Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНапрегнете се малко и помислете бе. Да не би Дойче банк примерно да извършва само операции в ГерманияПо-голямата част от приходите им са от инвестиционното банкиране и управлението на активи.Ето разбивка на приходите в милиони за 2015та:
Corporate Banking & Securities 14 219
Private & Business Clients 8 911
Deutsche Asset & Wealth Management 5 408
Global Transaction Banking 4 616
Non-Core Operations Unit 401
А ето и по страни:
Germany 10 318
Americas 8 227
United Kingdom 6 367
Rest of Europe, Middle East and Africa 4 209
Asia/Pacific 4 434
Както се вижда само 30% от приходите идват от Германия. Кво търгувате и коментирате като си нямате представа от фирмите не знамНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТова за хамериканските ясно, ама какво ги топли европейските?По-голямата част от приходите им са от инвестиционното банкиране и управлението на активи.Ето разбивка на приходите в милиони за 2015та:
Corporate Banking & Securities 14 219
Private & Business Clients 8 911
Deutsche Asset & Wealth Management 5 408
Global Transaction Banking 4 616
Non-Core Operations Unit 401
А ето и по страни:
Germany 10 318
Americas 8 227
United Kingdom 6 367
Rest of Europe, Middle East and Africa 4 209
Asia/Pacific 4 434
Както се вижда само 30% от приходите идват от Германия. Кво търгувате и коментирате като си нямате представа от фирмите не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНапротив не само ги доближи, ами и ги прободеИ да, плаващи са. Що ли се хабя изобщо, гледай Даймлера и си свиркай
Това го гледахме и преди неотдавна, но тогава успя да стигне 9750.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗащо са нагоре при тоя спад ?
Не, че не ми харесва ...но не мога да намеря обяснениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЩото ако баба качи лихвите през юни, банките ще почнат да печелят повече.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗащо са нагоре при тоя спад ?
Не, че не ми харесва ...но не мога да намеря обяснение
Факт е, че само те и Мерк са на +. За последният знаем защо ...Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Не, че не ми харесва ...но не мога да намеря обяснение
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеЕто на, банките ти са железни, особено при този спад на Дакса
Не, че не ми харесва ...но не мога да намеря обяснениеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАмериканските банки ще са нагоре и са нагоре а европейските....Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеявно не се занимават с него HFT индустрията + това си е сплескан и далеч от рекордните нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз не мога си обесня ,защо не пада Ибекстова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар