Даксът отваря с приличен гап надолу. Денят ще е интересен, да видим ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеДълго даксивдигането на лихвата има 2 интерпретаций икономиката се възстановява и всичко е супер и акциите нагоре или лихвата расте даваите да бегаме ...няма еднозначен отговор
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеуви, бфбто се превърна в труп... колкото и да не ми е приятно.
блокираните ми тапети са за съжаление много... но добре че са дакса и атх.
утре ще е още един доста приятен ден и доходоносен на дакса
приятна нощ!вдигането на лихвата има 2 интерпретаций икономиката се възстановява и всичко е супер и акциите нагоре или лихвата расте даваите да бегаме ...няма еднозначен отговор
Last edited by Stone_Kold; 19.05.2016, 05:56.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля, че на БФБ има няколко секси акции, в Германия има повечко секси акции. Даксът че е идиотски: е - ама гледал ли си дългосрочно Коспи-то? Имам чувството, че в Корея допускат до борсата само циклофреници.
блокираните ми тапети са за съжаление много... но добре че са дакса и атх.
утре ще е още един доста приятен ден и доходоносен на дакса
приятна нощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемъчите се с тоя дакс, незнам защо))))
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемъчите се с тоя дакс, незнам защо))))
Един приятел като видя че през час има сделки ,ми препоръча хамак и да включа компа в телевизора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТам банките са нагоре, защото в момента се спекулира с вдигане на лихвите. Излязоха MOM на Fed. Там не изключват възможност за вдигане юни. В този дух се изказаха и няколко представители. Това е добре за US банките, но не за US индексите, суровините и косвено Даксът. Това, че US банките се вдигат в момента, теб въобще не те грее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеморган е 4% а голдманите над 2% или нещо друго гледам....Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНищо няма да е нагоре. Напъна приключи. Слизаме ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАмериканските банки ще са нагоре и са нагоре а европейските....Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Коментар
Коментар