IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Short attack on STROEER SE & CO KGAA (MDAX) by Carson Block (Bloomber ticker)

цената падна 30% в рамките на минути.

набутах се на 39.12 Евро с акции и цел 40.12 в рамките на дена

http://d.muddywatersresearch.com/wp-...X_04212016.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Мойта е 0,74 %.... иначе драги ще окепази работата.....при бичи маркет ще му търсят слабости....и при мечи положителното ....
      Поне цената е същата Така като гледам графиката, Коба е нагоре за мен. Онзи ден е минал 100SMA на дневна. Вчера спада я е тествал и то успешно и вече е нагоре към 200SMA, която е на 9.15 в момента. Аз бих си сложил цел поне 9, а и Волата с това 10 може да вземе да познае Но това е чисто технически, фундаментално не знам
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

GiRo ,даде информация за 15,30 ч. ...зо което му благодаря..
        Не бях видял,благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
          Драги кога ще говори
          GiRo ,даде информация за 15,30 ч. ...зо което му благодаря..

Коментар

Мойта е 0,74 %.... иначе драги ще окепази работата.....при бичи маркет ще му търсят слабости....и при мечи положителното ....
            Драги кога ще говори

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Абе само на моята платформа ли е Коба с 3% ръст за деня и на 8.3, че така се оплакваш. Драги е в 15:30.

Коментар

Имма лошото предчувствие че днес ще видя чиста 8 при коба....
                Кога е Драги...
                Абе само на моята платформа ли е Коба с 3% ръст за деня и на 8.3, че така се оплакваш. Драги е в 15:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  какъв е проблема там!? не си на минус, днес си получи дивидента, като стигне 8.90 бягай

Имма лошото предчувствие че днес ще видя чиста 8 при коба....
                  Кога е Драги...

Коментар

... ръстовете,те са без реално покритие в икономиката,....
                    +1
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не се радвайте на ръстовете,те са без реално покритие в икономиката,напротив всички показатели сочат негативни неща и бента ще се отприщи
                      Той рано или късно се отприщва. След него има нови върхове. И от двете може да се печели, така че ... А докато дойде апокалипсиса сме ... нагоре

Коментар

Не се радвайте на ръстовете,те са без реално покритие в икономиката,напротив всички показатели сочат негативни неща и бента ще се отприщи
                        Отчасти съм съгласен за Щатите - не за Европа.

Днес гледам - поолюляват се най-после - само Вермахтът се бие смело.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Защо пускаш ококорени човечета, драги приятелю?

Коментар

Продадох ДБ на 17...
                            Не мога да ги чакам повече....Коба ми е проблем.... все повече имагинерно става 9 ...
                            какъв е проблема там!? не си на минус, днес си получи дивидента, като стигне 8.90 бягай

Коментар

Защо пускаш ококорени човечета, драги приятелю?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Не е нещо неочаквано - затуй нозина заложиха на. Малко ми е криво, че и аз не сторих това, но просто не исках да се занимавам с опозорени негодници.
                                Тези опозорените ми докараха 30%

Коментар

Working...
                                X