IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Би трябвало да е точно обратното.

защо качването на лихвите да е лошо за банките , те получават допълните доходи от кредити ...
    Последният път когато щатите обявиха това действие да е скоро, маркета падна до 5 процента а банките се качиха с толкова....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

ако качат лихвите банките ще вървят нагоре ....с много.
      вчера гледам не са реагирали изобщо на покачванията. Коба с 2 цента и ареалбанк с 5 цента и пак са на минус...при това изстрелване на ДАХ ....е нищо.
      В понеделник ДАХ ще пада но банките ще са интересни ....какво движения ще правят....ако падат нещо финансовата система пак са я погнали или защото лихвите са останали същите или очакват на останат същите ....ако падат с малко правят загрявка за качвания ,ако се качат вървят за бъдещите високи лихви......

От два дни не следя информацията на запад в детайли заради телефончето и неговите възможности....та ако нажеш с подрабности некоя новинЪ за понеделник...
      Взех малко на Банка Популар Испанската аз от няколко дене не следя почти нищо просто тази банка много падна тез дни и имах едни свободни пари и затова ако в понеделник спада се задълбочи ще ги разкарам .основно сега съм на OHL I Sniace .
      Гледам че и по форума не пишат кой знае какво за банките .може би утре ще вземат да качват в Твиттер някакви анализи сега почиват Испанците и разпускат по барове и плажове

Коментар

Би трябвало да е точно обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Брей голям спад се задава а аз днес банки взех малко иначе другите ми позиции не ме притесняват ОHL днес е получил подкрепа от DB там сега трябва се затварят доста къси

вчера гледам не са реагирали изобщо на покачванията. Коба с 2 цента и ареалбанк с 5 цента и пак са на минус...при това изстрелване на ДАХ ....е нищо.
          В понеделник ДАХ ще пада но банките ще са интересни ....какво движения ще правят....ако падат нещо финансовата система пак са я погнали или защото лихвите са останали същите или очакват на останат същите ....ако падат с малко правят загрявка за качвания ,ако се качат вървят за бъдещите високи лихви......

От два дни не следя информацията на запад в детайли заради телефончето и неговите възможности....та ако нажеш с подрабности некоя новинЪ за понеделник...

Коментар

• Брей голям спад се задава а аз днес банки взех малко иначе другите ми позиции не ме притесняват ОHL днес е получил подкрепа от DB там сега трябва се затварят доста къси

Коментар

• И аз следя Тоталът впрочем, макар да мога да инвестирам незле в него през Allianz Best Styles Euroland Equity.

Днес бабата пак: бльъ-бльъ-бльъ - без нищо повече. Аз мисля - ще вдигнат лихвите тая година - ама то почти не остана кога. За момента индианския гадател по графики НЕ познава.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                според мен тепърва ще станем свидетели на спад до края на месеца въпреки всеобщото мнение за продължаване на възходящото движение на пазара....аз си добавих още малко къси че не се знае кой как ще си преведе речта на Йелън и тя самата какво точно ще каже....
                П.С. преди да затвори маркета добавих към късите си и малко франсета Тотал(43.50) и Пежо(13.47)
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• OHL днес кърти от всякъде

Коментар

• кво ще каже бабата е койнфлип, оставям си дългия дакс, защото мисля, че има още да растем преди гранд канион ...

Коментар

• според мен тепърва ще станем свидетели на спад до края на месеца въпреки всеобщото мнение за продължаване на възходящото движение на пазара....аз си добавих още малко къси че не се знае кой как ще си преведе речта на Йелън и тя самата какво точно ще каже....
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Как ги виждаш нещата ,според мен нагоре...след конференцията.
                        В момента съм на къс дах от 10550/от там пускам и дълъг и къс за 50-100 /....ама ще го приключвам до изказванията...
                        Преди си правех опити през 200 пункта стопове в двете посоки и таргет 100 пункта ...ама сега не ми се рискува..
                        Мислех за на долу но кат гледам няма да е даже заранта взех малко Banco Popular
                        Беше добре една корекция но се отлага ми се струва
                        Аз съм в компании които не зависи нищо от Елан тъка че нея мисля много

Коментар

17 00
                          Как ги виждаш нещата ,според мен нагоре...след конференцията.
                          В момента съм на къс дах от 10550/от там пускам и дълъг и къс за 50-100 /....ама ще го приключвам до изказванията...
                          Преди си правех опити през 200 пункта стопове в двете посоки и таргет 100 пункта ...ама сега не ми се рискува..

Коментар

• Мдам.... дали баба Йелън е чела предсказанията на оня гадател?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

В колко часа ще е шоуто на Фед...
                              17 00

Коментар

Днес OHL яко нагоре до 3 евро едва ли ще спре
                                Все пак 6% от капитала е в шорт и трябва се затварят
                                В колко часа ще е шоуто на Фед...
                                намерих го -17 часа ,сам се питам и сам си отговарям...
                                Last edited by Монти; 26.08.2016, 13:20.

Коментар

Working...
                                X