If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е, интересен ще е. Може и да бъркам с броенето на подвълните(много са коварни за разчитане), но ако съм прав третата вълна може да завърши със запълване на gap-a. Ако това се случи 4-та корективна ще бъде спряна предполагам от 540. След което пета нагоре има пълните права да чукне 11К. След това корекция, най-много 5%. Имам мисли и за нататък, ама става много ала бала. Да видим как ще се развие денят днес, много неща зависят от него Импе, от тук те виждам как се усмихваш доволно
Днес при коба ще е много интересно...
Гледам ,че може да отвори по ниско от вчера...
Днес ще е интересен ден. При това развитие очаквам нива около 10600 и корекция до 10300. След това идва зоната 11000. Аз лично не очаквам Драги да срине пазара. Въпреки това интерпретацията и анализа на изказването му (независимо какво е то) може да доведат до двупосочни движения. Добрата и лошата новина са много размити понятия, така че
Поздрави,
Така е, интересен ще е. Може и да бъркам с броенето на подвълните(много са коварни за разчитане), но ако съм прав третата вълна може да завърши със запълване на gap-a. Ако това се случи 4-та корективна ще бъде спряна предполагам от 540. След което пета нагоре има пълните права да чукне 11К. След това корекция, най-много 5%. Имам мисли и за нататък, ама става много ала бала. Да видим как ще се развие денят днес, много неща зависят от него Импе, от тук те виждам как се усмихваш доволно
Коментар