IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Непрободе нищо - падна докъм 9975 и отскокна нагоре като пружина. Това го гледахме и преди неотдавна, но тогава успя да стигне 9750.
    Ти за подскок на умряла котка чувал ли си? Още малко му остана ...
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Напрегнете се малко и помислете бе. Да не би Дойче банк примерно да извършва само операции в Германия По-голямата част от приходите им са от инвестиционното банкиране и управлението на активи.Ето разбивка на приходите в милиони за 2015та:

Corporate Banking & Securities 14 219
      Private & Business Clients 8 911
      Deutsche Asset & Wealth Management 5 408
      Global Transaction Banking 4 616
      Non-Core Operations Unit 401

А ето и по страни:

Germany 10 318
      Americas 8 227
      United Kingdom 6 367
      Rest of Europe, Middle East and Africa 4 209
      Asia/Pacific 4 434

Както се вижда само 30% от приходите идват от Германия. Кво търгувате и коментирате като си нямате представа от фирмите не знам
      А, не. Бамки не пипам, така че не претендирам. И по-принцип с индекса се заигравам повече, отколкото с компании. Но тъй като виждам, че ги разбираш я ми обясни как точно лихвите в USA им влият положително на инвестиционното банкиране и управлението на активи. За кредитирането ОК и то само ако раздават кредити там, ама за инвестиции и управление на активи?

Коментар

• Long Bayer @ 89

Коментар

• Да, и ти си прав неговото кожа.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Това за хамериканските ясно, ама какво ги топли европейските?
            Напрегнете се малко и помислете бе. Да не би Дойче банк примерно да извършва само операции в Германия По-голямата част от приходите им са от инвестиционното банкиране и управлението на активи.Ето разбивка на приходите в милиони за 2015та:

Corporate Banking & Securities 14 219
            Private & Business Clients 8 911
            Deutsche Asset & Wealth Management 5 408
            Global Transaction Banking 4 616
            Non-Core Operations Unit 401

А ето и по страни:

Germany 10 318
            Americas 8 227
            United Kingdom 6 367
            Rest of Europe, Middle East and Africa 4 209
            Asia/Pacific 4 434

Както се вижда само 30% от приходите идват от Германия. Кво търгувате и коментирате като си нямате представа от фирмите не знам

Коментар

• Хи-хи - така и мислех: моето бамчица тоже е нагоре, макар и мънинко.

Коментар

Напротив не само ги доближи, ами и ги прободе И да, плаващи са. Що ли се хабя изобщо, гледай Даймлера и си свиркай
                Непрободе нищо - падна докъм 9975 и отскокна нагоре като пружина. Това го гледахме и преди неотдавна, но тогава успя да стигне 9750.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Защо са нагоре при тоя спад ?
                  Не, че не ми харесва ...но не мога да намеря обяснение
                  Щото са бамки - заради вчера. Може нищо да не ги топли, ама това е овча работа. Още не съм погледнал моето бамка, ама сигурно и тя е нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Щото ако баба качи лихвите през юни, банките ще почнат да печелят повече.
                    Това за хамериканските ясно, ама какво ги топли европейските?

Коментар

Аз също, освен, че вече им размазаха фасона здраво и сега са ги оставили да дишат
                      Факт е, че само те и Мерк са на +. За последният знаем защо ...

Коментар

Щото ако баба качи лихвите през юни, банките ще почнат да печелят повече.

Коментар

Ето на, банките ти са железни, особено при този спад на Дакса
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Американските банки ще са нагоре и са нагоре а европейските....
                            Ето на, банките ти са железни, особено при този спад на Дакса

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              явно не се занимават с него HFT индустрията + това си е сплескан и далеч от рекордните нива.
                              Тва като видят .червено и мислят ,че са на корида

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Аз не мога си обесня ,защо не пада Ибекс
                                явно не се занимават с него HFT индустрията + това си е сплескан и далеч от рекордните нива.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X