IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Днес взех OHL да видим кво .ще стане и добавих малко Sniace
    Днес OHL яко нагоре до 3 евро едва ли ще спре
    Все пак 6% от капитала е в шорт и трябва се затварят
    Last edited by lobos; 26.08.2016, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      добре са си темите - DAX / NYSE

къде се буташ да сменяш?
      Желязко, в Дакс влизат само 30 компании... само тях търгуваме ли? Само тях да обсъждаме туканка ли - или всичко - търгуемо на Франкфуртската? - Разсъждавай.

Монти - нали помниш как бабето с непремерени изказвания правеше трусове по пазарите допреди няколко месеца? Впрочем често спекулантите налагат тълкувания на думите им според както в моментът им е сгода.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Апропо - не е ли добра идея тая тема да се прекръсти на: "Франкфуртската борса"? - Вчера имах лека дискусия с една модераторка по тоя въпрос.
        добре са си темите - DAX / NYSE

къде се буташ да сменяш?

Коментар

Според оня индианец, дето гадае по графики и вътрешности на кокошляци (второто не си го признава), днес трябва да има рязък спад.

Засега ни бият - но - малко. Разбира се - ако има такова - най-вероятно е да почне от Америка.

Да видим.

Апропо - не е ли добра идея тая тема да се прекръсти на: "Франкфуртската борса"? - Вчера имах лека дискусия с една модераторка по тоя въпрос.
          всичко зависи от Йелън довечера....
          за мен е нагоре след изказването и но ....

Коментар

• Според оня индианец, дето гадае по графики и вътрешности на кокошляци (второто не си го признава), днес трябва да има рязък спад.

Засега ни бият - но - малко. Разбира се - ако има такова - най-вероятно е да почне от Америка.

Да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              От къде я взе тази санофи....
              Тези дни ще дадат насока на другата седмица ,а може и месец.....
              за сега няма условия за сериозен спад....
              Важното е ДАУ и японците да са на плюс утре .....
              Защо: какво и е на Санофи? Аз обичам компании за хапчета, това е ного як бизнес: повечето хора ядат хапчета.

Не е извратено човек да си купи Санофи - цената е бивала и около 48% по-голяма при не ного по-различни резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Импе как очакваш да го купиш ако не пада как да дойде до цената ти
                Хем чака евтино хем що пада
                Не, бе - дали няма някаква позорна причина за спадът.

Иначе - ного ясно - навит съм и на 60 кинта, ама на 54.80 кинта съм по-навит.

Коментар

• Днес взех OHL да видим кво .ще стане и добавих малко Sniace

Коментар

Хльъх.

Тайно и полека Sanofi се промъква към цената, на която ще ме кефи за покупка. Що така се смъква - някой има представа ли? За шестмесечието има спад на резултатите, но с не ного.
                    Импе как очакваш да го купиш ако не пада как да дойде до цената ти
                    Хем чака евтино хем що пада

Коментар

Хльъх.

Тайно и полека Sanofi се промъква към цената, на която ще ме кефи за покупка. Що така се смъква - някой има представа ли? За шестмесечието има спад на резултатите, но с не ного.
                      От къде я взе тази санофи....
                      Тези дни ще дадат насока на другата седмица ,а може и месец.....
                      за сега няма условия за сериозен спад....
                      Важното е ДАУ и японците да са на плюс утре .....

Коментар

• Хльъх.

Коментар

Явно Даксът накъде да хване чуди се.
                          в момента за мен е надолЕ , до бабата ....после ще е нагоре...
                          Качването на лихвите ще качи и банките .... а за останалите е отиграно....

Коментар

Коба вече е на плюс.....
                            Не ги бият много с процент и нещо ,нормално....
                            Явно Даксът накъде да хване чуди се.

Коментар

Защо почти винаги най-ного ми бият автомобилчетата? - Това не е честно.
                              Коба вече е на плюс.....
                              Не ги бият много с процент и нещо ,нормално....

Коментар

В момента най удареното звено от ДАХ се възстанови под процент надолЕ...
                                нема да има армагедон днес....
                                Коба е на 6,05 утре ще гледаме...
                                Довечера пак ще има сигурно спад но няма да бъде голям...ако американските банки не са го закъсали...
                                Банките са водещи при армагедона... а сега нема такова нещо, по скоро корекция на вчерашния ръст...
                                Защо почти винаги най-ного ми бият автомобилчетата? - Това не е честно.

Коментар

Working...
                                X