Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/novini/444/a/...-sasht-215516/
Костенуркаджийте отново къртят днес. Който се е хванал на нива 90-100 вече отваря шампанскотоНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПродадох ДБ на 17...
Не мога да ги чакам повече....Коба ми е проблем....все повече имагинерно става 9 ...
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИ на гръцко ще му дойде времето, сега само тренирам плуване, че лятото иде
Не мога да ги чакам повече....Коба ми е проблем....все повече имагинерно става 9 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАй стига с тия вълни бре! Такива симпатични оферти у гръцко има за без пари вие тука с вълни се подпичкосвате ...
Шегата настрана, само Драги може да се оплеска доволно.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТака е, интересен ще е. Може и да бъркам с броенето на подвълните(много са коварни за разчитане), но ако съм прав третата вълна може да завърши със запълване на gap-a. Ако това се случи 4-та корективна ще бъде спряна предполагам от 540. След което пета нагоре има пълните права да чукне 11К. След това корекция, най-много 5%. Имам мисли и за нататък, ама става много ала бала. Да видим как ще се развие денят днес, много неща зависят от негоИмпе, от тук те виждам как се усмихваш доволно
Гледам ,че може да отвори по ниско от вчера...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеДнес ще е интересен ден. При това развитие очаквам нива около 10600 и корекция до 10300. След това идва зоната 11000. Аз лично не очаквам Драги да срине пазара. Въпреки това интерпретацията и анализа на изказването му (независимо какво е то) може да доведат до двупосочни движения. Добрата и лошата новина са много размити понятия, така че
Поздрави,
Импе, от тук те виждам как се усмихваш доволно
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМоамар, Драгинко знае какво да говори - той е хитроумен мъж. Аз мисля днес пак: яхо-о-о-о-о.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДнес ще има съдрани шорти, кървища, черва и сополи. След което ... корекция около 3-4%. След корекцията, пак сеч на мишкуняка както се изразява Импето и затваряне на gap-a от началото на годината
Поздрави,
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар