If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И кой им заповедва на акулите да нападат мери,обонго,драго,баба яга
За да не влизат в тролене ,моето мнение че големите ще дотътрят Клинтовица до президентсвото и до тогава не трябва да има големи сътресения...също и за европейски индекс ако до и през юни има погроми ,англичаните ще излезнат от раз от евросъюза...
Нито е за надолЕ нито е за нагоре.....сравнено с ДАУ ,така че внимавайте с късите....
Когато има проблем с някой индекс го подкрепят големите акули....
И кой им заповедва на акулите да нападат мери,обонго,драго,баба яга
то zардаи подобни истории падаха и акциите на HSBC/Deutsche Bank. Те са боокрунари на Schaeffler кадето беха гаратирали цена, но като станаха некои маzала си го на4укаха с акции които гарантират, но паzарната стоиност е под гарантираната.
т.к. имам опит с ауди от кухнята и следя от години фамилните им истории и развитие, смея да твърдя, че ауди и порше ще издърпат фв отново нагоре.
Ако разглеждаме даксът сам по себе си - по-логическо е да върви още нагоре, вместо да пада... но за злочестина он се влияе от Щатите, а там е по-скоро обратното.
Даксчо е по-подценен от Щатите, това е вярно. Щатите започват да се набалончват, не че не може и още де Започнат ли да падат, тука ще е чудо А и европата е пълна с проблеми, за разлика от USA, това също тежи на цялостната картинка.
Днес върна, даже повече отколкото си мислех Опасявам се, че после е пак надоле, но пък може да ме изненада, няма да ми е за пръв път
Ако разглеждаме даксът сам по себе си - по-логическо е да върви още нагоре, вместо да пада... но за злочестина он се влияе от Щатите, а там е по-скоро обратното.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Марк Твен разправяше как така инвестирал-спекулирал, спекулирал-инвестирал в разни акции, докато накрая се оказал най-неочаквано с цяла железопътна компания на гърба си... е, ако аз неочаквано се окажа мажоритарен собственик на Daimler, тогава ще му мисля - да се чудя ли, да се ядосвам от нарастналите си отговорности ли, да се радвам ли.
Само да не се окажеш единствен мажоритар потънал в дългове
Хора - който е чакал секси дивидент от Daimler - при мен вече: пъкна.
Днес - добри новини ли - че Даксът: така нагоре? Чаках да се поолюлява докато го подкрепят Щатите в реалната търговия - а може би слузта го подпря - доколкото слуз може да подпира нещо, вместо да го пързулка нещото?
Днес върна, даже повече отколкото си мислех Опасявам се, че после е пак надоле, но пък може да ме изненада, няма да ми е за пръв път
Коментар