IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Някакви варанти върху акции на Colonial, агенция за недвижими имоти
    Варантите по основния проспект проверена от 01 юни 2015 от надзора
    компетентност на Федерална република Германия и съобщава на Националната комисия Stock Market
    Ценни книжа.
    С настоящото Ви уведомяваме, че по повод на корпоративно събитие (обратна сплит) в действия
    Inmobiliaria Colonial, SA, емитентът е протекло да направите съответните настройки
    Във всяка от допълнителната информация.
    Корекциите се правят преди откриването на сесията на 26-Jul-2016
    Мерси !
    С тези варанти на Коба ,ми качваха кръвното преди няколко години..
    Тези май са други...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      не мога да го отворя....
      кажи с няколко думи....
      Някакви варанти върху акции на Colonial, агенция за недвижими имоти
      Варантите по основния проспект проверена от 01 юни 2015 от надзора
      компетентност на Федерална република Германия и съобщава на Националната комисия Stock Market
      Ценни книжа.
      С настоящото Ви уведомяваме, че по повод на корпоративно събитие (обратна сплит) в действия
      Inmobiliaria Colonial, SA, емитентът е протекло да направите съответните настройки
      Във всяка от допълнителната информация.
      Корекциите се правят преди откриването на сесията на 26-Jul-2016

Коментар

Монти нали следиш COMMERZBANK, A.G
        http://www.cnmv.es/Portal/HR/verDoc.axd?t={2a3f65fa-ff8a-4244-b270-860294696120}
        не мога да го отворя....
        кажи с няколко думи....

Коментар

• Монти нали следиш COMMERZBANK, A.G
          http://www.cnmv.es/Portal/HR/verDoc.axd?t={2a3f65fa-ff8a-4244-b270-860294696120}

Коментар

• Одеве погледнах за кратко доста къси играни в петък от Кепитал менаджер

Коментар

Днес много ми се губи нета гледам банките на червено чакат УСА днес пак ме радва Абенгоа

По скоро чакат отчети и резултати от стрестестовете и Фед и ЯЦБ....
              Иначе голевма мъка ,ту отгорЕ ,ту отдолЕ... е ДБ е отгорЕ....тя е показател....

Коментар

• Днес много ми се губи нета гледам банките на червено чакат УСА днес пак ме радва Абенгоа

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Винаги може да се отвори нов къс, все още имам захранване, компютър и ръце.
                  Може но дали трябва....
                  Вече в Коба има анализи че средносрочно е заложена почти 50% печалба от тези нива.....и в сравнение с ДБ е мноого безопастна за влизане и това преди отчети и стрестестовете....
                  маркета ще отиграва дълги според мен.....но бъдещето ще покаже...

Коментар

това го каза и миналата седмица за ДАХ.... а размислите излязоха....
                    А ти си затворил късия САС....-
                    Винаги може да се отвори нов къс, все още имам захранване, компютър и ръце.
                    The strongest stand last.

Коментар

Японците ще излязат със стимули но не сега... говори се през септември ще стане ясно колко и кога...
                      Или нещо не съм разбрал....
                      Мисля .че за лихвите става дума

Коментар

До сряда едва ли до ЯЦБ
                        Японците ще излязат със стимули но не сега... говори се през септември ще стане ясно колко и кога...
                        Или нещо не съм разбрал....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                          Ясен индикатор за надолу са размислите ти.
                          това го каза и миналата седмица за ДАХ.... а размислите излязоха....
                          А ти си затворил късия САС....-

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                            До сряда едва ли до ЯЦБ

Коментар

В момента чета че при Коба, Меркел и нейния фонд Софин е влезнал на близо 26 евро.....верно с разводняването ...
                              Мисля че ако има спад няма да е сега когато всички го чакат....
                              Ако имаше опастност нито англичаните нито Драги ще реагират по този начин....
                              Всичко е по техен план....такова чувство имам...
                              Банките ще бъдат с добри стрестеестове и драги ще сложи една ръка а бабата ще брани клинтъновица на демократите на конгреса.....
                              Дано не греша....

Коментар

Аз съм с 3700 броя в Сабаделл влезнах за кратко и дано не остана за дълго предполагам .че утре ще върне иначе чакам корекция ама тук не се сдържах да видим дали не съм сбъркал

В момента чета че при Коба, Меркел и нейния фонд Софин е влезнал на близо 26 евро.....верно с разводняването ...
                                Мисля че ако има спад няма да е сега когато всички го чакат....
                                Ако имаше опастност нито англичаните нито Драги ще реагират по този начин....
                                Всичко е по техен план....такова чувство имам...
                                Банките ще бъдат с добри стрестеестове и драги ще сложи една ръка а бабата ще брани клинтъновица на демократите на конгреса.....
                                Дано не греша....

Коментар

Working...
                                X