IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Даксът отваря с приличен гап надолу. Денят ще е интересен, да видим ...
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
      Дълго дакси вдигането на лихвата има 2 интерпретаций икономиката се възстановява и всичко е супер и акциите нагоре или лихвата расте даваите да бегаме ...няма еднозначен отговор
      Това с лихвата го използват и в двете посоки мамицата им. Както им отърва, според ситуацията.

Коментар

• Удобен момент за мечи капан сичкото скъсява заради лихвата обаче индексите нагоре
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          уви, бфбто се превърна в труп... колкото и да не ми е приятно.
          блокираните ми тапети са за съжаление много... но добре че са дакса и атх.

утре ще е още един доста приятен ден и доходоносен на дакса

приятна нощ!
          Дълго дакси вдигането на лихвата има 2 интерпретаций икономиката се възстановява и всичко е супер и акциите нагоре или лихвата расте даваите да бегаме ...няма еднозначен отговор
          Last edited by Stone_Kold; 19.05.2016, 05:56.
          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Аз мисля, че на БФБ има няколко секси акции, в Германия има повечко секси акции. Даксът че е идиотски: е - ама гледал ли си дългосрочно Коспи-то? Имам чувството, че в Корея допускат до борсата само циклофреници.
            уви, бфбто се превърна в труп... колкото и да не ми е приятно.
            блокираните ми тапети са за съжаление много... но добре че са дакса и атх.

утре ще е още един доста приятен ден и доходоносен на дакса

приятна нощ!

Коментар

• Аз мисля, че на БФБ има няколко секси акции, в Германия има повечко секси акции. Даксът че е идиотски: е - ама гледал ли си дългосрочно Коспи-то? Имам чувството, че в Корея допускат до борсата само циклофреници.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                мъчите се с тоя дакс, незнам защо ))))
                За мен Даксът е адски добър индекс за отиграване. За мъртвите (БФБ) или добро или нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  мъчите се с тоя дакс, незнам защо ))))
                  По добре ДАХ ,отколкото на БФБ.....
                  Един приятел като видя че през час има сделки ,ми препоръча хамак и да включа компа в телевизора....

Коментар

• мъчите се с тоя дакс, незнам защо ))))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                      Там банките са нагоре, защото в момента се спекулира с вдигане на лихвите. Излязоха MOM на Fed. Там не изключват възможност за вдигане юни. В този дух се изказаха и няколко представители. Това е добре за US банките, но не за US индексите, суровините и косвено Даксът. Това, че US банките се вдигат в момента, теб въобще не те грее.
                      мен ме интересува качването на коба и падането на Даймлер....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        морган е 4% а голдманите над 2% или нещо друго гледам....
                        Там банките са нагоре, защото в момента се спекулира с вдигане на лихвите. Излязоха MOM на Fed. Там не изключват възможност за вдигане юни. В този дух се изказаха и няколко представители. Това е добре за US банките, но не за US индексите, суровините и косвено Даксът. Това, че US банките се вдигат в момента, теб въобще не те грее.

Коментар

Нищо няма да е нагоре. Напъна приключи. Слизаме ...
                          морган е 4% а голдманите над 2% или нещо друго гледам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Американските банки ще са нагоре и са нагоре а европейските....
                            Нищо няма да е нагоре. Напъна приключи. Слизаме ...

Коментар

Американските банки ще са нагоре и са нагоре а европейските....

Коментар

• http://www.investing.com/news/econom...ds:-ici-402904

Коментар

Working...
                                X