If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Институционалните Импе не кешират. Те допълват. В ниското, ама могат да си го позволят защото имат парата. А и ти също не кешираш, така че има кой да държи по някоя хартия докато пада
Марк Твен разправяше как така инвестирал-спекулирал, спекулирал-инвестирал в разни акции, докато накрая се оказал най-неочаквано с цяла железопътна компания на гърба си... е, ако аз неочаквано се окажа мажоритарен собственик на Daimler, тогава ще му мисля - да се чудя ли, да се ядосвам от нарастналите си отговорности ли, да се радвам ли.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Институционалните Импе не кешират. Те допълват. В ниското, ама могат да си го позволят защото имат парата. А и ти също не кешираш, така че има кой да държи по някоя хартия докато пада
Хора - който е чакал секси дивидент от Daimler - при мен вече: пъкна.
Днес - добри новини ли - че Даксът: така нагоре? Чаках да се поолюлява докато го подкрепят Щатите в реалната търговия - а може би слузта го подпря - доколкото слуз може да подпира нещо, вместо да го пързулка нещото?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
даймлер тепърва предстои да се оправдава и доказва, дали или не е манипулирал.
бмв си траят все още.... докога ли.
фамилията Клатен е възможно да води сериозни конфиденциални разследвания и проверки самостоятелно.
С.Клатен е намалила и участието си в Нордекс на под 20% вече.
СГЛ карбон ближе рани от силно намалели поръчки
бурята далеч не е отшумяла.
но е възможно ФВ и първи да се освестят от шамарите, ако не надделеят фамилните интриге и направят солиден пробив чрез Порше и Ауди.
то zардаи подобни истории падаха и акциите на HSBC/Deutsche Bank. Те са боокрунари на Schaeffler кадето беха гаратирали цена, но като станаха некои маzала си го на4укаха с акции които гарантират, но паzарната стоиност е под гарантираната.
даймлер тепърва предстои да се оправдава и доказва, дали или не е манипулирал.
бмв си траят все още.... докога ли.
фамилията Клатен е възможно да води сериозни конфиденциални разследвания и проверки самостоятелно.
С.Клатен е намалила и участието си в Нордекс на под 20% вече.
СГЛ карбон ближе рани от силно намалели поръчки
бурята далеч не е отшумяла.
но е възможно ФВ и първи да се освестят от шамарите, ако не надделеят фамилните интриге и направят солиден пробив чрез Порше и Ауди.
Коментар