Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениепак не разбрах какво точно показва синичкото (виж питането ми), но както и да е, както и да е.
Не знам китайската икономика да е спряла, а консумация има и то сосна. Въобще от година насам Китай се развива по най-добрият за светът начин - забавяне на растежът на производството, увеличаване на ръстът на потреблението. А пари за харчене - имат. И не е нужно всеки китайски човек да си купи секси ново-новеничко Мерцедесче или Беемвенце - достатъчно е един на петдесет да стори това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеГрафиката показва диспропорцията между световния растеж и надуването на индексите, в случая спрямо S&P. DAXa е в същото положение, движението му е идентично спрямо това на S&P!
За да консумират немски стоки твоите приятели китайците, трябва да има работа, а от там консумация! Те отговарят за голяма част от световния растеж, така че...
Ясно се вижда, че върха на S&P е до там, докадето има количествени улеснения! За DAXa, ти си прави изводи! Нещо няма гориво за мотора!
Не знам китайската икономика да е спряла, а консумация има и то сосна. Въобще от година насам Китай се развива по най-добрият за светът начин - забавяне на растежът на производството, увеличаване на ръстът на потреблението. А пари за харчене - имат. И не е нужно всеки китайски човек да си купи секси ново-новеничко Мерцедесче или Беемвенце - достатъчно е един на петдесет да стори това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеАма бг е с най много мержани на глава от населението поне така пише...също бг е и с най много продаден алкохол в литри става дума за заведенията една позната ми го каза работеща в авенди та мисълта ми е че консуматорщината върви с пълна сила
Истинското сравнение е по покупателна способност на храни примерно, където сме в абсолютното дъно, нацията гладува и мизерства! Това ти е консумацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеВ БГ много малко хора са с коли за 100К и Самсунг последен модел! Гледаш София и гледаш 0,001% от хората! Останалите 99,99% нямат нищо общо с тоя lifestyle! Отиди в Плевен или Асеновград. Има точно 3 лъскави джипа на мутри, останалото като маса са с Голф 3 и заплата средна 470! Явно живеем в различни Българии с тебе!...също бг е и с най много продаден алкохол в литри става дума за заведенията една позната ми го каза работеща в авенди та мисълта ми е че консуматорщината върви с пълна сила
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеАма данеби само китай да е консуматор на немски стоки?погледни тука в бедна бг колко последни модели германски лимузини има...ако четеш статистики с 700лв заплата как се карат лимузини за 100к евра и как всяка вечер живота е на макс по кръчмите и секи с последния модел хай фон и самсунг? Те така е и в китай спад на показателите ама в деиствителност копнсумирането върви с пълна сила
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеАма данеби само китай да е консуматор на немски стоки?погледни тука в бедна бг колко последни модели германски лимузини има...ако четеш статистики с 700лв заплата как се карат лимузини за 100к евра и как всяка вечер живота е на макс по кръчмите и секи с последния модел хай фон и самсунг? Те така е и в китай спад на показателите ама в деиствителност копнсумирането върви с пълна сила
https://www.destatis.de/DE/ZahlenFak...ublicationFile
ебало си маикта от глупости в тоzи форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеГрафиката показва диспропорцията между световния растеж и надуването на индексите, в случая спрямо S&P. DAXa е в същото положение, движението му е идентично спрямо това на S&P!
За да консумират немски стоки твоите приятели китайците, трябва да има работа, а от там консумация! Те отговарят за голяма част от световния растеж, така че...
Ясно се вижда, че върха на S&P е до там, докадето има количествени улеснения! За DAXa, ти си прави изводи! Нещо няма гориво за мотора!Вся Власть Советам
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе разбирам ного картинката ти - нали не чаткам ного тоя котешки език... явно синичкото е нещо лошо - нещо за растеж се говори - но какво точно значи - че икономиката расте по-бавно ли, или че се свива ли?
Ясно се вижда, че върха на S&P е до там, докадето има количествени улеснения! За DAXa, ти си прави изводи! Нещо няма гориво за мотора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе гризниш дръвцето тук - не очаквай да слезе под 14, поне не днес ...
Имаш ли мнение за HSBC и CS - ще ги отмине ми бурята или щатските регулатори ще ги подхванат отново, но аz сам много спокоен
не, немам, гледам таzи седмица само DAX/MDAX
Коментар
-
Като драги иска да регулира курсовете на еврото и борсите в европа да вакара от клавиятурата едни 100 трилиона евра към ецб или някоя подчинена банка или фонд и да се знае дакса под 12000 не мое да падне и еврака еди къде си и като доиде котировката на 12000 шута нагоре нещо като евро швеицарец как беше а требва драги да разчита на глупаците как щели да му тълкуват изказванията и да мислели след изявленията..мисля че реалните стойности на индексите са далуч над рекордите им и да не забравяме че котировката е функция на глупаците с парите колко имат колко са алчни и страхливи а не от реалната икономикаВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
Имаш ли мнение за HSBC и CS - ще ги отмине ми бурята или щатските регулатори ще ги подхванат отновоLast edited by Protokol; 06.04.2016, 13:50.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар