If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, съжалявам, но днес ще е касапница. Този път милост няма да има ...
Следи точно това ниво. В момента щурмува 200SMA на 4H и 100SMA на дневна. Едновременно. Няма да ти обяснявам какво значи това Отдавна го чакам. Преодолее ли ги, милост няма да има, а в момента има всички предпоставки да ги премине, за разлика от предишните 2-3 опита...
Ми то и сега е нелошо да си купиш - туй-онуй - ама... колко позиции? - Трейдингът, Имотаджийското и примерно новите Жабоци - ако проима нови Жабоци... може примерно и някоя Хесовица или Любовно послание. Бръз мишок - вече: скъп. Да - тъпо е - почти няма какво да си. Аз затуй си пазарувам вече само навън. Иначе преди 3 години напримерно си направих портфейл с 10+% дивидентна доходност.
Какво прави Даксът? - като вчера - отваря на минус и почва да се бие с мишкунякът.
Импе, съжалявам, но днес ще е касапница. Този път милост няма да има ...
Ми то и сега е нелошо да си купиш - туй-онуй - ама... колко позиции? - Трейдингът, Имотаджийското и примерно новите Жабоци - ако проима нови Жабоци... може примерно и някоя Хесовица или Любовно послание. Бръз мишок - вече: скъп. Да - тъпо е - почти няма какво да си. Аз затуй си пазарувам вече само навън. Иначе преди 3 години напримерно си направих портфейл с 10+% дивидентна доходност.
Какво прави Даксът? - като вчера - отваря на минус и почва да се бие с мишкунякът.
Зооинвестор? По-сериозно де.. Смъкваш и без това вече ниското ниво.
Имал си късмет, уцелил си ниско дивидентните и сега береш плодовете. Ама тези дето сега влизат, къде? Дивидентните са набалончени, а останалите за нищо не стават. Стига с това БФБ, има си тема за него. Гледай Даксът ко праи ...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Удобен момент за мечи капан сичкото скъсява заради лихвата обаче индексите нагоре
само щото утре е 3-тия петък на месеца и се опитват да изгладят и 'нагласят' нивата (основно в САЩ) съм склонен да приема схемата, че може да брулят мечетата днес, НО иначе си има глобален отлив от акциите и не го виждам много бичи...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Аз съм си разпределил парите в дивидентни компании и ми е все тая - труп или нетруп.
Имал си късмет, уцелил си ниско дивидентните и сега береш плодовете. Ама тези дето сега влизат, къде? Дивидентните са набалончени, а останалите за нищо не стават. Стига с това БФБ, има си тема за него. Гледай Даксът ко праи ...
Коментар