IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не мога си обесня ,защо не пада Ибекс

Коментар

• импе,

стига го гледа тоя дакс,даймлер и тн..като дейтрейдър

ходи търси клиенти на могъщата компания

ти си на системата бай енд холд форевър, няма смисъл да си губиш времето.

аз го гледам щото съм къс на индекса иначе, акциите съм ги забравил даже да ги гледам.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Дори не доближи до. Освен ако ключовото ниво не се е качило с около 50 пункта - не знам - не разбирам ного от такива работи.

Аз си гледам моето компании - и се чудя: дали Daimler ще си тупне на задникът на около 48 кинта или поне на около 52 кинта, та да си зема още.

Индексите ме интересуват по-скоро служебно.
        Напротив не само ги доближи, ами и ги прободе И да, плаващи са. Що ли се хабя изобщо, гледай Даймлера и си свиркай
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Това ниво е ключово, ти какво очакваш? Да го премине като товарен влак ли Ще отскокне разбира се и после пак ще се върне да пробва
          Дори не доближи до. Освен ако ключовото ниво не се е качило с около 50 пункта - не знам - не разбирам ного от такива работи.

Аз си гледам моето компании - и се чудя: дали Daimler ще си тупне на задникът на около 48 кинта или поне на около 52 кинта, та да си зема още.

Индексите ме интересуват по-скоро служебно.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Досега видяхме, че нивото на подкрепа е около 9750. Както виждаш - спъна се докъм 9800 и отскокна. Спад 1% и малко над - за теб е касапница ли?

Интересно - ако извадим Bayer, колко ли ще е спадът без?
            Това ниво е ключово, ти какво очакваш? Да го премине като товарен влак ли Ще отскокне разбира се и после пак ще се върне да пробва

Коментар

Импе, съжалявам, но днес ще е касапница. Този път милост няма да има ...
              Досега видяхме, че нивото на подкрепа е около 9750. Както виждаш - спъна се докъм 9800 и отскокна. Спад 1% и малко над - за теб е касапница ли?

Интересно - ако извадим Bayer, колко ли ще е спадът без?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Зооинвестор? По-сериозно де.. Смъкваш и без това вече ниското ниво.
                Какво: "зооинвестор", Богов?

Коментар

Следи точно това ниво. В момента щурмува 200SMA на 4H и 100SMA на дневна. Едновременно. Няма да ти обяснявам какво значи това Отдавна го чакам. Преодолее ли ги, милост няма да има, а в момента има всички предпоставки да ги премине, за разлика от предишните 2-3 опита...

Коментар

Ми то и сега е нелошо да си купиш - туй-онуй - ама... колко позиции? - Трейдингът, Имотаджийското и примерно новите Жабоци - ако проима нови Жабоци... може примерно и някоя Хесовица или Любовно послание. Бръз мишок - вече: скъп. Да - тъпо е - почти няма какво да си. Аз затуй си пазарувам вече само навън. Иначе преди 3 години напримерно си направих портфейл с 10+% дивидентна доходност.

Какво прави Даксът? - като вчера - отваря на минус и почва да се бие с мишкунякът.

Коментар

Ми то и сега е нелошо да си купиш - туй-онуй - ама... колко позиции? - Трейдингът, Имотаджийското и примерно новите Жабоци - ако проима нови Жабоци... може примерно и някоя Хесовица или Любовно послание. Бръз мишок - вече: скъп. Да - тъпо е - почти няма какво да си. Аз затуй си пазарувам вече само навън. Иначе преди 3 години напримерно си направих портфейл с 10+% дивидентна доходност.

Какво прави Даксът? - като вчера - отваря на минус и почва да се бие с мишкунякът.
                      Зооинвестор? По-сериозно де.. Смъкваш и без това вече ниското ниво.
                      The strongest stand last.

Коментар

Имал си късмет, уцелил си ниско дивидентните и сега береш плодовете. Ама тези дето сега влизат, къде? Дивидентните са набалончени, а останалите за нищо не стават. Стига с това БФБ, има си тема за него. Гледай Даксът ко праи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                          Удобен момент за мечи капан сичкото скъсява заради лихвата обаче индексите нагоре
                          само щото утре е 3-тия петък на месеца и се опитват да изгладят и 'нагласят' нивата (основно в САЩ) съм склонен да приема схемата, че може да брулят мечетата днес, НО иначе си има глобален отлив от акциите и не го виждам много бичи...
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Bayer дръпа надолу - щото иска да си купи Монсанто ли?

Щото не е ексдивидентна дата.

Коментар

Аз съм си разпределил парите в дивидентни компании и ми е все тая - труп или нетруп.
                              Имал си късмет, уцелил си ниско дивидентните и сега береш плодовете. Ама тези дето сега влизат, къде? Дивидентните са набалончени, а останалите за нищо не стават. Стига с това БФБ, има си тема за него. Гледай Даксът ко праи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                уви, бфбто се превърна в труп... колкото и да не ми е приятно.
                                блокираните ми тапети са за съжаление много... но добре че са дакса и атх.

утре ще е още един доста приятен ден и доходоносен на дакса

приятна нощ!
                                Аз съм си разпределил парите в дивидентни компании и ми е все тая - труп или нетруп.

Коментар

Working...
                                X