IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    За мен този спад в момента е на политическа основа....
    Клинтън губи електорат и на 11 е припаднала на церемония ,плюс излизане на информация в англииски вестник че е тежко болна и до 18 месеца.....
    Японците не паднаха като хората ,да видим днес ЕС дали са много уплашени от бъдещето идване на тръмп а трябва да са уплашени...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Днес всички говорят за спад ... дали се качиха достатъчно маймунки (мечки) на клона ?
      За мен този спад в момента е на политическа основа....
      Клинтън губи електорат и на 11 е припаднала на церемония ,плюс излизане на информация в англииски вестник че е тежко болна и до 18 месеца.....
      Японците не паднаха като хората ,да видим днес ЕС дали са много уплашени от бъдещето идване на тръмп а трябва да са уплашени...

Коментар

• Днес спусканията продължават. Монти, зрителю, ските обу ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          "Канят ме мамо на тежка разпродажба, на първо либе опция да шортна ...." .... Ей таков ше е пазара ....
          Днес всички говорят за спад ... дали се качиха достатъчно маймунки (мечки) на клона ?
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            Здравейте колеги,как виждате пазара през новата седмица....ще купуваме,продаваме или...
            "Канят ме мамо на тежка разпродажба, на първо либе опция да шортна ...." .... Ей таков ше е пазара ....

Коментар

• Ето: в Азия вече ни бият.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ...какви са тия странни неща, които искате да си купите - за вас могъщи компании няма ли?

Аз си обичам могъщите: искам да издебна няколко - основно в Америка - въпросът е, че ако американските паднат до нивата, на които ги искам, немски и французки ще паднат поне със същият процент, а това ще ги направи трудно устоими за алчни дивидентаджии.

- Искам да си допълня Gazprom, ама там трудно се пада до ниското без спад на синьото - на около 3.48 кинта ги ща - или поне на 3.54.
                - Искам да си зема P&G и/или J&J - на около съответно например 62 и 85 евраци, ама ако САЩ паднат дотолкова, ще полакомя да дебна Daimler на около 51.80 и съответно Allianz на 117.40 (напримерно).
                - Резерви в Щатите са ми Pfizer, Microsoft, McDonalds, Coca cola - търся ги на 26, 39, 88, 36 кинта - алчно е - ама знае ли човек, обаче пък - както казах по-горе.
                - BYD искам да си чопна - тая компания могъща ще стане - ама докато блея - скочиха - дано пак паднат.
                - Total и/или Sanofi във Франция - на 35/65 кинта: секси - но паднат ли по-сериозно пазарите - може и по-тънинко - знае човек ли?

Двете ми щатски приоритетни, защото: ного могъщи и със силно диверсифициран бизнес - може да имат временни спадове понякога и затруднения, но са неунищожими. Китайците са компания на и дори - така да се каже - ОТ бъдещето. Извън тях търся компании с минимум 3.4% дивидентна доходност - и разбира се - да са секси компании, а не някакви глупави.

Коментар

Падането винаги е с големи обеми но дълбоко и кратко, но качването с малки обеми но бавно и продължително.......
                  Защото шубенцето винаги е по-бурно чувство от алчността.

Коментар

По принцип си прав за влизащите нови инвеститори ,но каква им е целта ....
                    Сега погледнах сантандер в петък имала 108К оборот по 4 евро къв 800 К в лева.... докато коба е с 40 пъти повече.... това е на Франкфурт...
                    Аз къде не знам език не влизам с испанския се оправям за сега ми е добре не се оплаквам все има нещо интересно следя 1 форум и от там много инфо получавам както и следя определени хора в Твиттер

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Добре е да се проучи точно кво взимаш сега съм на Sniace това е фабрика за цеулоза
                      тези дни трябва официално да възобновят производство правеха набиране на капитала и влезнаха 3 големи инвеститори и знам че и да падне тез хора там не са набутали пари да ги загубят добре е да се отсява от компаниите и тъка риска е по умерен пък и те са толкова ниско ликвидни колкото целият оборот на БФБ
                      По принцип си прав за влизащите нови инвеститори ,но каква им е целта ....
                      Сега погледнах сантандер в петък имала 108К оборот по 4 евро къв 800 К в лева.... докато коба е с 40 пъти повече.... това е на Франкфурт...

Коментар

Не те ли е страх от неликвидните който при спадове са като каменни блокове надолЕ....вярно после бързо се качват ама ...
                        Някой път и в Сантандер чакам сделки през минути....там намирисва и на нашата борса ,за испанската ...
                        Добре е да се проучи точно кво взимаш сега съм на Sniace това е фабрика за цеулоза
                        тези дни трябва официално да възобновят производство правеха набиране на капитала и влезнаха 3 големи инвеститори и знам че и да падне тез хора там не са набутали пари да ги загубят добре е да се отсява от компаниите и тъка риска е по умерен пък и те са толкова ниско ликвидни колкото целият оборот на БФБ
                        Даже напоследък ги предпочитам

Коментар

Иначе мисля да дебна OHL GAM SANT ELE ITX и някоя по не ликвидна ракета
                          Не те ли е страх от неликвидните който при спадове са като каменни блокове надолЕ....вярно после бързо се качват ама ...
                          Някой път и в Сантандер чакам сделки през минути....там намирисва и на нашата борса ,за испанската ...

Коментар

• Иначе мисля да дебна OHL GAM SANT ELE ITX и някоя по не ликвидна ракета

Коментар

Аз следя Сантандера правеше по 100м на ден акции ,Гамеса по 1.5 милиона но от август Сантандера падна до 20 =30 Гамеса под 600 к
                              А ,аз мисля че при банките няма да има голям спад ,особенно ако пипнат лихвите........в момента премаркета показва че утре надолЕ няма да е голям от половин процент при тях ....зависи от японците да не върнат с по 4-5 % ,но за сега е така...

Коментар

Падането винаги е с големи обеми но дълбоко и кратко, но качването с малки обеми но бавно и продължително.......
                                Аз следя Сантандера правеше по 100м на ден акции ,Гамеса по 1.5 милиона но от август Сантандера падна до 20 =30 Гамеса под 600 к

Коментар

Working...
                                X