IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Това не го разбрах - освен за дивидентът. Какво имаш против него? - Дивидентът е секси.
    Ми купуваш и палиш сжвещи пазара да е на горе ,че на долу само седиш и гледаш

Коментар

Понякога е така - освен ако не си сигурен в чувствителна корекция - но пак: разходи. Затова казах - за начало: с фондовете - там разход - малък.

Как можеш да си сигурен, че е начало на корекция?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Тогава излиза ,че си само един комисионер ,които неможе да се грижи за даден портфеил ,с две думи купуваш и квото стане важното е да има девидент
        Това не го разбрах - освен за дивидентът. Какво имаш против него? - Дивидентът е секси.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          име с тия фондове...те са много инертни... при една такава динамика на пазара няма как да 'отиграеш' седмично движение през фонд...ония са тегава и тежка структура.
          Седмично не - но по-дългосрочно (поне месец-два) можеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
            Много повече пари се губят от опити за отиграване на корекции, отколкото от самите корекции. Това особено важи за дългосрочните инвеститори.
            Понякога е така - освен ако не си сигурен в чувствителна корекция - но пак: разходи. Затова казах - за начало: с фондовете - там разход - малък.

Коментар

Това е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"

Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.

Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!
              Тогава излиза ,че си само един комисионер ,които неможе да се грижи за даден портфеил ,с две думи купуваш и квото стане важното е да има девидент

Коментар

Ного ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.
                Много повече пари се губят от опити за отиграване на корекции, отколкото от самите корекции. Това особено важи за дългосрочните инвеститори.

Коментар

Ного ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.
                  име с тия фондове...те са много инертни... при една такава динамика на пазара няма как да 'отиграеш' седмично движение през фонд...ония са тегава и тежка структура.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"

Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.

Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!

Коментар

Толкова ,ли е трудно да отиграеш една корекция на пазара ,тва да седиш пред компа и да гледаш как ти изчезват парите и да не направиш нищо за мен поне е мазохизам ,както и да е не ми се спори с теб успех ти пожелавам

Коментар

Толкова ,ли е трудно да отиграеш една корекция на пазара ,тва да седиш пред компа и да гледаш как ти изчезват парите и да не направиш нищо за мен поне е мазохизам ,както и да е не ми се спори с теб успех ти пожелавам

Коментар

Ми щом ми е лесно - прави и ти като мене Който иска: трудно - който иска: лесно.

Туканка си инвестирам за дивидент, защо и навън да не инвестирам за?

Коментар

Дет се вика не лесно всеки да е като теб, да гледа как пада индекса и да се радва ,че чака девидент
                            Ми щом ми е лесно - прави и ти като мене Който иска: трудно - който иска: лесно.

Туканка си инвестирам за дивидент, защо и навън да не инвестирам за?

Коментар

Не е злоба - просто се възхищавам по моя си начин на единствения инвеститор на света, който играе чисто спекулативно и никога не греши.

Сега ти ако му вярваш, това са си някакви лично ваши отношения и извращения.
                              Дет се вика не лесно всеки да е като теб, да гледа как пада индекса и да се радва ,че чака девидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Еми той Драги печата и увеличи дори от 60 на 80 ама ДАКС-а не се впечатли много вдигна 2-3%. Според мен за момента е близо до Максимума си преди да направи корекция надолу до 8500 че може и до 8000.
                                Иначе в по дългосрочен план не знам.
                                Но за момента не го виждам да ходи до 11 000.
                                Пазарите се движат от хепермегаогромни спекуланти - ако искат ще го сринат и до 7000, ако искат - ще го вдигнат и до 12 000, няма как да знаем. По-умерено дългосрочно - ако гледаме водещите компании - немският пазар е изгоден.

Абе - какво се случва днес - какви са тия резки пропаданици и малко по-резки подскоци? Някакви новини ли пъкват - че нямам ного време да следя?

Коментар

Working...
                                X