове, но това не означава, че икономиката е спряла да работи.
Елементарен пример: и туканка говедото с тимберица като компир изтегли 16 МБ дълг, ама не зная туй да се е отразило по някакъв начин на Софарма Трейдинг напримерно.
Иначе - да - не е хубаво туй - днес чета: всеки "бежанец" струва на Германия 1 Б месечно. Цялата пасмина - 1 МБ месечно, 12 МБ годишно.. и това е само началото, щото и жилища щели да им строят и т.н. - и това само за да може изродът меркел да си прави кокетни селфита с анонимни талибанци.
Алианц -дивидент 7,3 ...
но по слаби резултати .....в момента акцията връща няколко процента.....
Какъв е редът за право на дивидент при алианц ...
Хермесов - знаем че ного държави са затънали в борчове, но това не означава, че икономиката е спряла да работи.
Елементарен пример: и туканка говедото с тимберица като компир изтегли 16 МБ дълг, ама не зная туй да се е отразило по някакъв начин на Софарма Трейдинг напримерно.
Иначе - да - не е хубаво туй - днес чета: всеки "бежанец" струва на Германия 1 Б месечно. Цялата пасмина - 1 МБ месечно, 12 МБ годишно.. и това е само началото, щото и жилища щели да им строят и т.н. - и това само за да може изродът меркел да си прави кокетни селфита с анонимни талибанци.
Махни борчовете и консумацията умира ,модела е създаден и може да работи само с още и ощe борчове ,те са фундамента на този модел на икономиката
Umsatz erreicht neuen Höchststand von 125,2 Milliarden Euro; Anstieg um 2,4 Prozent
Operatives Ergebnis in 2015 erhöht sich um 3,2 Prozent auf 10,7 Milliarden Euro
Operatives Ergebnis in 4Q steigt um 14,5 Prozent auf 2,6 Milliarden Euro
Solvency II Kapitalisierung mit 200 Prozent weiterhin stark
Dividendenvorschlag des Vorstands: 7,30 Euro je Aktie
Vorstand zuversichtlich für 2016 – Ausblick für operatives Ergebnis: 10,5 Milliarden Euro, plus/minus 500 Millionen Euro
Сакън, как ти мина през акъла такова кощунство. DAX-а ще иде в девета глуха (заедно с останалите индекси) и портфолиото на императорът ще стигне трицифрена сума
Няма да.
Коментар